Příběh: Kamarádky soud a zkažený den

81
16.6.25 17:41

Kamarádky soud- zkažený den

Ahooj všichni na Emimi, potřebuji se vypsat ze dnešního šíleného dne a taky zjistit jestli si mám na soud stěžovat nebo je to tady normální, takové chování. Včera mě kamarádka poprosila jestli nemůžu jít k soudu místo ní. Musela někam na Moravu řešit vytopení bytu tak jsem souhlasila že klidně. Hlavně že říkala že to bude chvíle, že si tam jen sednu, vše odsouhlasim a dám jim 10 tis a jdu domů (peníze mi dala). A že tam můžu normálně se synem že ti je tam všem jedno. No tak se ženu z Prahy si Berouna jenom proto aby mě tam nechtěli pustit. Prý nějaké složité potvrzení tak jim říkám že můžu kamarádce zavolat že o nic nejde jen pokuta, se vším měli problém. Prý že s dítětem tam nemůžu? Malý spal tak nevím proč, je spousta lidí kteří nemají hlídání a k soudu musí. No hádala jsem se, kamarádka jim pak volala jestli to nejde posunout o měsíc tak uvidíme. No každopádně půlka dne pryč. Stalo se vám něco takového taky? U soudu třeba o prodeji drog okay, to chápu že chtějí vidět toho kdo prodával ale tohle… Stěžovat si asi nebudu ani nevím kde ale přijde mi to hloupé takhle plýtvat časem (mým i kamarádky která to bude ješte někdy za měsíc muset dořešit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21712
16.6.25 17:47

No já nevím, ale tohle musela být dost zajímavá situace. No samozřejmě, že nemůžeš jen tak bez plné moci zastupovat kamarádku u soudu. Stejně tak to dítě je taky dost úlet. Obě jste si to evidentně představovaly jak Hurvínek válku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3203
16.6.25 17:51

Víš co, tady se evidentně nepotkaly naivní představa kamarádky, že o nic nejde, a nějaké formální postupy dané zákonem. Primárně bych do toho asi vůbec nešla, tohle je kamarádky věc a jestli cestu na Moravu nemohla odložit, měla si soud přeložit. Stěžovat si opravdu podle mě není kde a na co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
16.6.25 17:54

Časem jste plýtvaly vy dvě, tím vám neplýtval ten soud.
To jsi neměla od ní žádnou plnou moc? Vždyť to je jasné, že nemůžeš na úřad přijít za někoho jiného a řešit tam jeho záležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
16.6.25 17:55
@Emily Krol píše: Více

a měla jsi od ní podepsanou plnou moc k zastupování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
16.6.25 17:56

@Emily Krol jinak to vypadá, že si z tebe kamarádka nepěkně vystřelila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
16.6.25 18:03

Docela vyčůrana kamradka.
Nikdy se mi nic takového nestalo a nejspíš ani nestane. Něco jiného je třeba svědectví, výběr dávek (důchod…) nebo doprovod k soudu. Pokud šlo jen o pokutu (to ale pochybuji) stačilo to zaplatit a bylo by jedno z jakého účtu.
Být tebou tak si rozmyslím, s jakými lidmi se stykam :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
16.6.25 18:14

To je buď troll nebo dvě úplně vybraný blbky.
Co na to říct? Snad jen, že kamarádka bude ráda, když nedostane postih za mrhání časem soudu a za to, že se nedostavila bez omluvy.

• Citovat
  • Upravit
36137
16.6.25 18:15

No myslím, že jste obě moc rozumu nepobraly. K soudu fakt nemůžeš nakráčet jen tak za někoho.
Edit: Jo, už mi došlo od koho diskuze je. :lol:

Příspěvek upraven 16.06.25 v 18:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456

Zase máš další těžce zajímavou story? Nejsi nějaká spisovatelka? Co diskuze, to perla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
@Keyllah píše: Více

To bude to složité potvrzení, které neměla.

• Citovat
  • Upravit
24763
16.6.25 18:22

Ty jsi spíš Emily Trol, viď? Takhle hloupý snad nikdo být nemůže. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18020
16.6.25 18:22

@Emily Krol a jak dopadl tvuj kvetnovy soud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.6.25 18:27

@Eliška Nakonec jsem z manžela dostala že to bylo předvolání pro něj ne pro mě, myslel si že budu naštvaná tak řekl že je to moje předvolání. Naštěstí už je pokuta zaplacená. Úplně jsem zapomněla že jsme sem psala, měla jsem dopsat jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77374
16.6.25 18:45
@Emily Krol píše: Více

nějak podezřele často řešíš pokuty na soudu, manželovy pokuty, kamarádčiny pokuty, zajímavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová