Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leňule97 máte štěstí
já bych nejradši někam na samotu, nikoho nevidět, neslyšet a když už hluk tak si dělat svůj ![]()
@Kriss Tina jo, sousedi v baraku ve meste me taky stvou. Mame dost hlucny, co se casto hadaj (hlavne on tam porad rve
). A presne, nikdo neseka moc brzy
a mne treba kdyz prijedeme od nasich strasne chybi v lete zahrada (vecer jsme vzdycky sedeli venku), v hicu bazen, grilovani…
@Kukacka123 jooo zahrada je k nezaplacení
vyhodíš tam děti je klid, opalovačka, grilování, bazén, člověk si vypěstuje ovoce a zeleninu, a co v bytě? jenom koukat z okna na rozpálené ulice a spocené lidi
sice máme byt, teda jenom dočasně než dostavime, ale jak se udělá pěkně sem radši celou sezónu na chatě, to je teprv božský klid ![]()
Na vesnici u nasich - sekacky, motorovky, garden party. Auta tam jezdej taky kupodivu, bydli hned u hlavni…
@Kriss Tina taky stavime, takze se nemuzu dockat. Bytu jsem si uzila na VS az do ted a staci
kdyz muzeme, vypadneme na vikend k nasim nebo manzela rodicum do baraku
ale svy to nenahradi ![]()
@Serpentini ty jo, jaktoze si prosla tolik bydleni? To se nekomu ,,nepovede,, za cely zivot
aspon mas zkusenosti
S tim hlukem mate pravdu. Ve meste je to neustaly šum a na vesnici narazovy hluk. Pamatuju si jak se muj(z vesnice) nastehoval do mesta. Oba jsme sli do jineho mista bydliste akorat s tim rozdilem ze pro me to bylo zase mesto. A jak byl hotovej z toho ze slysi jezdit auta a ja ,,nic,, neslysela a divila se co tak blazni. Byl to ten sum. No zvykl si, ale jak tu nekdo psal o zdravotnich problemech asi verim ze to muze mit dopad na cloveka takovej vytrvalej neustalej šum, ale kdyz nekdo na vesnici zapne sekacku a hrci s ni uz hodinu to bych taky vyletela z kuze ![]()
A v této podivné soutěži jasně vítězí : https://www.mestohluk.cz/ ![]()
@Renca8 To jsou zrovna zkušenosti, o které vůbec nestojím. Nesnáším stěhování, snad už mám vybráno a budu se muset stěhovat jen párkrát
A příčina mého častého stěhování je, že jsem se musela brzy postavit na vlastní nohy. A až na současné bydlení jsem nikde dlouho nevydržela. V jednom podnájmu jsem třeba ani nevybalovala krabice, přišlo mi to zbytečné.
Bydlím na vesnici a tolikrát tady zmíněný kohout, mi tedy zrovna vůbec nevadí, občas zakokrhá, ale většinou přes den, v noci o něm nevím, pač spím
Další věc - sekačka, no nevím, ale v noci málokdo seká a přes den mi to nijak zvlášť nevadí. Traktor sem tam nějaký projede, ale tak 5 za celý den, psi taky občas štěkají, kočky mňoukají
Ale hlavně teď v zimě máme většinou okna pořád zavřená, takže nic z toho neslyším, v létě jediné co mi vadí je tuc tuc, když projede nějakej mladej cvok v autě a hudbu na plný pecky, nebo, když se vrací opilí mladí ze zábavy a pořvávají, takže sečteno podtrženo - stroje a zvířata mi nevadí, lidi mi vadí hrozně
Bydlet ve městě, tak po týdnu vyskočím z okna ![]()