Přítel a jeho kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1857
9.6.14 14:55

Pokud Vam vse klape, neresila bych to a hlavne se zbytecne tim trapis. On si je muze vymazat, ale klidne muze mit jeste jeden telefon v praci, prave na tyto kontakty a muze to vyuzivat i k jinym ucelum. Chlapi si poradi. Je videt, ze zadne problemy nemate, kdyz resis takove veci. Samozrejme za to neodsuzuji, taky jsem mela takove napady, ale pak prijdou horsi veci a tomuto se budes jen usmivat. Jejku, taky bych tady mohla psat romany na toto tema, ale tady se opravdu nic nevyresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
9.6.14 14:56

Já to nemyslím jako nějaký rýpání. jen jsem chtěla vědět kolik vám oboum je.
A mně by to nevadilo. pokud s nimi neudržuje nějaké vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.6.14 14:56

Bylo by lepší, kdyby tam měl jenom padesát čísel, z toho tři kamarádky s výhodami? Od té doby, co má telefon prakticky neomezenou kapacitu kontaktů, je mažu velice zřídka a nevidím k tomu důvod. Problém je v tvé hlavě a nevěra opravdu s telefonním seznamem nesouvisí.
Je to daleko horší. Telefonní číslo se dá uložit třeba do poznámky, taže nemusí být vůbec v seznamu. Hovory i zprávy se dají mazat. Psát se dá i na FB, icq atd. To fakt neuhlídáš.
Jenom by mě zajímalo, jak víš, kolik kontaktů a jakých v telefonu má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 14:57
@WERISKA píše:
Já to nemyslím jako nějaký rýpání. jen jsem chtěla vědět kolik vám oboum je.
A mně by to nevadilo. pokud s nimi neudržuje nějaké vztahy.

Nn neudržuje s nimi vztahy, teda aspoň co jsem v jeho přítomnosti tak si s nikým nepíše a nikdo nepíše mu, ovšem co dělá v práci ví jen on a mě nezbývá než mu věřit :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.14 15:00
@Ford Prefect píše:
Bylo by lepší, kdyby tam měl jenom padesát čísel, z toho tři kamarádky s výhodami? Od té doby, co má telefon prakticky neomezenou kapacitu kontaktů, je mažu velice zřídka a nevidím k tomu důvod. Problém je v tvé hlavě a nevěra opravdu s telefonním seznamem nesouvisí.
Je to daleko horší. Telefonní číslo se dá uložit třeba do poznámky, taže nemusí být vůbec v seznamu. Hovory i zprávy se dají mazat. Psát se dá i na FB, icq atd. To fakt neuhlídáš.
Jenom by mě zajímalo, jak víš, kolik kontaktů a jakých v telefonu má.

FCB ani ICQ ani viber ani žádné podobné sociální aplikace/sítě nemáme ani jeden… Můžu si půjčovat jeho telefon, když potřebuju zavolat nebo napsat jeho mámce (on to má zadarmo, já ne) tak jsem ten seznam při té příležitosti viděla…

• Citovat
  • Upravit
20155
9.6.14 15:00
@Anonymní píše:
To je samozřejmě moje teorie a znám dnešní mládež, jak pro ně není problém se vyspat s cizím na diskotéce.. jinak už se taky vybouřil dokonce už plánujeme miminko :) ale ty čísla mi prostě nedají spát, ty stresy si dělám já… když by je smazal budu skákat radostí do stropu… jak tu bylo psáno, stejně co se stane má se stát a já ničemu nezabráním, tak nechápu sebe, že mám takoví splín nebo jak to říct…

Tak mu je všechny vymaž. Jestli to byly jen dávné, nic neříkající kontakty, ani si toho nevšimne. Pokud to jsou „kamarádky“ (jako, že někde mezi námi ti kurevníci existovat musí), tak způsobí neuvěřitelný vyrvál a možná tě to bude stát vztah. 8)
Ano, jsem prudička a extrémistka. Bývalému jsem spálila krabici fotografií jeho bývalky (ovšem až poté, co jsem ho dvakrát upozornila na to, že tu krabici má uklidit z běžného dosahu). A vůbec se za to nestydím a udělala bych to znovu. I když škoda těch kamen, která se tím ucpala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 15:03
@Sluka píše:
Tak mu je všechny vymaž. Jestli to byly jen dávné, nic neříkající kontakty, ani si toho nevšimne. Pokud to jsou „kamarádky“ (jako, že někde mezi námi ti kurevníci existovat musí), tak způsobí neuvěřitelný vyrvál a možná tě to bude stát vztah. 8)
Ano, jsem prudička a extrémistka. Bývalému jsem spálila krabici fotografií jeho bývalky (ovšem až poté, co jsem ho dvakrát upozornila na to, že tu krabici má uklidit z běžného dosahu). A vůbec se za to nestydím a udělala bych to znovu. I když škoda těch kamen, která se tím ucpala.

Tyyjo, to mě napadlo že bych mu je smazala… ale vím, že by byl naštvaný, protože tím krutě narušuju jeho soukromí a třeba bych vážně smazala čísla třeba na kamarádku z dětství, což nchci… ale je pravda, že s kamarádkou z dětství by kontakt aspoň jednou za čas dodržoval… :think: stejně si myslím, že bude mít někde zálohu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
360
9.6.14 15:06

Anonymní, tak buď ráda, že má k tobě takovou důvěru a nevrtej se v tom. Nebo mu to někdy vyčti (na co ti jsou ty kontakty, když máš mě), když tě to tak štve. Je ale možné, že zůstaneš bez jeho kontaktů i bez přítele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 15:09
@Ford Prefect píše:
Anonymní, tak buď ráda, že má k tobě takovou důvěru a nevrtej se v tom. Nebo mu to někdy vyčti (na co ti jsou ty kontakty, když máš mě), když tě to tak štve. Je ale možné, že zůstaneš bez jeho kontaktů i bez přítele :)

To jsem udělala už dvakrát.. a nic to neudělalo :think:

• Citovat
  • Upravit
985
9.6.14 15:15

A co bys delala kdyby ten fb mel??? A tam treba 200 pratel? Ma jen zapomenuty kontakty v mobilu a ty v tom hledas problem.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 15:18
@willandraify píše:
A co bys delala kdyby ten fb mel??? A tam treba 200 pratel? Ma jen zapomenuty kontakty v mobilu a ty v tom hledas problem.. :roll:

Kdepaaak, tam jich měl pres 600 :D tak já v tom nehledám problém, ale vadí mi prostě že je tam má i když jsme tak dlouho spolu a oba víme, že je potřebovat nebude a má tam prostě ty holky napsané typu Sandruska :* smajlík s pusinkou.. kdyby je měl aspoň normálním jménem, ale ne, on je má všechny zdrobnělinou…jsem prostě moc žárlivá… :,(

• Citovat
  • Upravit
15319
9.6.14 15:22
@Anonymní píše:
FCB ani ICQ ani viber ani žádné podobné sociální aplikace/sítě nemáme ani jeden… Můžu si půjčovat jeho telefon, když potřebuju zavolat nebo napsat jeho mámce (on to má zadarmo, já ne) tak jsem ten seznam při té příležitosti viděla…

Seznam viděla a nejspíš prolustrovala, když ho znáš tak podrobně. Já taky čísla nemažu, kapacita v mobilu velká, takže čísla ještě „historická“, to je přece úplně jedno. Nevím, co za kontakty má manžel v mobilu a on neví, co já. Já vlastně ani nevím, koho všechno tam mám já. :lol:
Radou na smazání kontaktů bych se neřídila, nabouráš tím váš vztah, úplně zbytečně. :nevim: Představ si, že by ti to udělal chlap ve tvém mobilu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
9.6.14 15:22
@MarkétkaBeruška píše:
Nevadilo by mi to.

Pěkná profilovka :lol: Musím se smát, tolik možností je a my se tady tak sejdeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
9.6.14 15:24
@Anonymní píše:
Tyyjo, to mě napadlo že bych mu je smazala… ale vím, že by byl naštvaný, protože tím krutě narušuju jeho soukromí a třeba bych vážně smazala čísla třeba na kamarádku z dětství, což nchci… ale je pravda, že s kamarádkou z dětství by kontakt aspoň jednou za čas dodržoval… :think: stejně si myslím, že bude mít někde zálohu… :nevim:

neblázni a nemaž je… to už je velký zásah do soukromý, je to tvůj partner a ne dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.14 15:27
@Nelisa píše:
Seznam viděla a nejspíš prolustrovala, když ho znáš tak podrobně. Já taky čísla nemažu, kapacita v mobilu velká, takže čísla ještě „historická“, to je přece úplně jedno. Nevím, co za kontakty má manžel v mobilu a on neví, co já. Já vlastně ani nevím, koho všechno tam mám já. :lol:
Radou na smazání kontaktů bych se neřídila, nabouráš tím váš vztah, úplně zbytečně. :nevim: Představ si, že by ti to udělal chlap ve tvém mobilu… :roll:

Mě by to teda opačně nevadilo.. :nevim: Proč by mi to mělo vadit, když ty čísla nepotřebuju?? Já jsem trochu jiná než asi ostatní, nikdy jsem si nehrála na to „soukromí“ ve vztahu, nějak mi je jedno jestli přítelovi půjčím telefon jestli hraje hry nebo lustruje smssky.. Já nic nezkrývám, netajím, mám čisté svědomí, tak proč bych měla nadávat, když by mi smazal nepotřebný čísla, nebo se koukal do zpráv?? nikdy jsem tohle s bývalými neřešila a nikdo z nich to svoje soukromí kde je zakázano lustrovat neměl… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky