Kauza Feri

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38914
27.5.21 11:27
@Silverine247 píše:
I kdyz jsem u toho nebyla, priklanim se k nazoru, ze Feri je minimalne prasak. Ale prestoze NE znamena NE, tak predstava, ze se na me nekdo sape a ja se jdu pred spanim v tom byte vysprchovat do nezamknutelne koupelny, nebo ze hodinu budu sedet v kupe odrazet neci ruku mezi nohama, protoze si neni kam jinam sednout, je pro me stezi uveritelne. 8o

me prislo teda nechutny to vypraveni nejaky holky, jak mel u nich na gymplu politickou debatu a po ni se vyzadoval oralu. Nejak si teda neumim predstavit ty situace, ale loudit na gymplu u deti, pro ktery je vzor, je sileny. Jsem zvedava, co z toho nakonec vyjde. A me teda z toho jeho omluvneho prohlaseni celkem vyplyva, ze uplne cisty svedomi teda nema. :nevim: To opevovani, jak je Feri ferovej :mrgreen:, ze se vzdal mandatu, nechapu. Jakoby tak nejak slo do pozadi, kvuli cemu odstoupil. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
27.5.21 11:32

@Hazentla Volby jsou v CR neustale, a zase to obvinovani obeti, ze to nerekly hnes. Doporucuji si neco o znasilneni precist, otevre ti to oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
27.5.21 11:35

@AvajBr a nebylo někde napsaný, jak přesně to na tom gymplu bylo? To jako o pauze jeho přednášky odešli učitelé na kávu a on řekl studentkám „nechce mě některá vykouřit“? Nebo jak se taková žádost podává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
27.5.21 11:38
@AvajBr píše:
me prislo teda nechutny to vypraveni nejaky holky, jak mel u nich na gymplu politickou debatu a po ni se vyzadoval oralu. Nejak si teda neumim predstavit ty situace, ale loudit na gymplu u deti, pro ktery je vzor, je sileny. Jsem zvedava, co z toho nakonec vyjde. A me teda z toho jeho omluvneho prohlaseni celkem vyplyva, ze uplne cisty svedomi teda nema. :nevim: To opevovani, jak je Feri ferovej :mrgreen:, ze se vzdal mandatu, nechapu. Jakoby tak nejak slo do pozadi, kvuli cemu odstoupil. :roll:

Souhlasím, přitom by odstoupení mělo být něco běžného, bohužel v poslední době se stalo normou „neodstoupit za žádnou cenu“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
7112
27.5.21 11:40

Co bylo na jakém gymplu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
27.5.21 11:41
@dicentra píše:
Souhlasím, přitom by odstoupení mělo být něco běžného, bohužel v poslední době se stalo normou „neodstoupit za žádnou cenu“ :roll:

je fakt, že ne každý by odstoupil…hrálo by se to do ztracena, případně by se zaštítil poslaneckou imunitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
27.5.21 11:41

Já si myslím, že je to věc, kterou na Feriho věděl kdosi z politiky už dávno a teď se hodilo to vytáhnout, aby se ututlala kauza Arenberger. Taková trochu špinavá hra. Čímž se Feriho nezastávám a naopak věřím tomu, že to rozhodně není mladík se svatozáří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.5.21 11:42
@Šarlota4 píše:
Jsem z nej zklamana. Uprimne si myslim, ze nikoho neznasilnil, ale verim, ze se choval hodne na hrane a NE ma proste znamenat ne. Na druhou stranu, jde o obvineni. Nic neni potvrzene. Proc to buchty nenahlasily? Nicmene jeho slozeni mandatu povazuji za +. Minimalne se k tomu nejak postavil, chce jit soudni cestou.

Přesně, hlavně položení mandatu v takové situaci ma být samozřejmostí. To jen tady nemají politici úroveň, takže společnost to vnímá jako přiznání.

