Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šarlota4 píše: … se pouze omluvil za nevhodne, negentlemanske chovani…
V tom pripade by se muselo omlouvat nejmene 95% vsech chlapu. Byt gentlemanem neni povinnost, ani neexistuje pravo gentlemanske chovani vyzadovat. Tak, jako kazda zenska se nechova jako dama.
Feriho opravdu nemusim, normalne pouzivaji tyto metody jemu rovni, aby zlikvidovali jejich politicke protivniky. Dostal ochutnat vlastni polivcicky a ackoliv se zrejme niceho ZAVAZNEHO nedopustil, je z neho politicka mrtvola. Divna to doba.
@ruzovasrnka píše:
Ahoj, četly jste?https://a2larm.cz/…m-politikem/
Podotýkám, že jsem TOP 09 nikdy nevolila a Feriho nijak zvlášť neznám.
A beru jako samozřejmost, že když žena/dívka řekne NE, tak přes to nejede vlak…ALE
Nepřipadá mi nutné chodit těmto situacím naproti. Všechny „oběti“ (mimochodem VŠ studentky) vlezly dobrovolně s mladým dospělým chlápkem v noci do bytu
Ať už je to poslanec nebo Franta z Horní Dolní, tak přece nemůžu čekat, že se mnou bude chtít hrát pexeso. Jestli to spíš nesvědčí o naprosté devalvaci vysokého školství a absenci jakékoliv předvídavosti.
A cituji: „Jak se ocitla s Ferim ve svém pokoji, už prý neví. Její kamarád nicméně potvrdil, že tam spolu zacházeli. Petra říká, že když začal tehdejší teplický zastupitel naléhat a dožadovat se sexu, opakovaně ho odmítla.“
Tak nepamatuje si, že tam s ním zalezla, ale pamatuje si, že ho odmítala
Co si o tom myslíte? Jako to, že se podle všeho choval k ženám s despektem a jako hulvát je zřejmé. Další důvod pro to nelézt s ním v noci do pokoje…![]()
Ale jinak mi to celé připadá buď jako zhrzenost studentek, které místo studia chlastají a pak se diví nebo jako předvolební boj
Nestraním ani jedné straně. Nemají chlastat, když to neumí a pak se nechovají tak, jak by měli. Ale NE by mělo znamenat ve slušné společnosti NE.
@ruzovasrnka píše:
A četla jsi ten článek? My jsme se s kamarády na SŠ taky běžně navštěvovali v bytě, jenže to jsou lidi, se kterými se dlouhodobě znáš. Ale tyhle holky se s Ferim seznámily na sociální síti, chvilku si psali, dali PRVNÍ rande, které skončilo pozváním do bytu. Tak bych předpokládala, že záměrem pozvání asi nebude recitovat mi básničkyTak když nechci, poděkuju za hezký večer a jedu domů…Asi jsem už opravdu jiná generace. S někým, koho vůbec neznám, bych prostě do bytu na prvním rande nevlezla. Připadá mi zajímavé, kolika lidem to tady připadá normální
A to je právě ujetý! Podle toho vlastně nemůžu s chlapem jít NIKDY do bytu dřív, než chci sex? Co je to za blbost? Když ho pozvu na kafe, film, pexeso, tak ho zvu na kafe, na film a na pexeso. Pokud to někdo pochopí jako synonymum „jdeme su.kat“, tak je to jeho problém.
@Šarlota4 píše:
Nedoznal, driv byl standard odstoupit pri skandalu a nechat prostor pro vysetrovani. To az od vlady Babise se vse prechazi a delaj jako, ze nic. Lzou, podvadeji, chovaj se nezakonne a neodstoupej ani za nic.
Ty is nepamatujes na Haska, Sobotku, Paroubka, Topolanka, Ratha ![]()
@Oli.Lyon píše:
Sympatickej mi nikdy nebyl. Pravdu neznam. Ne znamená ne. Na druhou stranu má alespoň páteř. Vládnoucí jelita by se vetsinou kroutila, fnukala, zapirala, lhala a dal chrochtala u koryta.
na druhou stranu jestli holky znasilnoval, tak to je ponekud jiny level, nez nejake zdefraudovane dotace, ci odklonene zakazky. To skutecne novinka, co se tyka nasi politicke sceny. Prijde me, ze u Feriho se to zlehcuje, ale me to trochu pripomina kauzu doktora Bartaka, ten za znasilnovani asistentek ve vysledku dostal 14 let.
https://www.irozhlas.cz/…5_vkourimsky
Tak uvidime, jak to dopadne s Ferim, ale stejne je to paradox, na jednu stranu progresivista prosazujici me too a na druhou stranu takovyhle prasak.. ![]()
@vokishka píše:
Prý se to objevovalo tak různě na nějakém webu školy. Pak napsala nějaká ženská tweet, jak je možné, že se jeho prasárny ještě nevyšetřují, když se tak chová. A toho se chytli novináři, našli tu ženskou a pak postupovali oni dál, ti novináři oslovali ty ženský. Takže ty ženský o sobě vzájemně nevěděly. Výpověď té jedné prý potvrdil i její bývalý přítel, svěřila se mu, když spolu ještě chodili a on je ochotný to dosvědčit. A prý se toho chlapa ptali telefonem hned, když se jim ta ženská svěřila (novinářům), takže se nestihla s bývalým domluvit, že by lhali.
Aha, děkuji za osvětlení situace
Četla jsem pouze jeden článek a říkala jsem si, že ve všech bude klasicky to stejné, bohužel tam o veřejném tweetu nic nepsali, to by mi pak bylo jasnější, jak novináři postupovali ![]()
@par_z_prahy píše:
na druhou stranu jestli holky znasilnoval, tak to je ponekud jiny level, nez nejake zdefraudovane dotace, ci odklonene zakazky. To skutecne novinka, co se tyka nasi politicke sceny. Prijde me, ze u Feriho se to zlehcuje, ale me to trochu pripomina kauzu doktora Bartaka, ten za znasilnovani asistentek ve vysledku dostal 14 let.https://www.irozhlas.cz/…5_vkourimsky
Tak uvidime, jak to dopadne s Ferim, ale stejne je to paradox, na jednu stranu progresivista prosazujici me too a na druhou stranu takovyhle prasak..
Mela jsem na mysli, kdyby totéž obvinění padlo na některé naše přední bezpáteřáky. Ja razim cestu padni komu padni a nestranim lidem jen proto, ze jsou treba mi oblíbenci, coz Feri stejně není… Ale za sebe nevim, co si myslet. Tak si zatím nemyslim nic. Jen se mi vybavilo, jak svého času Stropnicky ml. pozadoval po nějaké slečně uvolnění židle, protože „ja jsem Stropnicky“, takže fakt nevim 🤷♀️
@ruzovasrnka píše:
Když budeš přebíhat dálnici a přiřítí se chlápek 220 km/h a srazí tě, kdo za to může?
On neměl jet tak rychle…ale ty zase nemáš na té dálnici co dělatJe potřeba umět vyhodnotit míru rizika, byly zletilé, vysokoškolačky, člověk by očekával nějakou úroveň. Mohly dopadnout ještě hůř.
Ale jo, s timhle se dovedu ztotoznit. On je asi trochu prase a holky trochu lehkovazny. Nemuzou za to, ze je prase, ale rozhodně šly trochu naproti tomu, aby se jako prase mohl projevit. Bejt to nějakej sadista nebo vrah, tak co? Holka mrtvá, a co ji bylo platný, ze nechtěla. V takovou chvíli je jedno, ze říká ne. Uz je pozdě. Tim ho neomlouvám, aby bylo jasno. At se ukáže.
@carsin píše:
V tom pripade by se muselo omlouvat nejmene 95% vsech chlapu. Byt gentlemanem neni povinnost, ani neexistuje pravo gentlemanske chovani vyzadovat. Tak, jako kazda zenska se nechova jako dama.Feriho opravdu nemusim, normalne pouzivaji tyto metody jemu rovni, aby zlikvidovali jejich politicke protivniky. Dostal ochutnat vlastni polivcicky a ackoliv se zrejme niceho ZAVAZNEHO nedopustil, je z neho politicka mrtvola. Divna to doba.
Top09 by se ho tak rychle pred volbami nezbavovala, kdyby vedeli, ze nic neudelal, rekli by „kampan“ a urcite by se nezbavovali sveho kone, co jim tahne mlade volice. Zas tak vysoke mineni o nich nemej. 8 ruznych svedkyn proti nemu? Jasna nahoda ![]()
@PaníBovaryová píše:
Ty is nepamatujes na Haska, Sobotku, Paroubka, Topolanka, Ratha
No to pamatuju, ale pisu, ze od vlady AB od te doby odstoupil jen Sobotka v r. 2018 a ten skandal vylozene nemel ( nevim nechce se mi googlovat stare kauzy, pamatuju si, ze ke konci byl troska, ale duvod odchodu neznam ).
@Adrasteia píše:
A to je právě ujetý! Podle toho vlastně nemůžu s chlapem jít NIKDY do bytu dřív, než chci sex? Co je to za blbost? Když ho pozvu na kafe, film, pexeso, tak ho zvu na kafe, na film a na pexeso. Pokud to někdo pochopí jako synonymum „jdeme su.kat“, tak je to jeho problém.
Spíš jde o to, že i toho chlapa, kterého zveš do bytu na pexeso, je lepší asi trochu znát ![]()
Příspěvek upraven 26.05.21 v 19:05
@Šarlota4 píše:
No to pamatuju, ale pisu, ze od vlady AB od te doby odstoupil jen Sobotka v r. 2018 a ten skandal vylozene nemel ( nevim nechce se mi googlovat stare kauzy, pamatuju si, ze ke konci byl troska, ale duvod odchodu neznam ).
A nově Arenberger ![]()
@Šarlota4 píše:
Jeho OKD mi stacilo.
@PaníBovaryová píše:
Top09 by se ho tak rychle pred volbami nezbavovala, kdyby vedeli, ze nic neudelal, rekli by „kampan“ a urcite by se nezbavovali sveho kone, co jim tahne mlade volice. Zas tak vysoke mineni o nich nemej. 8 ruznych svedkyn proti nemu? Jasna nahoda
Tak ja si zas myslim, ze to, jak se k tomu obvinění postavil, může nějaký body nahnat… At je to pravda nebo ne.
@dicentra píše:
A nově Arenberger
Tak ten snad pro sve kratke pusobeni nebude uveden ani na wiki ![]()