Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ordinuje v ISCARE a Gennetu, tak zalezi, kam jsi objednana.![]()
Holky, netusite, kdy se pani doktorka Malickova vraci z te dovolene?
Diky.
Děkuji, jsem objednaná do ISCARE, ale na jejich stránkách z toho nejsou moc chytrá. Děkuji
@ejbinka nechci kecat..ale tipuji ze se to bere porad a vysazuje po 1 trimestru…
@ejbinka půjdeš na kontrolní odběr a jakmile bude dobrý, povolí ET.
Rok v kuse ne, po nějaké době se dělá pauza.
Klinické centrum ISCARE
budova Lighthouse
Jankovcova 1569/2c
170 04 Praha 7
Je to dobre dostupne a maji parkovani jen par minut od budovy. ![]()
Maji to rozdelene na IVF a bezny provoz vcetne imunologie.
@Anonymní píše:
Ordinuje v ISCARE a Gennetu, tak zalezi, kam jsi objednana.![]()
Holky, netusite, kdy se pani doktorka Malickova vraci z te dovolene?
Diky.
Mne napsala pani doktorka, ze bude zase k zastizeni az po 6.srpnu
@ejbinka
ahoj, náhodou jsem zabrousila znovu na tyto stránky. Byla jsem pacientkou dr. Malíčkové, když byla ještě na Karláku-je to asi 6 let. Je úžasná. Díky ní jsem přirozeně otěhotněla, i když tomu nikdo moc nedával šanci kromě dr. Malíčkové:) . Měla jsem nasazenou stejnou léčbu jako ty. Medrol se ale nemůže brát dlouhodobě -tuším, že jsem po půl roce vysazovala, ale záleží, jak plánuješ IVF/Ket. Přeju hodně štěstí všem snažilkám, s paní doktorkou toho docílíte ![]()
Ahoj holky, zkouším radu u zkušenějších. Léčím se od mládí na imunologii, 3 roky se s manželem snažíme o dítě. Od ledna chodím do CAR, mám za sebou 3 neúspěšné IUI, na výsledek 4tého čekám… a v CAR mi nechtějí napsat vyšetření na reproimunologii, že se to vše vyřeší s IVF, do kterého mě tlačí. Z kamárádčiny zkušenosti vím, že ani IVF nemusí být jistota, když Vám zjistí buněčnou imunutitu proti plodu, na což bohužel dojela, protože jí to vyšetření také nenapsali před tím. Je nějaká možnost se objednat bez doporučení? Nebo mi doporučení může napsat klasický imunolog nebo obvodní lékař? Moc děkuji za zprávu… ![]()
@Anonymní píše:
Klinické centrum ISCARE
budova Lighthouse
Jankovcova 1569/2c
170 04 Praha 7Je to dobre dostupne a maji parkovani jen par minut od budovy.
Maji to rozdelene na IVF a bezny provoz vcetne imunologie.
Moc moc děkuji ![]()
Ahooj, tak jen hlásím, kdyby to někoho také zajímalo, že objednat se do Icsare k paní Dr. Malíčkové se můžete i bez doporučení.
@Lucylooo řešila jsem to před pár lety. 4 roky neplodnosti 3iui, 1ivf. Správně měli posílat k ní po mám pocit 3ivf nebo nevyd.tehu.. Blbost samozřejmě. Měla jsem údajně všechna vyšetření vč imuno ale pak jsem našla že mám jen základ. Žádanku mi napsal alergolog ale může kdokoliv logicky asi gynekolog.
Ahoj,
chtěla bych se Vás zeptat, jak dlouho trvá první vyšetření u dr. Malíčkové v Iscare
@Anonymní píše:
U mne to bylo jen pulhodinky. A pak rovnou na krev.
Dekuji. Ja jen, abych odhadla cas na zpatecni jizdenku vlaku.