Jinak si myslím, že jeto politická hra, neumím si vysvětlit, že se to vytáhla až teď.
Pokud dělal nátlak, mely to ohlásit hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
27.5.21 11:43
@AvajBr píše:
me prislo teda nechutny to vypraveni nejaky holky, jak mel u nich na gymplu politickou debatu a po ni se vyzadoval oralu. Nejak si teda neumim predstavit ty situace, ale loudit na gymplu u deti, pro ktery je vzor, je sileny. Jsem zvedava, co z toho nakonec vyjde. A me teda z toho jeho omluvneho prohlaseni celkem vyplyva, ze uplne cisty svedomi teda nema. :nevim: To opevovani, jak je Feri ferovej :mrgreen:, ze se vzdal mandatu, nechapu. Jakoby tak nejak slo do pozadi, kvuli cemu odstoupil. :roll:

Tak v Cechach je to pomerne nevidana vec za poslednich par let, ze by nekdo s maslem na hlave odstoupil od koryta, tak mozna proto. Mozna doufa, ze to bude brane jako polehcujici okolnost a nekteri mu to podle vseho zerou.

• Citovat
  • Upravit
38914
27.5.21 11:44
@Petula306 píše:
@AvajBr a nebylo někde napsaný, jak přesně to na tom gymplu bylo? To jako o pauze jeho přednášky odešli učitelé na kávu a on řekl studentkám „nechce mě některá vykouřit“? Nebo jak se taková žádost podává?

jo, to netusim a vazne by me to zajimalo. Ja si to proste neumim predstavit, na tom malo bujnou fantazii asi. :oops:
Nicmene to nechci shazovat a tvrdit, ze se to nestalo. Feri nevinatko urcite nebude, nerikam, ze nekoho znasilnoval. Ale proste v tom jeho prohlaseni se proti svemu nevhodnymu chovani uplne neohrazuje. Navic me teda prijde nechutne slizkej, ze si i dovedu predstavit, ze loudi a obtezuje. Ale to uz je moje osobni zaujatost.
Ale nelibi se mi, ze je vlastne vyzdvihovan jako cestny clovek kvuli odstoupeni a z tech holek se delaji vypocitavy hysterky. To je hnus. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
27.5.21 11:45
@Petula306 píše:

Nevím, jak to bylo na gymnáziu, ale asi rozumím tomu, proč na Moravě „dostal přes hubu“, asi svoje nechutné chování bral jako normu a někde narazil, jsem schopná pochopit, že náctileté slečny ve škole se tomu hloupě hihňají a neumí se ohradit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Aquarius79
27.5.21 11:46

@dicentra

Velká voličská základna? vzhledem k účasti u voleb, no nevím, nevím.

• Citovat
  • Upravit
19388
27.5.21 11:47

Jako ze by byl Feri takovej sexuální predátor?
Tyjo, ze by byl tak tupej, to mě nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
27.5.21 11:48
@AvajBr píše:
jo, to netusim a vazne by me to zajimalo. Ja si to proste neumim predstavit, na tom malo bujnou fantazii asi. :oops:
Nicmene to nechci shazovat a tvrdit, ze se to nestalo. Feri nevinatko urcite nebude, nerikam, ze nekoho znasilnoval. Ale proste v tom jeho prohlaseni se proti svemu nevhodnymu chovani uplne neohrazuje. Navic me teda prijde nechutne slizkej, ze si i dovedu predstavit, ze loudi a obtezuje. Ale to uz je moje osobni zaujatost.
Ale nelibi se mi, ze je vlastne vyzdvihovan jako cestny clovek kvuli odstoupeni a z tech holek se delaji vypocitavy hysterky. To je hnus. :nevim:

Já asi také ne, ale vidím v tom zmiňovaný pocit nedotknutelnosti a přijetí takového chování za standard :think:

• Citovat
  • Upravit
38914
27.5.21 11:48
@Silverine247 píše:
Tak v Cechach je to pomerne nevidana vec za poslednich par let, ze by nekdo s maslem na hlave odstoupil od koryta, tak mozna proto. Mozna doufa, ze to bude brane jako polehcujici okolnost a nekteri mu to podle vseho zerou.

no a treba to udelal proto, aby to odvedlo pozornost od tech jeho nechutaren? Nevim, tezko rict, nicmene tohle se ty prvni dny vlastne celkem delo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová