Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30147
10.6.14 23:35
@smoulinka71 píše:
Já ho mám ráda, jaký je, určitě bych ho nechtěla měnit, ale on se změnil sám, najednou prý pochopil, že sice rád jezdil, ale ještě raději je se mnou a tak toho nechal, usadil se. Dřív prý ve vztahu spokojenej nebyl, proto někde trajdal, teď je, tak nemá potřebu. No a já to neřeším, když mu to tak vyhovuje. :nevim:

Tak jestli to vyhovuje i tobě tak paráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
10.6.14 23:37
@smoulinka71 píše:
Já ho mám ráda, jaký je, určitě bych ho nechtěla měnit, ale on se změnil sám, najednou prý pochopil, že sice rád jezdil, ale ještě raději je se mnou a tak toho nechal, usadil se. Dřív prý ve vztahu spokojenej nebyl, proto někde trajdal, teď je, tak nemá potřebu. No a já to neřeším, když mu to tak vyhovuje. :nevim:

No.. Já jsem taky byl rád se svou bývalou ženou.. Takže jsem to omezil.. Abych si jí užil.. Ale pořád i tak jsem někde jezdil.. Na akce… Na koncerty.. Tak různě… No. Nestalo se mě to co tomu tvému.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
10.6.14 23:38
@Honza 12 píše:
No.. Já jsem taky byl rád se svou bývalou ženou.. Takže jsem to omezil.. Abych si jí užil.. Ale pořád i tak jsem někde jezdil.. Na akce… Na koncerty.. Tak různě… No. Nestalo se mě to co tomu tvému.. :kytka:

Né tak uplně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
10.6.14 23:40
@Honza 12 píše:
No.. Já jsem taky byl rád se svou bývalou ženou.. Takže jsem to omezil.. Abych si jí užil.. Ale pořád i tak jsem někde jezdil.. Na akce… Na koncerty.. Tak různě… No. Nestalo se mě to co tomu tvému.. :kytka:

Asi si byl mladší. :nevim: To zas já jsem omezila ty svoje zábavy, na který jsem chodila.

• Citovat
  • Upravit
30147
10.6.14 23:46
@smoulinka71 píše:
Asi si byl mladší. :nevim: To zas já jsem omezila ty svoje zábavy, na který jsem chodila.

Hlavně že to funguje ty semetryko.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pardon.. Jsem drzej.. :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
10.6.14 23:50
@Honza 12 píše:
Hlavně že to funguje ty semetryko.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pardon.. Jsem drzej.. :pankac: :kytka:

zatím jo ty hodňouši. :*

• Citovat
  • Upravit
30147
10.6.14 23:58
@smoulinka71 píše:
zatím jo ty hodňouši. :*

Tak a asi už nemám nic.. Co bych tu hodil do placu.. Takže.. Pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
11.6.14 00:01
@Honza 12 píše:
Tak a asi už nemám nic.. Co bych tu hodil do placu.. Takže.. Pryč…

Počkej zítra. To schytáme. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
30147
11.6.14 00:06
@smoulinka71 píše:
Počkej zítra. To schytáme. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Proč? Jsme nic špatnýho nenapsaly, ani jsme nebyly drzí.. Teda já jen na tebe.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
11.6.14 00:13
@Honza 12 píše:
Proč? Jsme nic špatnýho nenapsaly, ani jsme nebyly drzí.. Teda já jen na tebe.. :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem taky drzounek, takže dobrou noc. :* :* :* :* :*

• Citovat
  • Upravit
30147
11.6.14 00:19
@smoulinka71 píše:
Já jsem taky drzounek, takže dobrou noc. :* :* :* :* :*

Dobrou… :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
11.6.14 09:57

No Vy jste se rozkecali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.14 11:14

Ahoj, tak jsem dočetla diskuzi a máme to doma úplně stejně jak smoulinka. A mám na to úplně stejný názor Honza 12, taky neznám nikoho kdo by jen tak v klidu poslal svoji přítelkyní s nějakým kamarádem nahory stejně tak já bych to taky nerozdýchala, kdyby měl jet přítel beze mě s kamarádkou na hory… naštěstí by beze mě nikam nejel, ale určitě bych nechtěla v takové situaci být.. zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
11.6.14 16:19
@Anonymní píše:
Ahoj, tak jsem dočetla diskuzi a máme to doma úplně stejně jak smoulinka. A mám na to úplně stejný názor Honza 12, taky neznám nikoho kdo by jen tak v klidu poslal svoji přítelkyní s nějakým kamarádem nahory stejně tak já bych to taky nerozdýchala, kdyby měl jet přítel beze mě s kamarádkou na hory… naštěstí by beze mě nikam nejel, ale určitě bych nechtěla v takové situaci být.. zakladatelka

Takže jsi taky všude za semetriku, protože chce ten tvůj být pořád s tebou? :lol:

• Citovat
  • Upravit
9757
11.6.14 16:53
@Anonymní píše:

diskuse o horách mi teda unikla, ale potřeba kontaktu i s jinými je celkem jasná… Šmoulinka a Honza 12 taky přesto, že mají stejné názory jako ty mají i tu potřebu být v kontaktu s někým jiným třeba právě na emiminu, když už teda nemůžou jít na to kafe s někým v realitě… prostě pokecat si i s jinými občas potřebuje každý… a kvůli možnosti pokecat si máme ty čísla v mobilu, když ti je smázne stejně jako FB nezabráníš časem tomu, že stejně bude v kontaktu i s někým jiným než jen výhradně s tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí