Kauza Feri

1133
26.5.21 13:10

Kauza Feri

Ahoj, četly jste?

https://a2larm.cz/…m-politikem/

Podotýkám, že jsem TOP 09 nikdy nevolila a Feriho nijak zvlášť neznám.
A beru jako samozřejmost, že když žena/dívka řekne NE, tak přes to nejede vlak…

ALE

Nepřipadá mi nutné chodit těmto situacím naproti. Všechny „oběti“ (mimochodem VŠ studentky) vlezly dobrovolně s mladým dospělým chlápkem v noci do bytu :nevim: Ať už je to poslanec nebo Franta z Horní Dolní, tak přece nemůžu čekat, že se mnou bude chtít hrát pexeso. Jestli to spíš nesvědčí o naprosté devalvaci vysokého školství a absenci jakékoliv předvídavosti.

A cituji: „Jak se ocitla s Ferim ve svém pokoji, už prý neví. Její kamarád nicméně potvrdil, že tam spolu zacházeli. Petra říká, že když začal tehdejší teplický zastupitel naléhat a dožadovat se sexu, opakovaně ho odmítla.“

Tak nepamatuje si, že tam s ním zalezla, ale pamatuje si, že ho odmítala :lol: :mrgreen:

Co si o tom myslíte? Jako to, že se podle všeho choval k ženám s despektem a jako hulvát je zřejmé. Další důvod pro to nelézt s ním v noci do pokoje…
Ale jinak mi to celé připadá buď jako zhrzenost studentek, které místo studia chlastají a pak se diví nebo jako předvolební boj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
26.5.21 13:14

Jasně, místo toho, aby jsme se pozastavovali nad prasákem, budeme opětovně soudit ženský, že měly moc krátký sukně, vypadaly povolný nebo šly někam, kde být neměly…
Až to bude tvoje dcera, tak budeš taky ráda, když vždycky narazí na chlapa, co pochopí i se staženýma kalhotama, že NE znamená prostě NE. Ať žije šovinismus…blééééé

• Citovat
  • Upravit
Uslava
26.5.21 13:18
@ruzovasrnka píše:
Ahoj, četly jste?

https://a2larm.cz/…m-politikem/

Podotýkám, že jsem TOP 09 nikdy nevolila a Feriho nijak zvlášť neznám.
A beru jako samozřejmost, že když žena/dívka řekne NE, tak přes to nejede vlak…

ALE

Nepřipadá mi nutné chodit těmto situacím naproti. Všechny „oběti“ (mimochodem VŠ studentky) vlezly dobrovolně s mladým dospělým chlápkem v noci do bytu :nevim: Ať už je to poslanec nebo Franta z Horní Dolní, tak přece nemůžu čekat, že se mnou bude chtít hrát pexeso. Jestli to spíš nesvědčí o naprosté devalvaci vysokého školství a absenci jakékoliv předvídavosti.

A cituji: „Jak se ocitla s Ferim ve svém pokoji, už prý neví. Její kamarád nicméně potvrdil, že tam spolu zacházeli. Petra říká, že když začal tehdejší teplický zastupitel naléhat a dožadovat se sexu, opakovaně ho odmítla.“

Tak nepamatuje si, že tam s ním zalezla, ale pamatuje si, že ho odmítala :lol: :mrgreen:

Co si o tom myslíte? Jako to, že se podle všeho choval k ženám s despektem a jako hulvát je zřejmé. Další důvod pro to nelézt s ním v noci do pokoje…
Ale jinak mi to celé připadá buď jako zhrzenost studentek, které místo studia chlastají a pak se diví nebo jako předvolební boj :think:

Zajdi za ním. Taková vstřícná děvčica bude něco pro něj. Často mají tihle uchylove pohazpvčky, co mu loví holky. Třeba by tě na to využil.

• Citovat
  • Upravit
5913
26.5.21 13:19

Je to úplně jedno kam s ním vlezla. Faktem je, že Ne je Ne. I kdyby mu nakrásně řekla, že si s ní má jít nahoru zadrbat a v posteli si to rozmyslela, tak mu nedává žádné právo k tomu, aby to po ní vyžadoval i kdyby ho sama pozvala. Předvolební boj to podle mě není, proč? Kdo je Feri? Jeho diskreditace Topku nepoloží, tak proč by to někdo dělal. V řadách všech stran jsou magoři co mají nějaký škraloup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
26.5.21 13:21
@Uslava píše:
Zajdi za ním. Taková vstřícná děvčica bude něco pro něj. Často mají tihle uchylove pohazpvčky, co mu loví holky. Třeba by tě na to využil.

Mam obavy, ze @ruzovasrnka uz nebude studentskeho veku. Asi neprojde sitem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
26.5.21 13:24

Nějaký skraloup mít musí, jinak by tak rychle a sám neodstoupil. Ale fascinuje mě ze se to vytáhlo až ted, po takové době a před volbami. To nahrává různým výkladum… ale třeba na tom policie dělala už déle v utajení, někdy to tak bývá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
26.5.21 13:26

Jsem z nej zklamana. Uprimne si myslim, ze nikoho neznasilnil, ale verim, ze se choval hodne na hrane a NE ma proste znamenat ne. Na druhou stranu, jde o obvineni. Nic neni potvrzene. Proc to buchty nenahlasily? Nicmene jeho slozeni mandatu povazuji za +. Minimalne se k tomu nejak postavil, chce jit soudni cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
26.5.21 13:26

Ahoj,
no řekl bych, že jsme u toho (asi) nikdo nebyl a tak můžeme posuzovat pouze podle toho, co bylo v médiích a to bývá dosti ošidné.
Obávám se, že pravda bude v podstatě nevyšetřitelná a případ se odloží. Pochybuji, že si některé z dívek schovala šaty jako Monika Lewinská, a mimochodem ani ty by pravděpodobně samy o sobě jako důkaz sloužit nemohly.
Neumím tedy zhodnotit, co se stalo, ale v každém případě bude někdo poškozen - buď ty dívky, které čelili sexuálnímu útoku a viník nebude potrestán, nebo pan Feri, pokud by se události takto nestaly, ale on již je veřejně dehonestován.
Snad se pravda najde. To je jediné, co si přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
26.5.21 13:28
@cecetka píše:
Mam obavy, ze @ruzovasrnka uz nebude studentskeho veku. Asi neprojde sitem :mrgreen:

Bordelmamá může být i stará. Jen nevím jak se to řekne anglicky, aby to bylo in. Epstein měl takovou.

• Citovat
  • Upravit
1446
26.5.21 13:30

Četla jsem to a dost mě to zklamalo, spíš se divím, že se o tom nepsalo dřív. Za mě i kdyby ta holka chtěla a svlečená si to v posteli rozmyslela, tak každý chlap má respektovat NE. Škoda, že tady i ta zakladatelka nevěří těm holkám. Je to smutné, dospělá žena ví jak něčemu takovému předejít a zabliká ji kontrolka při prvním náznaku, ale mladé holky jsou ještě naivní a rozumím tomu, že jim lichotil jeho zájem a bohužel to nechaly dojít tak daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
26.5.21 13:30

I kdyby tam sla za ucelem, ze se s jim vyspi a najednou si to rozmyslela, nedava mu to pravo pouzit nasili..ja jsem se takto rozmyslela tesne pred aktem, byla jsem po rozchodu a chtela jsem na nej zapomenout, ale v prubehu jsem zmenila nazor a proate to neslo, nastesti byl jormalni a prestal.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.21 13:31

Na střední škole, kdy s klukama lomcovalo nejvíce hormonů jsem úplně běžně chodila na house párty, kde byli kluci a teda nikdy se mně ani mým kamarádkám nestalo, že by nás nějaký kluk znásilnil. Chodila jsem úplně běžně i ke svým kamarádům domů a nikdy jsem se nebála. Vůbec nechápu, proč je těm holkám vyčítáno, že ho k sobě pozvali. To je ta poslední věc, která by se měla řešit. Pokud mu nedovolily, aby na ně sahal, tak na to prostě neměl právo.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
26.5.21 13:34
@PAN66 píše:
I kdyby tam sla za ucelem, ze se s jim vyspi a najednou si to rozmyslela, nedava mu to pravo pouzit nasili..ja jsem se takto rozmyslela tesne pred aktem, byla jsem po rozchodu a chtela jsem na nej zapomenout, ale v prubehu jsem zmenila nazor a proate to neslo, nastesti byl jormalni a prestal.. :roll:

Tohle spousta lidí těžko chápe, což zase nechápu já. Ne znamená ne i kdyby šla nahá modelka přes náměstí.

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
26.5.21 13:36

Nebyla jsem u toho, nemám tedy důvod se přiklánět ani na jednu stranu. Tak jako vím, že obětem sexuálního násilí nejde o tom mluvit klidně i několik let, tak i na druhou stranu vím, že ženy dokážou často z komára udělat velblouda. My víme prd, takže těžko soudit. To už necháme na těch, kterých se to týká. :roll:

• Citovat
  • Upravit
30924
26.5.21 13:37

Jestli to nebylo jako ve Slunce seno - ne, ne a nebo radsi jo :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová