Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše:
ale on se napřed za své chování omluvil, ne? teprve později odstoupil…
Omluva už mi trochu jako přiznání teda připadá, nebo proč by se omlouval, pokud by nic nespáchal?
No pokud vim, tak se pouze omluvil za nevhodne, negentlemanske chovani. ( coz jsem si vylozila jako dotirani), ale znasilneni odmitl a pujde k soudu.
@Šarlota4 Přesně. Nechci se přiklánět ani na jednu stranu ale na všem je pravdy trochu. Takže si myslím, že z jeho strany určitě došlo k nějakému dotírání a holky si to vzaly až moc k srdci. Ale bůh ví, jak to je. Taky se můžu mýlit. Jen je mi divné, že se to vytáhlo před volbami.
Jo, super kauza, ať je to jakkoliv.
S ohledem na jeho vystupování a propagaci metoo.
Jestli je nevinný, tak ochutnal vlastní polívčičku obvinění bez důkazů. Protože zatím pořádný důkaz nikde nebyl, pokud vím, všechno je to v rovině novináří říkají, že jim někdo řekl.
Jestli jsou obvinění pravdivá, je to ukázka, jaké typy se za metoo a spol. schovávají.
win-win
@ruzovasrnka A ty jsi krásnej příklad toho, proč se to ty holky bojí nahlásit. Právě kvůli takovým názorům.
Ne, když lezu s někým do bytu, nepředpokládá se, že bude sex. Ne znamená jednou provždy NE. A je jedno, zdali ho řekneš za zavřenýma dveřma borcova bytu nebo před bytem nebo polosvlečená v posteli. Je to NE a to musí být respektováno.
A taky je úplně šumák, zdali to ne řekne vysokoškolačka nebo holka se základkou. Má to vždy stejnou váhu.
V Cesku je neustale pred volbami, takze nacasovani mi divne a podezrele neprijde. Verim tomu, ze nekojo znasilnil. Je to o nem verejne tajemstvi, ze je to pozerske nechutne prase. Dokonce behem jeho studia VS na nej bylo ze strany spoluzacek nekolik stiznosti senatu.
Já jsem z toho byla docela v šoku, Feriho sleduji na instagramu, kde se prezentoval jako slušňáček a řekněme velmi morální člověk.
To, zda někoho znásilnil, ví jen on a ty holky, není proto třeba o tom spekulovat.
Co mě však překvapilo, je jeho okamžitá bleskurychlé odstoupení z funkce poslance, které se na první pohled může zdát jako “hrdinské” politické gesto, ovšem opravdu to takto má fungovat? Opravdu by takto rychle odstoupil kvůli jednomu článku, pokud by neměl máslo na hlavě a věděl by, že jsou to opravdu jen lži? ![]()
@Livi92 píše:
Já si nemyslím, že tím, že odstoupil, se k něčemu doznal. Ono taková situace by byla krajně nepříjemná i člověku, který by byl opravdu nevinný. Ne, samozřejmě znamená vždycky ne. Ale nebudu zatím vynášet soudy na základě dvou článků. Pravdu musí najít jiní. Nějaké takové informace o něm jsem tedy slyšela už dřív, ale prostě ve smyslu jedna bába povídala. A třeba ta historka z vlaku mi přijde opravdu zvláštní. Argumentovat tím, že vlak byl plný a nebylo si kam sednout jinam, tak jsem tam musela zůstat sedět a snášet to. Nevím, i kdybych měla stát v uličce, tak jdu od něj prostě pryč, ne?
Když si dovolil tohle v plném kupé, myslíš že by bylo chytré jít někam sama do uličky, kde by na tebe mohl ještě víc? To bych neřekla.
Nevěřím, že by byl křišťálově čistý. A je to správné. Imunita neimunita, až rozhodne soud ať se klidně vrátí.
Zajímalo by mě, jestli to bude soudit žena nebo muž… ![]()
@darkgreen píše:
Já jsem si doteď myslela že Feri je gay. Vždycky jsem si ho představovala spíš s chlapem než s holkou.
jsem ráda, že nemám takové představy ![]()
@Anna766 píše:
Když si dovolil tohle v plném kupé, myslíš že by bylo chytré jít někam sama do uličky, kde by na tebe mohl ještě víc? To bych neřekla.
Jenže ona tam nebyla sama. Byla tam s kamarádkou a píše, že vlak byl plný lidí. ![]()
@Anonymní píše:
Na střední škole, kdy s klukama lomcovalo nejvíce hormonů jsem úplně běžně chodila na house párty, kde byli kluci a teda nikdy se mně ani mým kamarádkám nestalo, že by nás nějaký kluk znásilnil. Chodila jsem úplně běžně i ke svým kamarádům domů a nikdy jsem se nebála. Vůbec nechápu, proč je těm holkám vyčítáno, že ho k sobě pozvali. To je ta poslední věc, která by se měla řešit. Pokud mu nedovolily, aby na ně sahal, tak na to prostě neměl právo.
A četla jsi ten článek? My jsme se s kamarády na SŠ taky běžně navštěvovali v bytě, jenže to jsou lidi, se kterými se dlouhodobě znáš. Ale tyhle holky se s Ferim seznámily na sociální síti, chvilku si psali, dali PRVNÍ rande, které skončilo pozváním do bytu. Tak bych předpokládala, že záměrem pozvání asi nebude recitovat mi básničky
Tak když nechci, poděkuju za hezký večer a jedu domů…
Asi jsem už opravdu jiná generace. S někým, koho vůbec neznám, bych prostě do bytu na prvním rande nevlezla. Připadá mi zajímavé, kolika lidem to tady připadá normální ![]()
@ruzovasrnka píše:
A četla jsi ten článek? My jsme se s kamarády na SŠ taky běžně navštěvovali v bytě, jenže to jsou lidi, se kterými se dlouhodobě znáš. Ale tyhle holky se s Ferim seznámily na sociální síti, chvilku si psali, dali PRVNÍ rande, které skončilo pozváním do bytu. Tak bych předpokládala, že záměrem pozvání asi nebude recitovat mi básničkyTak když nechci, poděkuju za hezký večer a jedu domů…Asi jsem už opravdu jiná generace. S někým, koho vůbec neznám, bych prostě do bytu na prvním rande nevlezla. Připadá mi zajímavé, kolika lidem to tady připadá normální
No protože těm lidem přijde normální, že NE, skutečně znamená NE a v sexu obzvlášť…
@cecetka píše:
Mam obavy, ze @ruzovasrnka uz nebude studentskeho veku. Asi neprojde sitem
Máš recht
Evidentně už jsem jiná generace. Za mě se ještě seznamovalo osobně a na VŠ víc studovalo než pařilo. S týpkem, kterýho bych znala jenom z Facebooku (nebo Tinderu nebo jiné příšernosti) bych šla napřed aspoň párkrát na večeři/do kina/na bazén/do zoo a pak teprve k němu domů, až bych naznala, že mu důvěřuju natolik, že mě neznásilní, pak neuškrtí a nehodí sežrat prasatům ![]()
@Livi92 píše:
Jenže ona tam nebyla sama. Byla tam s kamarádkou a píše, že vlak byl plný lidí.
A? Právě proto že byl plný lidí a přesto si dovolil co si dovolil. A dovedeš si představit ty názory kdyby odešla ven do uličky a on by ji tam něco provedl? Že si za to může sama, šla ven co si myslela, ještě ho vyprovokovala…stačí číst co se píše tady.