Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
910
10.6.14 09:45
@Anonymní píše:
Protože je to všechno o charakteru.. Člověk který je vyspělí a má charakter, tak podvádět nebude ať už domá má hysterku, stíhačku, nebo normální sebevědomou ženskou.. stačí si přečíst pár diskuzí těch které manžel/přítel podvádí… ;)

No jo, protože vyspělÝ člověk s normálním sebevědomím se s tou hysterkou a stíhačkou dřív nebo později rozejde, aby nemusel snášet ten její teror. Takže na podvádění ani nedojde.

Příspěvek upraven 10.06.14 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
10.6.14 09:46
@Anonymní píše:
Protože je to všechno o charakteru.. Člověk který je vyspělí a má charakter, tak podvádět nebude ať už domá má hysterku, stíhačku, nebo normální sebevědomou ženskou.. stačí si přečíst pár diskuzí těch které manžel/přítel podvádí… ;)

Tak možná, že když je člověk vyspělý a má charakter, tak si myslíš, že by nezahnul?? Nebo se k tomu nesníží?

Příspěvek upraven 10.06.14 v 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
10.6.14 09:47
@Nelisa píše:
A já to někde píšu? :lol: Nemyslím všech 300, fakt ne. ;) :mrgreen:

Ale byl by to kanec, co? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.6.14 09:49
@Bethuska píše:
Ale byl by to kanec, co? :lol: :mrgreen:
:pankac: :lol: to jo
Asi ten můj příspěvek tak vyzněl. :lol: Já totiž napsala jeden dlouhej a spadlo mi emimino :cert:, tak jsem to pak psala znovu, ale už hodně stručně a takhle to dopadlo. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
10.6.14 09:53

@Nelisa ale tak při každodenní roční dřině by to krásně stihnul :potlesk:

No vždyť v pohodě, chápeme se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
10.6.14 09:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, můj přítel byl vždycky takový společenský typ když neměl vztah, hodně si psával na facebooku, měl vždycky víc kamarádek než kamarádů.. ale od tý doby co je se mnou, tak je fakt jen se mnou.. a teď k mému „problému“
můžete mi prosím poradit, proč mě žere přítelův telefonní seznam??:D má tam asi 400 čísel, většinou na holky a napsaný všechny typem Anička, Kristýnka, Sandruška, Mišička… jsou to čísla na holky když bydlel ještě v rodném městě, teď tam už skoro 3 roky nebydlí a krom mě, jeho rodičům a do práce nikomu dalšímu nevolá ani nepíše.. Už jsem se ho asi 2× ptala, proč si tam neudělá pořádek že tam má zbytečně hodně čísel, které už nikdy nepoužije a stejně si pořádek neudělal.. Já vím, že je to hloupost, ale nevím proč ale nějak mě to žere :( Já mám v seznamu svou rodinu, pár čísel do práce a tím to končí… Všechny čísla, které nepoužívám pár let vždycky mažu a tím si dělám pořádky… Asi blbej dotaz, ale vadilo by Vám to taky?? a pokud ne, zkuste mi objasnit proč mě to vadí… Jsme spolu 2 roky a přes rok spolu bydlíme, k žádný nevěře nikdy nedošlo, klape nám to suprově, ale nevím proč mě to tak děsí :( možná to mám zakódované s tím co bylo předemnou nebo já nevím…

No tak já bych tě zase hysterkou a bůhví čím nenazývala. Já s manželem jsme ve stejném věku jako vy, akorát naopak. Já jsem ta starší. A prvně jsem na manželův seznam v mobilu narazila asi po třech letech soužití. Chtěl ať mu najdu v jeho seznamu nějaké tel. číslo a já měla tak možnost vidět tu hrůzu :-) No nestačila jsem se divit. Manžel když byl ještě na škole (na střední), tak jezdíval vlakem a jeho seznam neobsahoval jména jako „Maruška, Anička…“, ale bylo tam „vlak 1, vlak 2, nástupiště 1 atd“. Chvíli mě to taky sžíralo, ale pak mi to nedalo a zeptala jsem se ho na to. Samozřejmě mi řekl, co to znamená (jeho blbá paměť na jména a všechno to byly slečny) a oba jsme se tomu zasmáli. A taky jsem mu říkala, ať si seznam promaže. Několikrát mi řekl, že ano. Jsme spolu sedm let a donedávna než mu ukradli mobil je tam ještě měl. Já na to časem úplně zapomněla. Z celého seznamu používal jen 10 čísel, zbytek tam měl asi pro parádu. On zase třeba nechápe, proč já mám ve svém seznamu jen potřebná jména, která používám, navíc napsaná jménem i příjmením… Jemu je to ukradené a já jsem na ty detaily. Ale věřím svému manželovi, takže pokud i ty věříš příteli, tak se na to povznes a neřeš to. Jen tě to bude zbytečně trápit.

• Citovat
  • Upravit
360
10.6.14 09:56
@Anonymní píše:
Tak s tím si dovolím nesouhlasit… i ženský které nezakazují nenařizují a nedovolují si tak jsou podváděny.. vážně nezáleží na tom jaká holka je… já jsem byla vždycky žárlivka, někdy jsem něco zakázala a div se, ani jeden mě nepodvedl…
…nebo mi o tom aspoň neřekl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Promiň, ale to rýpnutí jsem si nemohl odpustit. No tak mu je prostě zakaž nebo vymaž, ty kontakty, ono to prospěje vyčištění vztahu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishelka27
10.6.14 09:56

Ahoj, mě by to vadilo :D jsem taky hrozná žárlivka… smazala jsem bývalému asi 10 čísel na holky, které měl napsané typu Mišicka, Kočička přesně jak píšeš (ale víc jich tam ani neměl).. No byl asi 5 minut naštvanej a pak to bylo v pohodě a nerozešel se se mnou kdyby to někoho zajímalo ani to nenabouralo náš vztah, ani jsem neklesla v jeho očích, ani jsem nezničila důvěru… Nynější přítel má taky plno kontaktů na holky v telefonu, taky je má napsané hezky ale dokud si s nimi nepíše tak to nechávám být a tobě radím to samé..dokud tě ty kontakty neohrožují tak na to nemysli…

• Citovat
  • Upravit
20767
10.6.14 09:57
@Anonymní píše:
Tak s tím si dovolím nesouhlasit… i ženský které nezakazují nenařizují a nedovolují si tak jsou podváděny.. vážně nezáleží na tom jaká holka je… já jsem byla vždycky žárlivka, někdy jsem něco zakázala a div se, ani jeden mě nepodvedl…

Já jsem nepsala, že jen ty jsou podváděny, ale že je to u takových případů časté. :roll: Ale utekli, viď? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 09:59
@Bethuska píše:
No jo, protože vyspělÝ člověk s normálním sebevědomím se s tou hysterkou a stíhačkou dřív nebo později rozejde, aby nemusel snášet ten její teror. Takže na podvádění ani nedojde.Příspěvek upraven 10.06.14 v 09:46

Přesně tak, vyspělý chlap si nenechá diktovat od nějaké semetriky, to jen chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 10:00
@Bethuska píše:
Tak teď buď zakladatelka půjde skočit z mostu, nebo z něj aspoň svrhne ten jeho neřestný telefon :lol:Ježišmarjá, kdyby ty lidi byli vděčný za to, co doma mají, a nevymýšleli kraviny :think:

Rozkouše mu simku a mobil utopí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 10:01
@WERISKA píše:
Tak možná, že když je člověk vyspělý a má charakter, tak si myslíš, že by nezahnul?? Nebo se k tomu nesníží?Příspěvek upraven 10.06.14 v 09:48

Ano tohle si myslím… člověk s charakterem má své zásady přes které nejede loď a za tím si stojí..

@Bethuska píše:
No jo, protože vyspělÝ člověk s normálním sebevědomím se s tou hysterkou a stíhačkou dřív nebo později rozejde, aby nemusel snášet ten její teror. Takže na podvádění ani nedojde.Příspěvek upraven 10.06.14 v 09:46

Radši ať se se mnou rozejde než aby mě začal podvádět… :palec:

• Citovat
  • Upravit
20767
10.6.14 10:02

Možná, kdybys něco udělala se s svým sebevědomím, už bys nežárlila na telefonní čísla :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
10.6.14 10:03
@radkka píše:
Rozkouše mu simku a mobil utopí :pankac:

To je málo, doporučuju toto :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.6.14 10:07
@Bethuska píše:
To je málo, doporučuju toto :pankac:

:mrgreen: :mrgreen: To by se mu chudákovi ani nemohl z jiné holky postavit, to by byla bolest 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí