Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@monty.python potratila jsem 2krat v II trimestru, stejný příběh jak u tebe, odtok plodovky a markery zánětu. První těhotenství a porod byli bezproblémové tak po 1. porodu-potratu lékaře řekli že je to prostě náhoda. Mezi potraty bylo ještě ZT. Po druhým potratu v 22. týdnu býla jsem v péči Maličkové a 5. těhu konečně dopadlo dobře. Radim ti také se obrátit na doktora Kouckého, konsultuj i on-line e na porodnice.cz a bere do své poradny u Apolináře takové “případy” jako já nebo tý. Jen musíš se s nim přes porodnice.cz předem domluvit. Právě těmto dvěma lidem jsem vděčná za naši zdravou donošenou dceru. Moc ti to přeji a držím palce.
Ahoj holky, tak já mám díky dr druhé mimčo a díky Martině, která mě dokopala tam zajet ![]()
@Evženie77 Děti ještě nemám, těhotenství byla zatím dvě, první bylo špatně hned od začátku, ve váčku se nic nevyvinulo, ale druhé naprosto ukázkové a i pitva ukázala, že malé bylo naprosto zdravé, což je pro mě ještě horší
Jak je teď plno těch opatření, tak vůbec nevím, kdy a jestli se do toho pouštět, i u nás na gynekologii je omezená ordinační doba ![]()
@Ginuš do jakého týdne jsi prosím brala kortikoidy? Já teď vysazovala se srdeční akcí, prý už pak NK buňky na prcka nemohou ![]()
@Lamicka2016 cca do 18 myslím a od 12 vejš jsem myslím brala i 16mg, ale měla jsem tam vše možné
@Ginuš aha, tak ti zřejmě vyšla krev po pozitivním tt špatně viď
Mně vyšla v pořádku, já píchala dexamed a teď po prokázané srdeční akci mám vysadit. Stihla jsem ten odběr těsně před uzavřením ISCARE. Ano jsem neměla možnost paní Malíčkové něco dovézt na poděkování ![]()
Ahoj, s dovolením se připojím. Taky se snažime o druhé, za sebou mám několik zt a byla jsem v dubnu objednaná k dr. Malíčkové a dávala jsem tomu poslední šanci. Vzhledem k situaci se tam určitě nedostanu a navíc psal někdo v jiné diskuzi, že paní doktorka z osobních důvodů bude úplně končí s medicínou
Takže docela špatná zpráva, pokud je to pravda.
@Lamicka2016 jojo mě litali protilátky šíleně nahoru. Já dr jen poslala email o narození
chtěla jsem se tam zastavit po 6ti nedělí, ale vzhledem k situaci to neklapne
@Lisianne já tam měla být dneska, ale termín mi zrušili s tím, ze si mám zavolat později nic nerikali, tak doufám, ze to není pravda ![]()
Ahoj,
Chodila jsem k Dr. Malickove v roce 2016 na Karlak. Nyní jsem opět těhotná, chtěla jsem se k ní objednat, psala jsem email, ale napsaly mi, že p. doktorka již od roku 2017 na Karláku nepracuje. Můžete mi říct kde pracuje a nějaký kontakt na ni? Dekuji
@Bublinka007 ahoj, chodila jsem k ní do Iscare, kontakt je Malickova@iscare.cz. Teď je Iscare zavřený, tak nevím jak bude reagovat…