Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
20.3.20 08:13

@monty.python potratila jsem 2krat v II trimestru, stejný příběh jak u tebe, odtok plodovky a markery zánětu. První těhotenství a porod byli bezproblémové tak po 1. porodu-potratu lékaře řekli že je to prostě náhoda. Mezi potraty bylo ještě ZT. Po druhým potratu v 22. týdnu býla jsem v péči Maličkové a 5. těhu konečně dopadlo dobře. Radim ti také se obrátit na doktora Kouckého, konsultuj i on-line e na porodnice.cz a bere do své poradny u Apolináře takové “případy” jako já nebo tý. Jen musíš se s nim přes porodnice.cz předem domluvit. Právě těmto dvěma lidem jsem vděčná za naši zdravou donošenou dceru. Moc ti to přeji a držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.3.20 18:28

Ahoj holky, tak já mám díky dr druhé mimčo a díky Martině, která mě dokopala tam zajet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
27.3.20 15:38

@Ginuš Moc gratuluju a přeju všem moc a moc zdraví a štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
27.3.20 16:02

@Evženie77 Děti ještě nemám, těhotenství byla zatím dvě, první bylo špatně hned od začátku, ve váčku se nic nevyvinulo, ale druhé naprosto ukázkové a i pitva ukázala, že malé bylo naprosto zdravé, což je pro mě ještě horší :,( Jak je teď plno těch opatření, tak vůbec nevím, kdy a jestli se do toho pouštět, i u nás na gynekologii je omezená ordinační doba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
27.3.20 16:06

@Ginuš do jakého týdne jsi prosím brala kortikoidy? Já teď vysazovala se srdeční akcí, prý už pak NK buňky na prcka nemohou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.3.20 16:18

@Lamicka2016 cca do 18 myslím a od 12 vejš jsem myslím brala i 16mg, ale měla jsem tam vše možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.3.20 16:19

@monty.python děkuji… Zdraví je to nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
27.3.20 16:30

@Ginuš aha, tak ti zřejmě vyšla krev po pozitivním tt špatně viď :think: Mně vyšla v pořádku, já píchala dexamed a teď po prokázané srdeční akci mám vysadit. Stihla jsem ten odběr těsně před uzavřením ISCARE. Ano jsem neměla možnost paní Malíčkové něco dovézt na poděkování :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
27.3.20 23:15

Ahoj, s dovolením se připojím. Taky se snažime o druhé, za sebou mám několik zt a byla jsem v dubnu objednaná k dr. Malíčkové a dávala jsem tomu poslední šanci. Vzhledem k situaci se tam určitě nedostanu a navíc psal někdo v jiné diskuzi, že paní doktorka z osobních důvodů bude úplně končí s medicínou :( Takže docela špatná zpráva, pokud je to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
28.3.20 05:43

@Ella123 to si nemyslím, že by byla pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
28.3.20 18:58

@Lamicka2016 jojo mě litali protilátky šíleně nahoru. Já dr jen poslala email o narození :( chtěla jsem se tam zastavit po 6ti nedělí, ale vzhledem k situaci to neklapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
2.4.20 18:08

Taky jsem si toho vsimla, nevi nekdo vice jestli konci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
2.4.20 18:20

@Lisianne já tam měla být dneska, ale termín mi zrušili s tím, ze si mám zavolat později nic nerikali, tak doufám, ze to není pravda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.20 10:52

Ahoj,
Chodila jsem k Dr. Malickove v roce 2016 na Karlak. Nyní jsem opět těhotná, chtěla jsem se k ní objednat, psala jsem email, ale napsaly mi, že p. doktorka již od roku 2017 na Karláku nepracuje. Můžete mi říct kde pracuje a nějaký kontakt na ni? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.4.20 12:46

@Bublinka007 ahoj, chodila jsem k ní do Iscare, kontakt je Malickova@iscare.cz. Teď je Iscare zavřený, tak nevím jak bude reagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí