Kartářka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
24.2.15 10:46
@neznámá známá píše:
Ahoj holky, šla jsem se objednat na obočí ke kosmetičce a ta tam měla nějakou kamarádku, co vykládá karty. Prý že dneska tam u ní bude vykládat asi třem ženským a jestli chci, že by mne taky vzala. Nikdy jsem v to nevěřila, já i manžel zastáváme názor, že je to spíš šarlatánství. Jenže já před měsícem potratila a teď se dost trápím, bojím se, aby se to neopakovalo, bojím se že to zase nedopadne dobře, takže o tom uvažuji, že si ty karty nechám vyložit. Jenže: paní vykládá karty za 200 Kč, což mi připadá na kvalitní kartářku málo. Je to nějaká paní, kterou ani neznám, ani neznám jméno, prostě nic. A navíc si myslím, že může vlastně říct co chce, co ji napadne a já si nijak neověřím, zda to fakt viděla v kartách, nebo ne. Navíc mne dost dostala tím, že nic špatného nikdy neříká. Tak si říkám, že na co půjdu ke kartářce, když si toho půlku nechá pro sebe. :nevim: Co myslíte, šly byste? A jak poznám, že ta kartářka za něco stojí? Docela rychle potřebuji názory, jestli tam půjdu, tak mám přijít dneska ve dvě… 8o

Kartarka u kosmeticky, nooo. nevim nevim. Muze to byt cokoli. Pokud ti neni lito 200, tak bych si tam zasla, ale nic bych si od toho neslibovala a hlavne necekala. Spis jen tak pro pobaveni. A taky bych ji nic o sobe nerikala a celkove to nechala na ni.

• Citovat
  • Upravit
4734
24.2.15 10:48

@marketa0211 ano, vykladam andelske karty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
24.2.15 10:51
@yuka píše:
ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli jste někdy navštívili kartářku a jestli vám něco z předpovědi vyšlo?

No tak já bych řekla, že to jsou bláboly, ony mají takové kecy, které sedí prakticky na každého. Ale je fakt, že nějak si ty ženštiny vydělat musí, lidská blbost je nekonečná, takže obchod asi jen kvete. To je jako astrorádio, když to slyším v reklamě, tak se chytám svisle za obličej a říkám si, kdo jim může dávat vydělat už jen na ty reklamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neznámá známá
24.2.15 10:53
@kiwa píše:
@marketa0211 ano, vykladam andelske karty

Můžu se zeptat, zda je možné, aby vykládání z karet trvalo hodinu a půl? Ona mi tvrdila, že to trvá tak hodinu a půl…

• Citovat
  • Upravit
4734
24.2.15 10:57

@neznámá známá to se mi zda přehnané. Já to mám max do 30 minut a to i s kafcem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.2.15 10:59
@neznámá známá píše:
Můžu se zeptat, zda je možné, aby vykládání z karet trvalo hodinu a půl? Ona mi tvrdila, že to trvá tak hodinu a půl…

Asi ocekava, ze se ji budes hodne vyptavat.

• Citovat
  • Upravit
931
24.2.15 11:01

@kiwa a mohla bych Vas do soukrome zpravy poprosit o vyklad na par otazek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
24.2.15 11:04

@marketa0211 karty vykladam po přičtení peněz na účet…pokud mate zajem, můžeme se domluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neznámá známá
24.2.15 11:05
@kiwa píše:
@neznámá známá to se mi zda přehnané. Já to mám max do 30 minut a to i s kafcem…
@Mango_Lassi píše:
Asi ocekava, ze se ji budes hodne vyptavat.

Tak já se na to vybodla. Bojím se. Připadá mi to moc jak tahat čerta za ocas, ani nevím zda tomu věřím a jen by mi to pak běželo hlavou a přemýšlela bych nad tím, jakobych měla teď v hlavě málo guláš…i manžel říkal, že se mu do toho moc nechce a je to i jeho život, to co se týká mne, se týká i jeho, stejně jako to, co se týká našeho společného dítěte, které snad budeme mít. Kdyby viděla, že děti mít nikdy nebudeme, nebo že ještě xkrát potratím apod. tak mi to stejně dle toho co říkala neřekne a pokud by to nějak zakecávala poznám to a pokud by mi lhala, je to celé k ničemu…

• Citovat
  • Upravit
931
24.2.15 11:06

@kiwa dobre.Cekam na prikaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.2.15 11:13
@neznámá známá píše:
Tak já se na to vybodla. Bojím se. Připadá mi to moc jak tahat čerta za ocas, ani nevím zda tomu věřím a jen by mi to pak běželo hlavou a přemýšlela bych nad tím, jakobych měla teď v hlavě málo guláš…i manžel říkal, že se mu do toho moc nechce a je to i jeho život, to co se týká mne, se týká i jeho, stejně jako to, co se týká našeho společného dítěte, které snad budeme mít. Kdyby viděla, že děti mít nikdy nebudeme, nebo že ještě xkrát potratím apod. tak mi to stejně dle toho co říkala neřekne a pokud by to nějak zakecávala poznám to a pokud by mi lhala, je to celé k ničemu…

Pokud nejsi ve spravnem psychickem rozpolozeni, tak to asi nema cenu. Treba by te to rozlozilo jeste vic.

• Citovat
  • Upravit
1127
24.2.15 12:08

A já bych šla. To poznáš jestli to umí nebo si jen vymýšlí, ne? Člověk v životě přijde o víc než o 200,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
25.2.15 13:33

@neznámá známá taky vykládám karty a proto chci jen reagovat na tvoji nedůvěru v požadovanou částku. Já osobně to nedělám jen pro peníze, takže taky beru 200 za výklad, zda to umím se musíš zeptat těch, co jsem s nimi spolupracovala, ale já vím, že to vychází. A říkám to, co cítím, že je na toklient připraven, takže někdy mlžím, někdy řeknu pravdu natvrdo a někdy neřeknu nic.Ono to je někdy kontraproduktivní, klient by neměl odcházet se strachem.

Samozřejmě nechápej můj příspěvek jako přesvědčování, to vůbec, jen spíš vysvětlení, že ne každá kartářka bere za výklad od 500 výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neznámá známá
25.2.15 14:05

@Paradise No jo, ale k čemu mi je výklad, když mi to špatné neřekne? Když se zeptám, zda další těhotenství už dopadne dobře, protože to je to o co mi kráčí a ona uvidí, že ne, že třeba potratím, že umřu u porodu, nebo že bude dítě postižené apod. a přitom mi to neřekne, tak zase nic nevím a jsem tam kde jsem byla, než jsem na výklad šla.

• Citovat
  • Upravit
1127
25.2.15 14:16

Já jsem si jednou nechala vykládat budoucnost.
A že ti to špatné neřekne a nějak zaonačí? Mně by se třeba nelíbilo, kdybych věděla, že třeba za rok budu přecházet a srazí mě auto?? To zaonačí a řekne dávejte si pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat