Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Magical-eyes píše:
No protože těm lidem přijde normální, že NE, skutečně znamená NE a v sexu obzvlášť…
I mně přijde normální, že NE znamená NE…ale domů do bytu vlezu až s člověkem, u kterého předpokládám, že mu to přijde normální taky. U někoho, koho znám pár hodin, to nezjistím, navíc ještě opilá
@ruzovasrnka píše:
I mně přijde normální, že NE znamená NE…ale domů do bytu vlezu až s člověkem, u kterého předpokládám, že mu to přijde normální taky. U někoho, koho znám pár hodin, to nezjistím, navíc ještě opilá
Takže jsme apriori zase u toho, že si za to můžou samy?
@ruzovasrnka píše:
A ty ostatní? Taky za to můžou? Když přišel on do bytu kde byly ony?
@ruzovasrnka Naprosto souhlasím. Mě nejvíc zaráží výpověď slečny, která se s Ferim seznámila na seznamce a hned na první schůzku ho vzala k sobě, kde jí údajně začal líbat, ona řekla, že nechce a následně se šla vysprchovat a on přišel za ní a dožadoval se sexu. To je divný, ne? Za prvý bych si v životě nikoho netahala na první schůzku k sobě domů a už vůbec bych nelezla do sprchy potom, co na mě zkoušel líbání. V takové verzi s klidem můžu říct, že si za to slečna může sama.
Omluva za anonym - meduzka23
@Janli píše:
Takže jsme apriori zase u toho, že si za to můžou samy?
Když budeš přebíhat dálnici a přiřítí se chlápek 220 km/h a srazí tě, kdo za to může?
On neměl jet tak rychle…ale ty zase nemáš na té dálnici co dělat ![]()
Je potřeba umět vyhodnotit míru rizika, byly zletilé, vysokoškolačky, člověk by očekával nějakou úroveň. Mohly dopadnout ještě hůř.
@Anonymní píše:
@ruzovasrnka Naprosto souhlasím. Mě nejvíc zaráží výpověď slečny, která se s Ferim seznámila na seznamce a hned na první schůzku ho vzala k sobě, kde jí údajně začal líbat, ona řekla, že nechce a následně se šla vysprchovat a on přišel za ní a dožadoval se sexu. To je divný, ne? Za prvý bych si v životě nikoho netahala na první schůzku k sobě domů a už vůbec bych nelezla do sprchy potom, co na mě zkoušel líbání. V takové verzi s klidem můžu říct, že si za to slečna může sama.Omluva za anonym - meduzka23
Trapas. ![]()
@ruzovasrnka píše:
Když budeš přebíhat dálnici a přiřítí se chlápek 220 km/h a srazí tě, kdo za to může?
On neměl jet tak rychle…ale ty zase nemáš na té dálnici co dělatJe potřeba umět vyhodnotit míru rizika, byly zletilé, vysokoškolačky, člověk by očekával nějakou úroveň. Mohly dopadnout ještě hůř.
To jsou dvě naprosto rozdílný věci…jak tohle můžeš motat dohromady? ![]()
@ruzovasrnka tím chce říct, že když ji se to zamlada nestalo, tak si za to ty holky můžou samy.
Tady je možný pracovat se dvěma variantama. Buďto je Feri nadržený prase, který si zvyšuje ego tím, že v čím více dírách, tím větší macho. A nebo je tu druhá varianta, že si chtěly zvýšit ego ty slečny. Přece jenom mediálně známa osobnost, navíc s (pro ně) rozumnýma názorama, a do toho exotickýho vzezření. Podle mě bude pravda někde uprostřed on si použil a zahodil, ony od toho možná čekaly něco víc. Není to nic, co by už nebylo v historii milionkrát omletý.
@Anna766 píše:
A? Právě proto že byl plný lidí a přesto si dovolil co si dovolil. A dovedeš si představit ty názory kdyby odešla ven do uličky a on by ji tam něco provedl? Že si za to může sama, šla ven co si myslela, ještě ho vyprovokovala…stačí číst co se píše tady.
A tak by přeci z toho kupéčka nešla ven sama, ale šla by ven s tou kamarádkou. Mohla odejít k dalším lidem a vysvětlit situaci. Prostě mi není jasné, proč tam seděla dál jako trubka a nechala se obtěžovat a její kamarádka na to čuměla. Zažila jsem podobné obtěžování od cizího člověka, takže moc dobře vím, jak je to v tu chvíli nepříjemné, ale tomu jejich „řešení“ a argumentaci tím, že si nebylo kam sednou, skutečně nerozumím.
@ruzovasrnka píše:
On neměl jet tak rychle…ale ty zase nemáš na té dálnici co dělatJe potřeba umět vyhodnotit míru rizika, byly zletilé, vysokoškolačky, člověk by očekával nějakou úroveň. Mohly dopadnout ještě hůř.
Mohly, nicméně, kdyby je zabil, tak by byl odsouzen a nikdo by neříkal, že si za to mohly samy. Tak proč se to u znásilnění řeší?
@fera21 píše:
Tady je možný pracovat se dvěma variantama. Buďto je Feri nadržený prase, který si zvyšuje ego tím, že v čím více dírách, tím větší macho. A nebo je tu druhá varianta, že si chtěly zvýšit ego ty slečny. Přece jenom mediálně známa osobnost, navíc s (pro ně) rozumnýma názorama, a do toho exotickýho vzezření. Podle mě bude pravda někde uprostřed on si použil a zahodil,ony od toho možná čekaly něco víc. Není to nic, co by už nebylo v historii milionkrát omletý.
Jak už jsem i v jiných podobných diskuzích párkrát napsal, je lepší být za oběť než za blbku. ![]()
@ruzovasrnka Předesílám, že mně byl Feri vždycky jedno. Pokud je jejich verze pravdivá, tak není o čem diskutovat, NE znamená NE! Mně na tom přišlo zvláštní něco jiného, nevím, jestli je to v tomhle konkrétním článku, ale bylo napsáno „ženy se vzájemně neznaly“, tak nějak nerozumím, že s tím přišly všechny ve stejnou dobu za stejným novinářem, když se to mělo stát v průběhu více let, asi bych k tomu potřebovala víc informací, jak dlouho na tom novinář pracoval, kdo a koho oslovil… Nějak si to nejsem schopná představit, jestli novinář vyvěsil inzerát „Koho Feri obtěžoval, hlaste se na…“ Nechci to zlehčovat, ale tyhle okolnosti by mě opravdu zajímaly ![]()
@dicentra píše:
@ruzovasrnka Předesílám, že mně byl Feri vždycky jedno. Pokud je jejich verze pravdivá, tak není o čem diskutovat, NE znamená NE! Mně na tom přišlo zvláštní něco jiného, nevím, jestli je to v tomhle konkrétním článku, ale bylo napsáno „ženy se vzájemně neznaly“, tak nějak nerozumím, že s tím přišly všechny ve stejnou dobu za stejným novinářem, když se to mělo stát v průběhu více let, asi bych k tomu potřebovala víc informací, jak dlouho na tom novinář pracoval, kdo a koho oslovil… Nějak si to nejsem schopná představit, jestli novinář vyvěsil inzerát „Koho Feri obtěžoval, hlaste se na…“ Nechci to zlehčovat, ale tyhle okolnosti by mě opravdu zajímaly
Prý se to objevovalo tak různě na nějakém webu školy. Pak napsala nějaká ženská tweet, jak je možné, že se jeho prasárny ještě nevyšetřují, když se tak chová. A toho se chytli novináři, našli tu ženskou a pak postupovali oni dál, ti novináři oslovali ty ženský. Takže ty ženský o sobě vzájemně nevěděly. Výpověď té jedné prý potvrdil i její bývalý přítel, svěřila se mu, když spolu ještě chodili a on je ochotný to dosvědčit. A prý se toho chlapa ptali telefonem hned, když se jim ta ženská svěřila (novinářům), takže se nestihla s bývalým domluvit, že by lhali.
@carsa píše:
Mohly, nicméně,kdyby je zabil, tak by byl odsouzen a nikdo by neříkal, že si za to mohly samy. Tak proč se to u znásilnění řeší?
Ale to si buď jistá, že by se řešilo, jestli si za to mohly.
To je pak totiž rozdíl mezi vraždou a zabitím - jestli si to poškozený způsobil svým jednáním.