Kde končí randění a začíná chození?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1106
15.10.24 06:53
@Anonymní píše: Více

To je jasný, přece od doby kdy si to dáte na facebook do statusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.24 08:10
@Jancka_K píše: Více

Facebook uz je pro mrtvoly a ne pro pubose, ne? :D

• Citovat
  • Upravit
138
15.10.24 08:48

Já mám ráda, když vím, na čem jsem, takže za mě by se mělo vyslovit něco v tom smyslu, jak to mezi sebou máme. Protože dávat jen na pocity, zda si cítím zadaná, nebo ne, není úplně dobrý :D viz můj případ, kdy jsem se asi 4 měsíce setkávala s klukem, vše bylo super, výlety, randíčka, společné večery, já jsem myslela, že spolu chodíme, dokud mi on neřekl, že to tam rozhodně necítí :D
Takže za mě je lepší si to po nějaké době (měsíc, dva) říct, abyste oba věděli, na čem jste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
15.10.24 09:29
@TaLucie píše: Více

To je velice zajímavá poznámka. Za mě to synonyma nejsou. Randit je chodit na schůzky, velice pěkně o tom píše Wikipedie. :-) Ve zkratce, na prvním rande se lidé poznávají a zhodnocují, jestli má smysl pokračovat v dalších schůzkách. Za rande se považují i další schůzky, kde dochází k hlubšímu poznávání. Rande může vyústit v přátelství, milenecký poměr, vážný vztah anebo nic

Ale už tam nepíšou, kdy dojde k tomu vyústění :D.

No a „chodit spolu“, to si představuji jako „být ve vážném vztahu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
15.10.24 15:07

Z vlastní zkušenosti moudré ženy (a kamarádek okolo) :D ti radím, abyste si po nějaké době (3 měsíce např.?) spolu sedli s ujasnili si, zda je to oficiální chození a také co chcete oba od budoucnosti. Tento rozhovor považuji opravdu za důležitý, i když nemusí být vždy příjemný. A opravdu mu upřmně říct, co od vztahu očekávám, nemlžit. Pokud se v názorech nesejdete, tak ve vztahu nesetrvávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16346
15.10.24 16:42

Podle mě, když už začnu s někým „randit“ a pravidelně se s ním setkávat, kde jde samozřejmě o oboustranný zájem s fyzickou přitažlivostí, tak to pro mě znamená začátek partnerského vztahu… :srdce:
Tedy, pokud se oba předem nedomluvíme, že půjde jen o setkávání za účelem sexuálních radovánek bez jakýchkoliv jiných závazků. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
15.10.24 17:40
@Petra0009 píše: Více

To si úplně nemyslím. Podle mě bych počítala za chození, tedy regulérní vztah, nejpozději od chvíle, kdy došlo k sexu, a pokud spolu nespí hned po pár schůzkách, ale randí spolu, i to bych považovala za chození. Výjimkou je pouze situace, kdy se oboustranně domluví, že půjde jenom o sex nebo že to nebudou brát vážně.

I když ta dnešní doba :roll:… To spolu někteří proberou celou kámasútru a pořád neví, na čem jsou. Asi jsem staromódní. Píšu tedy spíš, jak bych to brala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16346
15.10.24 20:55
@PerličkaM. píše: Více

Přesně. :palec:
Já to vidím tak, že když mi někdo hned na prvním rande padne do oka i do noty, tak bez váhání souhlasím s „repete“. :P
Jinak, teda vůbec nevím proč ztrácet čas s někým, kdo mi nesedí už na první dobrou. :nevim:

No a od toho se pak odvíjí to další… :P
Ale, kdyby muži řekli už na takovém prvním rande, o co jim ve skutečnosti jde a zbytečně neoblbovali ženy, tak si spousta z nás ušetří čas i zklamání… :pankac: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
17.10.24 11:13
@Knihakniha píše: Více

Připusťměž, že to třeba tak super on nepovažoval. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí