Jakou kaši vybrat na noc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Na noc zadna kase. Jsou tezke,sacharidy. Hure stravitelne.
Na veceri jsem davala zeleninove polevky, vselijake. Kremove, cervenou cocku. Ruzne zeleniny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám kaši bio kukuřicnou Hipp, je to nemlecna a míchám ji s našim UM, těžká mi nepřijde, je to bezlepkove, nedávám žádné extrémní množství (cca 70 ml mléka a 2 lžíce kaše). Zeleninu dávám v poledne. ![]()
Mne naopak nepřijde na noc dobra zelenina, muže nadymat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tohle ma kazdy svuj nazor jestli dat nebo nedat
ja obcas dam ryzovou nebo z dm nejakou kukuricnou a do toho rozmackam banan
ale spis to malemu davam na svacinu ve 4
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlasuji pro instantní kaše, klasické mi přišly těžké na trávení. K večeři pro děti ideální a vybírala jsem jen ty neslazené cukrem a později kaše ze zdravé výživy. Buď mléčné dle věku dítěte nebo nemléčné a do nich UM (trochu to osladí). V noci se děti nebudily. Od půl roku lžičkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a jeste teda otazku.
Ta kase se musi davat? Nestaci proste na noc mliko? Mala mi po nem spi krasne, nevim jestli ji to prerusit. Ma 5 mesicu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šouminka na noc kasi nedavej, je vhodnejsi na snidani.Je tezka a plna energie ![]()
Jinak nemlecna kase - muzes pripravit z MM nebo UM, lze i z vody a nebo mlecna kase ta lze z vody.
Kasi podavat lzickou nejlepe, je to jidlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šouminka Z vlastni zkusenosti si myslim, ze staci mliko, jak rikas, mala mi po nem take spala celou noc a kasi jsem davala az od roka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mlíko stačí
Děti mám plně kojené do půl roku, a pak teprve začaly ochutnávky oběda a večerní kaše. Držela jsem se rad pediatra na půlroční prohlídce a naprostá spokojenost na všech stranách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se v noci nebudi hlady tak ji dávat nemusíš. Jinak si myslím ze trochu instantní kaše na noc není žádný zlo. Je to trochu zahusteny mliko no. Naopak moje děcko by mělo problem po zelenině. Chce to zkusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám Kozí kaše, jsou lépe stravitelné a nejsou tak těžké, takže malou netlačí v bříšku. Hlavně je důležité nedělat je moc husté, na noc je lepší udělat ji řidší. Každému vyhovuje něco jiného, já ve spaní rozdíl nevidím ať jí dám nebo ne stejně spí blbě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kase na noc neni vhodna. Zadna. Mlecna kase ma v sobe uz um a redi se vodou. Nemlecna logicky v sobe mleko nema. Muzes redit cimkoli. A muzes davat lzickou nebo i flaskou, kdyz mas vhodne pitko a kase ma dobrou konzistenci. Ale opet opakuji, na noc neni vhodna. Je tezka.