Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, jestli je Feri dobytek, doufám, že se to vyšetří. Na druhou stranu prakticky každá dívka, žena, pokud není úplně ošklivá, protivná nebo nesedí jen doma, tak v životě zažila prasácké sexuální návrhy, narážky a šovinistické poznámky. Tím fakt nemyslím slušnou lichotku nebo galantní podržení dveří. Polovině lidé to přijde buď normální nebo legrační. Při tom je to smutné.
Nevím, jestli Feri někoho znásilnil, dřív jsem mu celkem fandila, ale nevhodné chování sám přiznal, je to pro mě zklamání a potvrzení toho, že do politiky nejdou normální slušní lidé.
@ivašot. píše:
Tak to je snad špatně v každém případě, i kdyby tam šel někdo hlásit ukradené kolo. Ale pro mě je to zase spíš chyba jedince než „generace“
Neshodneme se, to je lidské, vnímám přístup starší generace ve smyslu „mohla si za to sama“ a mladší generace „ne znamená opravdu ne a neměl si tohle dovolit“.
@ZuzaM píše:
Nevím, jestli je Feri dobytek, doufám, že se to vyšetří. Na druhou stranu prakticky každá dívka, žena, pokud není úplně ošklivá, protivná nebo nesedí jen doma, tak v životě zažila prasácké sexuální návrhy, narážky a šovinistické poznámky. Tím fakt nemyslím slušnou lichotku nebo galantní podržení dveří. Polovině lidé to přijde buď normální nebo legrační. Při tom je to smutné.
Nevím, jestli Feri někoho znásilnil, dřív jsem mu celkem fandila, ale nevhodné chování sám přiznal, je to pro mě zklamání a potvrzení toho, že do politiky nejdou normální slušní lidé.
Nebo je to obráceně, politika ty slušné a normální změní ![]()
Zajímavý rozhovor pro ty, kteří nechápou „proč to neohlásily už dávno“ ![]()
https://www. novinky. cz/krimi/clanek/advokatka-sexualnich-obeti-k-dokazani-znasilneni-staci-maily-ci-socialni-site-40361416#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky. web. nexttoart&dop_req_id=mE7h3XMvP2X-202105261316&dop_id=40361416
@dicentra píše:
On byl jeho zastáncem, přitáhl hodně mladých, myslím, že část voličů ztratí, ale najdou se i tací, co v něm uvidí „charakter“ a „borce“
To bude stejný materiál.
@ZuzaM píše:
tak co ja jsem zachytil z toho co zatim vyslo najevo, tak Feri mimo jine zatarasil holce cestu z mistnosti a pres jeji opakovany vyslovny nesouhlas ji osoulozil, jindy uprostred souloze sundal kondom (pres nesouhlas dotycne), loudil na netu nahate fotky holek, choval se k nim vulgarne, na politickych besedach na gymplech zadal pritomne o „vykoureni“.
Ale tak jasne, sam rezignoval (hned pote, co kauza prosakla do tisku a zacla ho vysetrovat policie), takze je to frajer. Kez by bylo vice takovych… (znasilnovacu) ![]()
@dicentra píše:
U mladých vyznávajících me too, nemyslím si, ale je to pouze můj názor
no ono je ted v kontextu celkem vtipne, ze Feri v roce 2017 podporoval kampan Me too
![]()
@dicentra píše:
U mladých vyznávajících me too, nemyslím si, ale je to pouze můj názor
Teď ještě kteří mladí proč metoo vyznávají. ![]()
U té části, která z něj má dobrou záminku se pustit do kohokoliv bez důkazů, je tu potvrzení, že to funguje.
U další části, která schovává vlastní špínu, je to taky inspirativní - podívejte se, jak dlouho mu to díky jeho aktivitám pro metoo procházelo.
U ještě další části z menšin, taky inspirativní, obyčejný nemenšinový týpek by tak dlouho nedotknutelný taky nebyl.
@dicentra píše:
Zajímavý rozhovor pro ty, kteří nechápou „proč to neohlásily už dávno“
https://www.novinky.cz/…ite-40361416
diky ![]()
@par_z_prahy píše:
tak co ja jsem zachytil z toho co zatim vyslo najevo, tak Feri mimo jine zatarasil holce cestu z mistnosti a pres jeji opakovany vyslovny nesouhlas ji osoulozil, jindy uprostred souloze sundal kondom (pres nesouhlas dotycne), loudil na netu nahate fotky holek, choval se k nim vulgarne, na politickych besedach na gymplech zadal pritomne o „vykoureni“.Ale tak jasne, sam rezignoval (hned pote, co kauza prosakla do tisku a zacla ho vysetrovat policie), takze je to frajer. Kez by bylo vice takovych… (znasilnovacu)
Je smutné, že jsme se díky naší současné naprosto nemorální vládě, posunuli do situace, že nám přijde obdivuhodné, když politik rezignuje, protože má máslo na hlavě. V jiných zemích na západ od nás je to naprosto normální!
@g.sandova píše:
A vážně mate jasno v tom, ze je Feri dobytek?
No zrovna u tebe me prekvapuje, ze to tak zlehcujes. Znam sama osobne dokonce jednu slecnu, kterou dost nevybirave obtezoval. I behem jeho studii na nej bylo mnoho stiznosti u akademickeho senatu, sam senat UK to potvrdil.
@AvajBr píše:
no ono je ted v kontextu celkem vtipne, ze Feri v roce 2017 podporoval kampan Me too![]()
Je to velmi paradoxní
Možná se řídil heslem „pod lampou je největší tma“ ![]()
@aquarian píše:
Teď ještě kteří mladí proč metoo vyznávají.![]()
U té části, která z něj má dobrou záminku se pustit do kohokoliv bez důkazů, je tu potvrzení, že to funguje.
U další části, která schovává vlastní špínu, je to taky inspirativní - podívejte se, jak dlouho mu to díky jeho aktivitám pro metoo procházelo.
U ještě další části z menšin, taky inspirativní, obyčejný nemenšinový týpek by tak dlouho nedotknutelný taky nebyl.
Ať je to jakkoliv, vždy je to tzv. odezdikezdismus, tenhle pojem jsem si oblíbila, ze začátku mělo hnutí váhu, ale potom přišlo na řadu vyřizování účtů, takže se tím celá původně velmi dobrá myšlenka shodila ![]()
@dicentra píše:
Nevím, jak to bylo na gymnáziu, ale asi rozumím tomu, proč na Moravě „dostal přes hubu“, asi svoje nechutné chování bral jako normu a někde narazil, jsem schopná pochopit, že náctileté slečny ve škole se tomu hloupě hihňají a neumí se ohradit
Přesně na to jsem si hned vzpomněla. Tenkrát to měl být údajný rasistický útok na Feriho, ten to „charakterně“ nechtěl rozmazávat a řešit dál. Teď už to jen zapadává do mozaiky…
On byl jeho zastáncem, přitáhl hodně mladých, myslím, že část voličů ztratí, ale najdou se i tací, co v něm uvidí „charakter“ a „borce“