Kauza Feri

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1133
26.5.21 16:46
@Magical-eyes píše:
No protože těm lidem přijde normální, že NE, skutečně znamená NE a v sexu obzvlášť…

I mně přijde normální, že NE znamená NE…ale domů do bytu vlezu až s člověkem, u kterého předpokládám, že mu to přijde normální taky. U někoho, koho znám pár hodin, to nezjistím, navíc ještě opilá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.5.21 17:01
@ruzovasrnka píše:
I mně přijde normální, že NE znamená NE…ale domů do bytu vlezu až s člověkem, u kterého předpokládám, že mu to přijde normální taky. U někoho, koho znám pár hodin, to nezjistím, navíc ještě opilá

Takže jsme apriori zase u toho, že si za to můžou samy?

• Citovat
  • Upravit
148609
26.5.21 17:08
@ruzovasrnka píše:
I mně přijde normální, že NE znamená NE…ale domů do bytu vlezu až s člověkem, u kterého předpokládám, že mu to přijde normální taky. U někoho, koho znám pár hodin, to nezjistím, navíc ještě opilá

A ty ostatní? Taky za to můžou? Když přišel on do bytu kde byly ony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.21 17:09

@ruzovasrnka Naprosto souhlasím. Mě nejvíc zaráží výpověď slečny, která se s Ferim seznámila na seznamce a hned na první schůzku ho vzala k sobě, kde jí údajně začal líbat, ona řekla, že nechce a následně se šla vysprchovat a on přišel za ní a dožadoval se sexu. To je divný, ne? Za prvý bych si v životě nikoho netahala na první schůzku k sobě domů a už vůbec bych nelezla do sprchy potom, co na mě zkoušel líbání. V takové verzi s klidem můžu říct, že si za to slečna může sama.

Omluva za anonym - meduzka23

• Citovat
  • Upravit
1133
26.5.21 17:11
@Janli píše:
Takže jsme apriori zase u toho, že si za to můžou samy?

Když budeš přebíhat dálnici a přiřítí se chlápek 220 km/h a srazí tě, kdo za to může?
On neměl jet tak rychle…ale ty zase nemáš na té dálnici co dělat :nevim:

Je potřeba umět vyhodnotit míru rizika, byly zletilé, vysokoškolačky, člověk by očekával nějakou úroveň. Mohly dopadnout ještě hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
26.5.21 17:14
@Anonymní píše:
@ruzovasrnka Naprosto souhlasím. Mě nejvíc zaráží výpověď slečny, která se s Ferim seznámila na seznamce a hned na první schůzku ho vzala k sobě, kde jí údajně začal líbat, ona řekla, že nechce a následně se šla vysprchovat a on přišel za ní a dožadoval se sexu. To je divný, ne? Za prvý bych si v životě nikoho netahala na první schůzku k sobě domů a už vůbec bych nelezla do sprchy potom, co na mě zkoušel líbání. V takové verzi s klidem můžu říct, že si za to slečna může sama.Omluva za anonym - meduzka23

Trapas. :think:

• Citovat
  • Upravit
Janli
26.5.21 17:16
@ruzovasrnka píše:
Když budeš přebíhat dálnici a přiřítí se chlápek 220 km/h a srazí tě, kdo za to může?
On neměl jet tak rychle…ale ty zase nemáš na té dálnici co dělat :nevim:Je potřeba umět vyhodnotit míru rizika, byly zletilé, vysokoškolačky, člověk by očekával nějakou úroveň. Mohly dopadnout ještě hůř.

To jsou dvě naprosto rozdílný věci…jak tohle můžeš motat dohromady? :roll:

• Citovat
  • Upravit
21838
26.5.21 17:20

@ruzovasrnka tím chce říct, že když ji se to zamlada nestalo, tak si za to ty holky můžou samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
26.5.21 17:22

Tady je možný pracovat se dvěma variantama. Buďto je Feri nadržený prase, který si zvyšuje ego tím, že v čím více dírách, tím větší macho. A nebo je tu druhá varianta, že si chtěly zvýšit ego ty slečny. Přece jenom mediálně známa osobnost, navíc s (pro ně) rozumnýma názorama, a do toho exotickýho vzezření. Podle mě bude pravda někde uprostřed on si použil a zahodil, ony od toho možná čekaly něco víc. Není to nic, co by už nebylo v historii milionkrát omletý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
26.5.21 17:26
@Anna766 píše:
A? Právě proto že byl plný lidí a přesto si dovolil co si dovolil. A dovedeš si představit ty názory kdyby odešla ven do uličky a on by ji tam něco provedl? Že si za to může sama, šla ven co si myslela, ještě ho vyprovokovala…stačí číst co se píše tady.

A tak by přeci z toho kupéčka nešla ven sama, ale šla by ven s tou kamarádkou. Mohla odejít k dalším lidem a vysvětlit situaci. Prostě mi není jasné, proč tam seděla dál jako trubka a nechala se obtěžovat a její kamarádka na to čuměla. Zažila jsem podobné obtěžování od cizího člověka, takže moc dobře vím, jak je to v tu chvíli nepříjemné, ale tomu jejich „řešení“ a argumentaci tím, že si nebylo kam sednou, skutečně nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
26.5.21 17:43
@ruzovasrnka píše:
On neměl jet tak rychle…ale ty zase nemáš na té dálnici co dělat :nevim:Je potřeba umět vyhodnotit míru rizika, byly zletilé, vysokoškolačky, člověk by očekával nějakou úroveň. Mohly dopadnout ještě hůř.

Mohly, nicméně, kdyby je zabil, tak by byl odsouzen a nikdo by neříkal, že si za to mohly samy. Tak proč se to u znásilnění řeší?

• Citovat
  • Upravit
aquarian
26.5.21 18:01
@fera21 píše:
Tady je možný pracovat se dvěma variantama. Buďto je Feri nadržený prase, který si zvyšuje ego tím, že v čím více dírách, tím větší macho. A nebo je tu druhá varianta, že si chtěly zvýšit ego ty slečny. Přece jenom mediálně známa osobnost, navíc s (pro ně) rozumnýma názorama, a do toho exotickýho vzezření. Podle mě bude pravda někde uprostřed on si použil a zahodil,ony od toho možná čekaly něco víc. Není to nic, co by už nebylo v historii milionkrát omletý.

Jak už jsem i v jiných podobných diskuzích párkrát napsal, je lepší být za oběť než za blbku. :lol:

• Citovat
  • Upravit
dicentra
26.5.21 18:07

@ruzovasrnka Předesílám, že mně byl Feri vždycky jedno. Pokud je jejich verze pravdivá, tak není o čem diskutovat, NE znamená NE! Mně na tom přišlo zvláštní něco jiného, nevím, jestli je to v tomhle konkrétním článku, ale bylo napsáno „ženy se vzájemně neznaly“, tak nějak nerozumím, že s tím přišly všechny ve stejnou dobu za stejným novinářem, když se to mělo stát v průběhu více let, asi bych k tomu potřebovala víc informací, jak dlouho na tom novinář pracoval, kdo a koho oslovil… Nějak si to nejsem schopná představit, jestli novinář vyvěsil inzerát „Koho Feri obtěžoval, hlaste se na…“ Nechci to zlehčovat, ale tyhle okolnosti by mě opravdu zajímaly :oops:

• Citovat
  • Upravit
65162
26.5.21 18:11
@dicentra píše:
@ruzovasrnka Předesílám, že mně byl Feri vždycky jedno. Pokud je jejich verze pravdivá, tak není o čem diskutovat, NE znamená NE! Mně na tom přišlo zvláštní něco jiného, nevím, jestli je to v tomhle konkrétním článku, ale bylo napsáno „ženy se vzájemně neznaly“, tak nějak nerozumím, že s tím přišly všechny ve stejnou dobu za stejným novinářem, když se to mělo stát v průběhu více let, asi bych k tomu potřebovala víc informací, jak dlouho na tom novinář pracoval, kdo a koho oslovil… Nějak si to nejsem schopná představit, jestli novinář vyvěsil inzerát „Koho Feri obtěžoval, hlaste se na…“ Nechci to zlehčovat, ale tyhle okolnosti by mě opravdu zajímaly :oops:

Prý se to objevovalo tak různě na nějakém webu školy. Pak napsala nějaká ženská tweet, jak je možné, že se jeho prasárny ještě nevyšetřují, když se tak chová. A toho se chytli novináři, našli tu ženskou a pak postupovali oni dál, ti novináři oslovali ty ženský. Takže ty ženský o sobě vzájemně nevěděly. Výpověď té jedné prý potvrdil i její bývalý přítel, svěřila se mu, když spolu ještě chodili a on je ochotný to dosvědčit. A prý se toho chlapa ptali telefonem hned, když se jim ta ženská svěřila (novinářům), takže se nestihla s bývalým domluvit, že by lhali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
26.5.21 18:14
@carsa píše:
Mohly, nicméně,kdyby je zabil, tak by byl odsouzen a nikdo by neříkal, že si za to mohly samy. Tak proč se to u znásilnění řeší?

Ale to si buď jistá, že by se řešilo, jestli si za to mohly.

To je pak totiž rozdíl mezi vraždou a zabitím - jestli si to poškozený způsobil svým jednáním.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová