Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
11.6.14 17:01
@Maria37 píše:
diskuse o horách mi teda unikla, ale potřeba kontaktu i s jinými je celkem jasná… Šmoulinka a Honza 12 taky přesto, že mají stejné názory jako ty mají i tu potřebu být v kontaktu s někým jiným třeba právě na emiminu, když už teda nemůžou jít na to kafe s někým v realitě… prostě pokecat si i s jinými občas potřebuje každý… a kvůli možnosti pokecat si máme ty čísla v mobilu, když ti je smázne stejně jako FB nezabráníš časem tomu, že stejně bude v kontaktu i s někým jiným než jen výhradně s tebou…

Ještě musím říct, že bydlím s dcerou v dvougeneračním domku, v práci je nás asi 15 kolegů na stejné pozici, pravidelně se scházíme a to jsou tam převážně chlapi. A hlavně mě by nevadily ty kontakty v telefonu, protože to vůbec nic neznamená a o ničem to nevypovídá.

• Citovat
  • Upravit
9757
11.6.14 17:07
@smoulinka71 píše:
Ještě musím říct, že bydlím s dcerou v dvougeneračním domku, v práci je nás asi 15 kolegů na stejné pozici, pravidelně se scházíme a to jsou tam převážně chlapi. A hlavně mě by nevadily ty kontakty v telefonu, protože to vůbec nic neznamená a o ničem to nevypovídá.

no však právě, to je v pohodě… ale myslím, že zakladatelka ho izoluje od okolí až moc a přesto, že mají vztah údajně úžasný, tak dělá scénky kvůli pár kontaktům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
11.6.14 17:41

Píše, že si stačí jen s přítelem, že dýchají pro sebe.
Nikoho jiného k tomu nepotřebují.
A o pár stran dál je smutná, že nemá kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
11.6.14 20:19

@WERISKA dobrej postřeh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.14 22:40
@WERISKA píše:
Píše, že si stačí jen s přítelem, že dýchají pro sebe.
Nikoho jiného k tomu nepotřebují.
A o pár stran dál je smutná, že nemá kamarádky.

Vubec jsem nepsala ze nejsem smutna… jen ze by bylo fajn mit aspon jednu kamaradku, jinak jsem spokojena s tim jak to mam…
A pritele vubec neizoluju.. je to dospely svobodny clovek, do niceho ho jenutim, to by to mezi nama ani nefungovalo kdyby to bylo jak pises…

• Citovat
  • Upravit
33155
12.6.14 06:21
@Anonymní píše:
Ja bych rada, ale uz sem tak dlouho nemela normalni kamaradku ze ani nevim jaky to je a jak se chovat. Navic mam problem se seznamovanim, jsem spis stydlin a sama nevymyslim nejake tema.. proste jsem vysla ze cviku… :,(

Nechtěla jsem se tě nějak dotknout.
Myslela jsem, že když jsi udělala smutného smajlíka, tak že jsi smutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
12.6.14 06:53
@Anonymní píše:
Vubec jsem nepsala ze nejsem smutna… jen ze by bylo fajn mit aspon jednu kamaradku, jinak jsem spokojena s tim jak to mam…
A pritele vubec neizoluju.. je to dospely svobodny clovek, do niceho ho jenutim, to by to mezi nama ani nefungovalo kdyby to bylo jak pises…

hele tady to s tím „nenucením“ nezkoušej… donutila jsi ho zrušit fb, zříct se všech kamarádek, ořezat živý strom a teď zkoušíš, aby pod tvým dozorom smazal nevhodná čísla z telefonu… tak tady nehrej chudinku a světici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
12.6.14 07:09

Já si myslím, že musí být pořád po tvém. Dokonce to pak okomentuješ, to on sám, aby mi udělal radost. Ale třeba to je jen proto, aby měl klid.
A jak se někdo odmítne podřídit tvým přáním je zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.14 07:49
@Maria37 píše:
hele tady to s tím „nenucením“ nezkoušej… donutila jsi ho zrušit fb, zříct se všech kamarádek, ořezat živý strom a teď zkoušíš, aby pod tvým dozorom smazal nevhodná čísla z telefonu… tak tady nehrej chudinku a světici

No když přítel řekl že nechce mít facebook, protože to dělá jen zlo a je na tom závislej tak jsem to byla já kdo ho donutil si to smazat :D prosímtě, kdyby si ho nechtěl zrušit tak si ho nezruší, on byl ten kdo si to zrušil první a pak čekal až se uráčím já… a už jsem psala že měl kamarádky jen na fejsu, takže se jich sám zřekl když se rozhodl smataz si fejs.. a nic nezkouším, kdybych na něj přece tlačila a bylo by po mém, tak bych to tu neřešila a měl by to dááávno smazané…

• Citovat
  • Upravit
985
12.6.14 11:35

Hele a porad jeste trvas na tom, ze za tema cislama muze neco byt? Nebo te tato diskuze a nazory prispevovatelek aspon trochu nalomily smerem, ze bys to mohla prestat resit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.14 12:52

Uz to neresim.. zajaly me nazory ktere jsem dostala…

• Citovat
  • Upravit
985
12.6.14 13:31
@Anonymní píše:
Uz to neresim.. zajaly me nazory ktere jsem dostala…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.14 19:44
@Maria37 píše: úplně se jich nezřekl, má jejich čísla v mobilu :jazyk: a když jsi ho nikdy do ničeho nenutila, proč ho najednou teď nutíš mazat čísla?

Ja ho ale nenutim, resim to s Vama tady a ne s nim… jsou to tak 3 mesice kdy jsem mu to naznacila a od ty doby to mam v hlave. Chtela jsem znat Vase nazory nez bych to zacla resit s nim coz ani nezacnu..

• Citovat
  • Upravit
20767
12.6.14 19:46

Ach jo a já myslela, že se slečna probrala :roll: Žij si dál v bublině, ale zůstaneš jednou sama a utrápená. Pak si na nás vzpomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.14 19:48
@radkka píše:
Ach jo a já myslela, že se slečna probrala :roll: Žij si dál v bublině, ale zůstaneš jednou sama a utrápená. Pak si na nás vzpomeneš.

Vzdyt sem napsala ze to uz nebudu resit, to je zase spatne???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky