Od kdy lze zařadit jogurt?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Kdy to ty uznáš za vhodné. Vykašli se na kecy, co se kdy má a nemá a udělej si to podle sebe. Vlastní rozum určitě máš, ne ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Coolca píše:
8 měsíců ukončených?
Jj. Od 6 měsíců příkrmy, zeleninové, masozeleninove, od 7 m ovocné,od 8m jogurt a ke konci kaše ( ty už i dřív jako součást předchozích přikrmu,ale samotné až od 8-9 m)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja zacala u prvniho ditka v 8m dle doporuceni, u druheho a tretiho okolo 7m. Samozrejme neslazeny bily jogurt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozhodni se, jak sama uznas za vhodne a podle toho, co vyhovuje dítěti. na kterýkoliv vek najdes studie, ktere to schvali i studie, ktere budou tvrdit presny opak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele ono ti stejně tabulky můžou říkat cokoliv a pak můžeš mít dítě, jako je to moje, které nikdy nepozřelo víc jak lžičku jogurtu. Není to tak, že by do 7 m byl pro dítě jogurt škodlivý a najednou lup a už ho mohl. Ty tabulky jsou spíš orientační, aby nějaká expertka rovnou nezačala dítě futrovat vším naráz
(brát s nadsázkou prosím). Použij selský rozum, zkus nabídnout a uvidíš, jestli o to dítě už projeví zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LaraA píše:
rozhodni se, jak sama uznas za vhodne a podle toho, co vyhovuje dítěti. na kterýkoliv vek najdes studie, ktere to schvali i studie, ktere budou tvrdit presny opak
@Popokatepetla píše:
Hele ono ti stejně tabulky můžou říkat cokoliv a pak můžeš mít dítě, jako je to moje, které nikdy nepozřelo víc jak lžičku jogurtu. Není to tak, že by do 7 m byl pro dítě jogurt škodlivý a najednou lup a už ho mohl. Ty tabulky jsou spíš orientační, aby nějaká expertka rovnou nezačala dítě futrovat vším naráz(brát s nadsázkou prosím). Použij selský rozum, zkus nabídnout a uvidíš, jestli o to dítě už projeví zájem.
Přesně moje řeč
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Malýmu budou za týden 4 měsíce. Dneska jsem mu podruhý zkusila dát lipánka. Zabijte mě, ale jemu to chutná, a nemyslím si, že ho tim zabiju. Určitě nejsem jediná, jen každá máma bude tvrdit, že dává dítěti jen to nej a přesně podle tabulek. To je podle mě prostě nesmysl. My jako malí jsme jedli už omáčky a polívky a nic se nám nestalo. Podle mě se to všechno teď moc řeší. ![]()
- Citovat
- Upravit
Mně teda přijde uhozené začínat přikrmovat Lipankem. ![]()
Dětsky udělaná omáčka nebo polévka nemá zas tak daleko od klasického přikrmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucieHora promiň, ale jsi hloupa. Nevis o cem mluvis.
Myslim, ze jedina bohuzel nejsi, ale jsi spis vyjimka - bohudik.
Zkus si neco nacist a bilkovinach, o tom co to udela s miminkem. A co mu to da??
Omacky a polévky jsou uplne neco jineho.
Nevim proc a kam spechas.
Doporucim precist TUTO DISKUZI
- načítám...
- Citovat
- Zmínit