Kaše ve 3 měsících

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7201
6.8.13 11:41
@ikyki píše:
210 8o ježišmarjá to naše nevypije ani teď a to jsou jí skoro 4 měsíce

mě syn pije teď 210 a to má 11. měsíců :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
6.8.13 11:42

@Májinkaa ale podle ceho usuzujes, ze mu to nestaci? Zkus jiny mliko. Ve trech mesicich by mimco melo mit jenom mliko. Oni snad dr vedi, proc prikrmy „az“ od 4. mes, ne? :roll: radila ses o tom s dr? Pochybuju, ze by ti ve 3 mes doporucila prikrmovat :roll:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
6.8.13 11:42

@Becky00 Tak pak nechápu jak může mít hlad

• Citovat
  • Upravit
2448
6.8.13 11:45
@ikyki píše:
ve vývoji hraje roli prý každý den, malá měla to samé, nejedla mi a dr řekla ukončený 4 měsíc a začít obědem i večeří tj. kaše…sto lidí sto názorů

To je hloupost. Narodilo se tvoje dítě přesně na termín? A byl termín určený zcela přesně, nebo jsi jich měla několik? A pokud ano, bylo by považováno za donošené a v pořádku, i kdyby se narodilo o 2 týdny později nebo dřív. Takže 2 děti počaté ve stejný den, které by tedy měly být vyvinuté zhruba stejně, se mohou věkem lišit i o měsíc, podle toho, kdy se narodily. Jedno přikrmovat lze, protože už jsou mu 4 měsíce, nad druhým se tady křižujete, protože má o měsíc méně. Divné, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
6.8.13 11:46

@Májinkaa Klidně to vyzkoušej, ale myslím, že se stejně bude budit. A jestli už dostává přesnídávky, tak vhodnost/nevhodnost kaše je krapet mimo. Si nás mohla ušetřit flamu.

@Žirafátko Já si taky nepamatuju, kdy jsem zvyšovala dávku. Člověk to prostě udělá a hotovo. Je to mnohem menší stres a pozná se to akorát na tom, že už jí jsou malé některé hadry a vypadá trošku míň jak mišelínek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
6.8.13 11:49
@lyrica píše:
@martulkasloník nene, mě je to vážně jedno. Kojila jsem asi týden, malej byl taky na UM, mě to nepohoršuje. Jen to složení je teď taková moje úchylka :lol:

máš jednoho prcka viď? moje švagrovka jako zdrav. sestra byla úplně psycho a koukala na složení všude, bavilo jí to do 3 let kdy se jim narodilo druhé, pak šla po roce do práce a najednou se neřešilo nic protože na to nebyl čas :mrgreen: no děcka už jsou velký v pubertě, neteř kojená dlouho vychovaná podle příruček o zdravé výživě je astmatik, alergik s atop. ekzemem, a synovec kojený chvilinku vychovaný na stravě babičky která ho hlídala takže fakt omáčky, polívky, kompoty apod. je zdravý jako řípa. kdoví čím to je, mě bavilo řešit stravu do roka, myslím hlídat babičky a jejich potřebu dát půlročnímu svíčkovou s knedlíkem a nanuk, ve dvou letech to šlo úplně do háje neboť malá šla do školky a tam jsem ztratila nad tím co baští totální kontrolu a jakože nugeta ke svačině a tatarka k obědu je i ve školce zřejmě normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
6.8.13 11:49

@kotyk no já dneska zjistila, že moje 5,5 měsíční princezna má 8,5 kila. U nás by to chtělo nějaký ten spurtík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.8.13 11:51

@martulkasloník zatím jednoho, druhé snad (Ťuk, ťuk) na cestě. Ale já to tedy neřeším jenom pro malýho, ale i pro nás. V podstatě jsem tomu přizpůsobila životní styl, dost díky tomu zhubla a cejtím se líp. Není mi jedno za co v obchodě platím. Ale zase nechci aby to vypadalo nějak hororově, že nakupujeme tři hodiny, než pročtu etikety :D Už vím co kupovat a kde platím za kvalitu a ne za sajrajt 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
6.8.13 11:52

@Žirafátko moje malá trhala vždycky rekordy v poradně jako mimino a teď je jak záchodový pavouk hubená což moc nechápu když je každý víkend u babičky na výkrmu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
6.8.13 11:56

@lyrica tak v tom s tebou souhlasím, i nám jsem upravila stravu a víc kupujeme kvalitnější věci zvlášť co se uzenin a vůbec masa týče. dřív bych byla schopná nám koupit nějaký hnus salám a teď radši hodně připlatím za kvalitní šunku apod. moje máti je bohužel stará škola a ta absolutně nechápe jak můžu vyhodit den prošlý jogurt apod. protože to je přece pořád dobrý a ta rozděluje suroviny podle ceny ne podle kvality :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Májinkaa
6.8.13 11:56

Proste chce pít víc ;) neřešte to už sem volala dr a tady už se radši nebudu na nic ptát už ;) některý jste jak diví ;) že dáváte vy svému dítěti něco jiného neznamená že i to moje je stejné spíše dotaz byl směrovaný maminkám které psali v jiných diskuzích že kašičku od 3m dávají ;)

• Citovat
  • Upravit
41882
6.8.13 11:58

@Májinkaa tak to jsi měla uvést hned na začátku že čekáš jen na posvěcení :nevim: Přijde mi hloupý se pak takhle ptát, když nečekáš jinou odpověď než že to máš dávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
6.8.13 11:58
@Májinkaa píše:
Proste chce pít víc ;) neřešte to už sem volala dr a tady už se radši nebudu na nic ptát už ;) některý jste jak diví ;) že dáváte vy svému dítěti něco jiného neznamená že i to moje je stejné spíše dotaz byl směrovaný maminkám které psali v jiných diskuzích že kašičku od 3m dávají ;)

není mi ukradené zdraví dětí (i když né mých) a tobě zcela očividně ano. Ne, nepřidám si divá ani žádná jiná.
Jen si nemyslím že jsem hvězda co ví všechno nejlíp a raději dám na rady lékařů a odborníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
6.8.13 11:59

@Májinkaa třeba má žízeň kvůli teplu a proto to chce zahnat mlíkem, kašli na rýpalky, udělej to jak to cítíš a co ti řekne doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.8.13 11:59
@Žirafátko píše:
@kotyk no já dneska zjistila, že moje 5,5 měsíční princezna má 8,5 kila. U nás by to chtělo nějaký ten spurtík :lol:
:potlesk: náš 5,5 má 6,3 :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko