Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smoulinka71 píše:
Já ho mám ráda, jaký je, určitě bych ho nechtěla měnit, ale on se změnil sám, najednou prý pochopil, že sice rád jezdil, ale ještě raději je se mnou a tak toho nechal, usadil se. Dřív prý ve vztahu spokojenej nebyl, proto někde trajdal, teď je, tak nemá potřebu. No a já to neřeším, když mu to tak vyhovuje.
Tak jestli to vyhovuje i tobě tak paráda…
@smoulinka71 píše:
Já ho mám ráda, jaký je, určitě bych ho nechtěla měnit, ale on se změnil sám, najednou prý pochopil, že sice rád jezdil, ale ještě raději je se mnou a tak toho nechal, usadil se. Dřív prý ve vztahu spokojenej nebyl, proto někde trajdal, teď je, tak nemá potřebu. No a já to neřeším, když mu to tak vyhovuje.
No.. Já jsem taky byl rád se svou bývalou ženou.. Takže jsem to omezil.. Abych si jí užil.. Ale pořád i tak jsem někde jezdil.. Na akce… Na koncerty.. Tak různě… No. Nestalo se mě to co tomu tvému.. ![]()
@Honza 12 píše:
No.. Já jsem taky byl rád se svou bývalou ženou.. Takže jsem to omezil.. Abych si jí užil.. Ale pořád i tak jsem někde jezdil.. Na akce… Na koncerty.. Tak různě… No. Nestalo se mě to co tomu tvému..
Né tak uplně..
@Honza 12 píše:
No.. Já jsem taky byl rád se svou bývalou ženou.. Takže jsem to omezil.. Abych si jí užil.. Ale pořád i tak jsem někde jezdil.. Na akce… Na koncerty.. Tak různě… No. Nestalo se mě to co tomu tvému..
Asi si byl mladší.
To zas já jsem omezila ty svoje zábavy, na který jsem chodila.
@smoulinka71 píše:
Asi si byl mladší.To zas já jsem omezila ty svoje zábavy, na který jsem chodila.
Hlavně že to funguje ty semetryko..
Pardon.. Jsem drzej..
![]()
@Honza 12 píše:
Hlavně že to funguje ty semetryko..![]()
![]()
Pardon.. Jsem drzej..
![]()
zatím jo ty hodňouši. ![]()
@smoulinka71 píše:
zatím jo ty hodňouši.
Tak a asi už nemám nic.. Co bych tu hodil do placu.. Takže.. Pryč…
@Honza 12 píše:
Tak a asi už nemám nic.. Co bych tu hodil do placu.. Takže.. Pryč…
Počkej zítra. To schytáme.
![]()
@smoulinka71 píše:
Počkej zítra. To schytáme.![]()
![]()
![]()
![]()
Proč? Jsme nic špatnýho nenapsaly, ani jsme nebyly drzí.. Teda já jen na tebe..
![]()
@Honza 12 píše:
Proč? Jsme nic špatnýho nenapsaly, ani jsme nebyly drzí.. Teda já jen na tebe..![]()
Já jsem taky drzounek, takže dobrou noc.
![]()
@smoulinka71 píše:
Já jsem taky drzounek, takže dobrou noc.![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrou…
![]()
Ahoj, tak jsem dočetla diskuzi a máme to doma úplně stejně jak smoulinka. A mám na to úplně stejný názor Honza 12, taky neznám nikoho kdo by jen tak v klidu poslal svoji přítelkyní s nějakým kamarádem nahory stejně tak já bych to taky nerozdýchala, kdyby měl jet přítel beze mě s kamarádkou na hory… naštěstí by beze mě nikam nejel, ale určitě bych nechtěla v takové situaci být.. zakladatelka
@Anonymní píše:
Ahoj, tak jsem dočetla diskuzi a máme to doma úplně stejně jak smoulinka. A mám na to úplně stejný názor Honza 12, taky neznám nikoho kdo by jen tak v klidu poslal svoji přítelkyní s nějakým kamarádem nahory stejně tak já bych to taky nerozdýchala, kdyby měl jet přítel beze mě s kamarádkou na hory… naštěstí by beze mě nikam nejel, ale určitě bych nechtěla v takové situaci být.. zakladatelka
Takže jsi taky všude za semetriku, protože chce ten tvůj být pořád s tebou? ![]()
@Anonymní píše:
diskuse o horách mi teda unikla, ale potřeba kontaktu i s jinými je celkem jasná… Šmoulinka a Honza 12 taky přesto, že mají stejné názory jako ty mají i tu potřebu být v kontaktu s někým jiným třeba právě na emiminu, když už teda nemůžou jít na to kafe s někým v realitě… prostě pokecat si i s jinými občas potřebuje každý… a kvůli možnosti pokecat si máme ty čísla v mobilu, když ti je smázne stejně jako FB nezabráníš časem tomu, že stejně bude v kontaktu i s někým jiným než jen výhradně s tebou…