Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uslava píše:
Zajdi za ním. Taková vstřícná děvčica bude něco pro něj. Často mají tihle uchylove pohazpvčky, co mu loví holky. Třeba by tě na to využil.
Jako velký zastánce Me Too dostal ochutnat vlastní polívčičku a popravdě mi ho není vůbec líto.
Nedokážu říct, jaké důkazy proti němu mohou být po těch letech vytaženy. Pravděpodobně to bude odloženo
každopádně ten škraloup na něm už zůstane a pokud se do politiky nevrátí, plakat pro něj nebudu.
Já si nemyslím, že tím, že odstoupil, se k něčemu doznal. Ono taková situace by byla krajně nepříjemná i člověku, který by byl opravdu nevinný. Ne, samozřejmě znamená vždycky ne. Ale nebudu zatím vynášet soudy na základě dvou článků. Pravdu musí najít jiní. Nějaké takové informace o něm jsem tedy slyšela už dřív, ale prostě ve smyslu jedna bába povídala. A třeba ta historka z vlaku mi přijde opravdu zvláštní. Argumentovat tím, že vlak byl plný a nebylo si kam sednout jinam, tak jsem tam musela zůstat sedět a snášet to. Nevím, i kdybych měla stát v uličce, tak jdu od něj prostě pryč, ne? ![]()
Jak tu bylo řečeno, ne znamená ne vždycky a všude. Říct holce, která je znásilněná, že ji někdo nevěří a zpochybňovat to, je velký průser. Na druhou stranu že se tohle vytáhne v tuto dobu zrovna o tomto člověku právě chvíli před volbami trošku smrdí. Každopádně věřím, že bez viny úplně není, ale nikdo z nás u toho nebyl.
@Livi92 píše:
Já si nemyslím, že tím, že odstoupil, se k něčemu doznal. Ono taková situace by byla krajně nepříjemná i člověku, který by byl opravdu nevinný. Ne, samozřejmě znamená vždycky ne. Ale nebudu zatím vynášet soudy na základě dvou článků. Pravdu musí najít jiní. Nějaké takové informace o něm jsem tedy slyšela už dřív, ale prostě ve smyslu jedna bába povídala. A třeba ta historka z vlaku mi přijde opravdu zvláštní. Argumentovat tím, že vlak byl plný a nebylo si kam sednout jinam, tak jsem tam musela zůstat sedět a snášet to. Nevím, i kdybych měla stát v uličce, tak jdu od něj prostě pryč, ne?
Podle mě se doznal. Bojí se, že toho vyleze více a proto se běží schovat. Myslím, že to hlavní ještě nevíme.
Na pobliti!
Az te okradou na ulici, tak doufam, ze ti policie rekne, zes nemela drazdit pachatele tou drahou kabelkou a tema drahyma hodinkama.
@ruzovasrnka píše:
Ahoj, četly jste?https://a2larm.cz/…m-politikem/
Podotýkám, že jsem TOP 09 nikdy nevolila a Feriho nijak zvlášť neznám.
A beru jako samozřejmost, že když žena/dívka řekne NE, tak přes to nejede vlak…ALE
Nepřipadá mi nutné chodit těmto situacím naproti. Všechny „oběti“ (mimochodem VŠ studentky) vlezly dobrovolně s mladým dospělým chlápkem v noci do bytu
Ať už je to poslanec nebo Franta z Horní Dolní, tak přece nemůžu čekat, že se mnou bude chtít hrát pexeso. Jestli to spíš nesvědčí o naprosté devalvaci vysokého školství a absenci jakékoliv předvídavosti.
A cituji: „Jak se ocitla s Ferim ve svém pokoji, už prý neví. Její kamarád nicméně potvrdil, že tam spolu zacházeli. Petra říká, že když začal tehdejší teplický zastupitel naléhat a dožadovat se sexu, opakovaně ho odmítla.“
Tak nepamatuje si, že tam s ním zalezla, ale pamatuje si, že ho odmítala
Co si o tom myslíte? Jako to, že se podle všeho choval k ženám s despektem a jako hulvát je zřejmé. Další důvod pro to nelézt s ním v noci do pokoje…![]()
Ale jinak mi to celé připadá buď jako zhrzenost studentek, které místo studia chlastají a pak se diví nebo jako předvolební boj
myslim si, ze teplicky zastupitel by mel chapat vyznam slova „ne“ ![]()
@Uslava nebo není tak blbej a je mu jasné že když teď uteče tak má před sebou dost dobrou kariéru někde jinde. Nebo bude mít šanci se vrátit po soudě… Ono se něco takového po tak dlouhé době bude hodně blbě dokazovat ikdyby se stalo.
To že to holky řekly teď je už jen dobře načasování ať už se to stalo nebo ne ( věřím že tam něco proběhnout mohlo, přecejen vysoká je vysoká
). Bohužel to uškodí hlavně topce jako straně, Fery táhnul hodně mladých…
@Uslava píše:
Podle mě se doznal. Bojí se, že toho vyleze více a proto se běží schovat. Myslím, že to hlavní ještě nevíme.
Nedoznal, driv byl standard odstoupit pri skandalu a nechat prostor pro vysetrovani. To az od vlady Babise se vse prechazi a delaj jako, ze nic. Lzou, podvadeji, chovaj se nezakonne a neodstoupej ani za nic.
@epsice Tak nejak, vysoka je vysoka, taky jsem byla na VS na nejakych vecircich a dely se tam ruzne veci, ale znasilnenim se to nazvat nedalo. Nevhodnym natlakem, nevhodnym chovanim ano. Zas nektere holky umely dobre vyvadet, kdyz zjistily, ze se staly jednodenni aferkou. Vubec netvrdim, ze frajirek ma absolutne ciste svedomi, ale to nacasovani je minimalne podezrele.
@Šarlota4 píše:
Nedoznal, driv byl standard odstoupit pri skandalu a nechat prostor pro vysetrovani. To az od vlady Babise se vse prechazi a delaj jako, ze nic. Lzou, podvadeji, chovaj se nezakonne a neodstoupej ani za nic.
ale on se napřed za své chování omluvil, ne? teprve později odstoupil…
Omluva už mi trochu jako přiznání teda připadá, nebo proč by se omlouval, pokud by nic nespáchal? ![]()
@ruzovasrnka až se to stane tvé dceři nebo vnučce, taky ji řekni, že má místo chlastu studovat a může si za to sama.
Určitě ocení tvoji empatii.
Sympatickej mi nikdy nebyl. Pravdu neznam. Ne znamená ne. Na druhou stranu má alespoň páteř. Vládnoucí jelita by se vetsinou kroutila, fnukala, zapirala, lhala a dal chrochtala u koryta.
Já jsem si doteď myslela že Feri je gay. Vždycky jsem si ho představovala spíš s chlapem než s holkou.