Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smoulinka71 píše:
Ještě musím říct, že bydlím s dcerou v dvougeneračním domku, v práci je nás asi 15 kolegů na stejné pozici, pravidelně se scházíme a to jsou tam převážně chlapi. A hlavně mě by nevadily ty kontakty v telefonu, protože to vůbec nic neznamená a o ničem to nevypovídá.
no však právě, to je v pohodě… ale myslím, že zakladatelka ho izoluje od okolí až moc a přesto, že mají vztah údajně úžasný, tak dělá scénky kvůli pár kontaktům…
Píše, že si stačí jen s přítelem, že dýchají pro sebe.
Nikoho jiného k tomu nepotřebují.
A o pár stran dál je smutná, že nemá kamarádky.
@WERISKA píše:
Píše, že si stačí jen s přítelem, že dýchají pro sebe.
Nikoho jiného k tomu nepotřebují.
A o pár stran dál je smutná, že nemá kamarádky.
Vubec jsem nepsala ze nejsem smutna… jen ze by bylo fajn mit aspon jednu kamaradku, jinak jsem spokojena s tim jak to mam…
A pritele vubec neizoluju.. je to dospely svobodny clovek, do niceho ho jenutim, to by to mezi nama ani nefungovalo kdyby to bylo jak pises…
@Anonymní píše:
Ja bych rada, ale uz sem tak dlouho nemela normalni kamaradku ze ani nevim jaky to je a jak se chovat. Navic mam problem se seznamovanim, jsem spis stydlin a sama nevymyslim nejake tema.. proste jsem vysla ze cviku…
Nechtěla jsem se tě nějak dotknout.
Myslela jsem, že když jsi udělala smutného smajlíka, tak že jsi smutná.
@Anonymní píše:
Vubec jsem nepsala ze nejsem smutna… jen ze by bylo fajn mit aspon jednu kamaradku, jinak jsem spokojena s tim jak to mam…
A pritele vubec neizoluju.. je to dospely svobodny clovek, do niceho ho jenutim, to by to mezi nama ani nefungovalo kdyby to bylo jak pises…
hele tady to s tím „nenucením“ nezkoušej… donutila jsi ho zrušit fb, zříct se všech kamarádek, ořezat živý strom a teď zkoušíš, aby pod tvým dozorom smazal nevhodná čísla z telefonu… tak tady nehrej chudinku a světici
Já si myslím, že musí být pořád po tvém. Dokonce to pak okomentuješ, to on sám, aby mi udělal radost. Ale třeba to je jen proto, aby měl klid.
A jak se někdo odmítne podřídit tvým přáním je zle.
@Maria37 píše:
hele tady to s tím „nenucením“ nezkoušej… donutila jsi ho zrušit fb, zříct se všech kamarádek, ořezat živý strom a teď zkoušíš, aby pod tvým dozorom smazal nevhodná čísla z telefonu… tak tady nehrej chudinku a světici
No když přítel řekl že nechce mít facebook, protože to dělá jen zlo a je na tom závislej tak jsem to byla já kdo ho donutil si to smazat
prosímtě, kdyby si ho nechtěl zrušit tak si ho nezruší, on byl ten kdo si to zrušil první a pak čekal až se uráčím já… a už jsem psala že měl kamarádky jen na fejsu, takže se jich sám zřekl když se rozhodl smataz si fejs.. a nic nezkouším, kdybych na něj přece tlačila a bylo by po mém, tak bych to tu neřešila a měl by to dááávno smazané…
Hele a porad jeste trvas na tom, ze za tema cislama muze neco byt? Nebo te tato diskuze a nazory prispevovatelek aspon trochu nalomily smerem, ze bys to mohla prestat resit??
@Anonymní píše:
Uz to neresim.. zajaly me nazory ktere jsem dostala…
@Maria37 píše: úplně se jich nezřekl, má jejich čísla v mobilua když jsi ho nikdy do ničeho nenutila, proč ho najednou teď nutíš mazat čísla?
Ja ho ale nenutim, resim to s Vama tady a ne s nim… jsou to tak 3 mesice kdy jsem mu to naznacila a od ty doby to mam v hlave. Chtela jsem znat Vase nazory nez bych to zacla resit s nim coz ani nezacnu..
Ach jo a já myslela, že se slečna probrala
Žij si dál v bublině, ale zůstaneš jednou sama a utrápená. Pak si na nás vzpomeneš.
@radkka píše:
Ach jo a já myslela, že se slečna probralaŽij si dál v bublině, ale zůstaneš jednou sama a utrápená. Pak si na nás vzpomeneš.
Vzdyt sem napsala ze to uz nebudu resit, to je zase spatne???
Ještě musím říct, že bydlím s dcerou v dvougeneračním domku, v práci je nás asi 15 kolegů na stejné pozici, pravidelně se scházíme a to jsou tam převážně chlapi. A hlavně mě by nevadily ty kontakty v telefonu, protože to vůbec nic neznamená a o ničem to nevypovídá.