Kde koupit nastřelovací náušnice?

2101
13.10.15 09:11

Tam, kde je vam nastrelovali ;) ja bych sla k dr a dohodla se se sestrickou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2101
13.10.15 09:12

A normalni nausnice muzete dat ve zlatnictvi zamknout na uchu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.10.15 09:12

V Praze Vam je prodaji vsude kde nastreluji. Urcite na Andelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
13.10.15 09:19

Zkuste náušnice s francouzským zapínáním. Dcera je má už skoro 7 let a nikdy, opravdu nikdy se nášnice nerozepla. A to je občas sundává k vůli sportovním závodům.
Má je od třičtvrtě roku, kdy jsme vyměnili ty původní nastřelené.

Ty zamykací na uchu má další dcera a už bychom do toho nikdy nešli. I přes zamčení se jí to uvolnilo, náušnice se pokazila a navíc se to sem tam zahákne za svetr. Už se jí díváme po jiných, zatím má 3 roky, není potřeba je sundávat, ale pokud bude taky sportovat, tak by je ani mít nemohla.

Nejmladší dcerka má taky francouzské zapínání, typově stejné jako nejstarší dcera. Má 8 měsíců, náušničky asi 3 měsíce a taky se nikdy nerozeply.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
13.10.15 09:21

A pochybuju, že to půjde někde koupit. Maximálně podobné šroubovací „pecky“.Ale smysl té nastřelovací náušnice je ten, že je sterilní, dá se do té pistole a nastřelí se. Nedivím se, že ses v té diskuzi nedozvěděla odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
13.10.15 09:25

Na Andelu v Zenskych domovech je pani co nastreluje, urcite i prodava, ma z ocele a bioplastu..je to uzasna pani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16993
13.10.15 09:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.10.15 09:41
@Jana206 píše:
A pochybuju, že to půjde někde koupit. Maximálně podobné šroubovací „pecky“.Ale smysl té nastřelovací náušnice je ten, že je sterilní, dá se do té pistole a nastřelí se. Nedivím se, že ses v té diskuzi nedozvěděla odpověď ;)

Ty naušnice mají trochu jiné zapínání a perfetkně drží. Koupit se dají ve zlatnictvích, kde nastřelování provádí.
Proč tak arogantně, když o tonm evidentně nic nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
13.10.15 09:46

Co je francouzské zapínání?

Jinak si myslím, že naušnice na šroubek by mohla pomoct, bude nejspíš držet ještě líp než ta nastřelovací.
(Mimochodem, my jsme zrovna tu nastřelovací ztratili… :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.10.15 09:48
@jessikka píše:
Co je francouzské zapínání?Jinak si myslím, že naušnice na šroubek by mohla pomoct, bude nejspíš držet ještě líp než ta nastřelovací.
(Mimochodem, my jsme zrovna tu nastřelovací ztratili… :roll: )

Mně ta nastřelovací nešla za boha sundat, rvala jsem to z ucha týden, zabraly kleštičky :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.10.15 10:00

@kolik
i kdyby se naušnice povolila, tak přes to šroubování se ten uzávěr nedostane jinak než ( odšroubováním ), takže tohle by musely ztratit jen pokud by chtěly ( odšroubovovaly si to samy ) ;)

• Citovat
  • Upravit
68965
13.10.15 10:10

Na šroubek je prostě na šroubek, místo pouhého nasunutí vzadu se tam ten dílek našroubuje. I to se samozřejmě dá ztratit (osobně se mi povedlo), ale možná je to lepší v tom, že stačí čas od času zkontrolovat, jestli je to dobře dotažené. Nastřelovací dcera ztratila celkem brzy.
To „zamknutí“ dělají ve zlatnictví, v podstatě konec toho drátku maličko přihnou speciálníma kleštičkama, odemyká se stejně. Takové jsem teda nikdy neztratila ani já za 10 let, co jsem je nosila, ani dcera za dosavadní 2,5, nevýhoda ale je, že jak je to tam napevno, tak to sama nesundám (při akutní potřebě rentgenu hlavy doktoři hodně prskali) a taky pokud jsou volnější a někde se s nima zachytí, tak se prostě samy neotevřou a mohlo by se roztrhnout ucho. Taky neznám, ale nejsem žádný extra sportovec. Všecko má holt něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
13.10.15 10:21

@kolik Naše malá ztratila i tu šroubovací, z bílýho zlata, ta mě mrzela hodně. Jinak zamčení u náušnic se zapínáním vepředu zvládneš sám, jde jenom o to kleštičkama přizvednout ten drátek, aby se nevyvlíkl z očka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
13.10.15 10:35

@kolik Já už kupuju stříbrné, vypadají celkem pěkně a když ty první ztratila, aspoň mě to tolik nebolelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
13.10.15 10:42

Já myslím, že to lze ztratit jen při dlouhodobém nošení bez občasné kontroly dotažení šroubku. Já osobně se teda napamatuju, že by se mi kdy povolil, prostě jsem ho měla fest dotažený, ale teoreticky to možné je. Když jednou za dva týdny zkontrolujete, tak nevěřím, že náušnici ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák