Kauza Nagyová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
29.5.15 13:44

Já nechápu, proč odešel od milované rodiny k té vulgární děvuše :think:

Ten výsledek soudu mě velice rozesmutnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
29.5.15 13:45
@mamkasl píše:
Zdravím všechny, rozhodla jsem se založit toto téma, protože jsem neskutečně rozzuřená z dnešního výroku soudu v kauze Nagyová :cert: Je možné, aby si tu vlastně obyčejný člověk nechal špehovat někoho manželku za státní peníze, státními orgány, státními zaměstnanci a ono je to vlastně normální??? Vím, že je emimino server hlavně na jiné věci, ale toto k tomu vlastně patří. Jakým směrem tedy vychovávat děti? Máme z nich rovnou vychovat parchanty??? To ten stát vážně chce? Na to tady všichni studují, pracují a pohlížejí??? Jímá mne bezmoc, kolik toho ještě uneseme, než zjistíme, kdo to tu vlastně všechno řídí…přidejte se pokud máte na toto názor!

Kauzu jsem příliš nesledovala, spíš co jsem postřehla na netu nebo v rádiu, ale rozsudek mě taky překvapil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
29.5.15 13:45
@AlphaOmega píše:
Ja obvykle byvam prekvapen, kdyz nekdo v CR zaslouzene trest dostane. Tohle me nijak z miry nevyvedlo 8)

Realita je nejaka a kdyz sundate ruzove bryle, zjistite ze spravedlnost a pravo jsou jen takovy lidma vytvoreny pojmy, coz je asi tak vsechno co se o nich da rict.

Budte radi, ze nevite i ty veci, co medii neprobehnou :twisted:

takova jedna klasicka ceska rezignace na pomery :,(…ale tim se nad tebe nepovysuji, takhle mluvi vsichni z meho okoli v cz…ja tenhle typ reci strasne nemusim, ale zit tam, zaradila bych se do nadavaciho davu, to je jasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
29.5.15 13:47
@suricata píše:
Já nechápu, proč odešel od milované rodiny k té vulgární děvuše :think:Ten výsledek soudu mě velice rozesmutnil.

ja chapu, ze se mohl zamilovat…ale do takove hydry??? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
29.5.15 13:49
@lajovka píše:
takova jedna klasicka ceska rezignace na pomery :,(…ale tim se nad tebe nepovysuji, takhle mluvi vsichni z meho okoli v cz…ja tenhle typ reci strasne nemusim, ale zit tam, zaradila bych se do nadavaciho davu, to je jasny

presne, taky se nechci povysovat, ale kdyz nam tahlo na tricet, tak jsme pochopili, ze takhle rezignovat nechceme a ze to radsi zkusime jinde

• Citovat
  • Upravit
182

Upřímně se za svou zemi a sebe též stydím. Asi jsem úplně blbá, když dětem vštěpuji nějaké mravní hodnoty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675

Taky mi spadla brada. Takze si v klidu můžu najimat rozvědku na osobni účely? Wow!

No, pan Nečas potrestat nepotřebuje, on se potrestal sám tím, koho si vzal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
29.5.15 13:51

Proste v kazde vyspele zapadni zemi, by po takovemhle rozsudku uz byly lide v ulicich. A nepremysleli by nad tim, ze to k nicemu asi nebude, proste by vysli a dali najevo svoji nevoli a to mi v CR strasne chybi

• Citovat
  • Upravit
1381

@merde taky jse tahla ve 30ti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
@lajovka píše:
takova jedna klasicka ceska rezignace na pomery :,(…ale tim se nad tebe nepovysuji, takhle mluvi vsichni z meho okoli v cz…ja tenhle typ reci strasne nemusim, ale zit tam, zaradila bych se do nadavaciho davu, to je jasny

Ja bych to nenazval rezignaci. S ohledem na vekem pribyvajici zkusenosti bych to nazval pouhym „akceptovanim reality“. Plus jsem si nevsiml ze bych nadaval ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
29.5.15 13:53
@Zuzaa píše:
Taky mi spadla brada. Takze si v klidu můžu najimat rozvědku na osobni účely? Wow!No, pan Nečas potrestat nepotřebuje, on se potrestal sám tím, koho si vzal :lol:

jojo, ten uz ve vykonu trestu je, pionyr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
29.5.15 13:55
@AlphaOmega píše:
Ja bych to nenazval rezignaci. S ohledem na vekem pribyvajici zkusenosti bych to nazval pouhym „akceptovanim reality“. Plus jsem si nevsiml ze bych nadaval ;)

nanadaval, to jsem te proste zabalila do jednoho pytle, sorry :) jestli akceptujes s klidem v dusi, tak to je parada, tady neni co resit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
29.5.15 13:57
@Julie5 píše:
Upřímně se za svou zemi a sebe též stydím. Asi jsem úplně blbá, když dětem vštěpuji nějaké mravní hodnoty. :nevim:

Ale notak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
29.5.15 14:05

@lajovka
Mohla. Čtu necenzurovaná média. Myslím, že začne docházet k občanským nepokojům, extrém by mohl být něco jako po 2.sv. válce, kdy se někteří vlastizrádci v Evropě houpali na lampách. Bude tím zasažena podstatná část Evropy, krachne finanční systém, a vůbec systém jak ho známe, rozpadne se EU, hodně věcí z vysoké politiky bylo demaskováno…Pod kotlem hoří a tlak se zvyšuje. To je ale na dlouhé povídání. Tvoří se buňky odporu - například proti novému brannému zákonu (který může poslat naše děti do mlýnku na maso podle diktátu USA) a válce s Ruskem, a tady už se nesepisují petice a nepořádají demonstrace (byl zaslán poslancům dopis), které k ničemu nevedou. Tady už se pořádají poradní ohně a lidí přibývá každým dnem. To je jen příklad, určitě jsou po celé Evropě spousty takových uskupení, které se radikalizují jen z toho důvodů, že politici neberou v potaz petice, nevyhlašují o důležitých věcech referenda a protlačují věci násilím proti svým občanům. A až se to nasbírá, tak to „bouchne“ :nevim: K tomu celoevropské sociální rozdíly, likvidace střední vrstvy, podpora jen určitých skupin populace, pokřivené dotace - tudíž v lidech roste pocit křivdy, nespravedlnosti a čím déle to bují, a čím déle se špína zametá pod koberec, tím větší bugr to bude nakonec.

Nechci tu plevelit diskuzi o Nagyové, ani se pouštět na víkend do debaty o celoevropské politice. Vím, že dost lidí to tak nevidí, já si názor utvořila, a spíše už čekám jak se to vyvrbí. Určitě ale nevěřím bankám, kdy zablokovat bankomaty a omezit platby byla na Kypru otázka chvilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
29.5.15 14:10

@Apaji ahoj,mohla bys mi dát, prosím, tip ne nějaká necenzurovaná media media? klidně sz. :-) děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová