Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, prosim, chodite nektera do Billy a nesbirate znamky na nadobi Alessi? Mela bych o ne zajem. Dekuji moc:-)
Pěkný den, nabízím bodíky na nádobí Alessi. Měníme za figurky Kinder nebo plyšáčky Superosma. Děkuji
@mandarinka21 ahoj, mám již téměř vyplněnou celou kartu (chybí jen 3 bodíky), tak ti ji mohu poslat - na nic ji nepotřebujeme, mam zrovna nové koupené nádobí od rodičů. Stačí, když mi pošleš soukromou zprávu a pak mi v obálce pošleš jinou obálku (formát C5 - karta je větší) s tvojí nadepsanou adresou a nalepenou známkou.
Dobrý den,
sháníme Billa body na nádobí Alessi v květnu jsme vyhořeli a tak si postupně vybavit kuchyň. Děkujeme za nabídky. Popřípadě můžeme nabídnout něco ze starších sbírek. Děkujeme moooc.
@Misskaaa Dobry den, mela bych zajem o body
, dekuji Jiiitu
Zdravim taktez prosim mel by nekdo nepotrebne bodiky na nadobi? Dekuji ![]()
Dobrý den,
sháníme Billa body na nádobí Alessi v květnu jsme vyhořeli a tak si postupně vybavit kuchyň. Děkujeme za nabídky. Popřípadě můžeme nabídnout něco ze starších sbírek. Děkujeme moooc.
Nabizim zatim 83 nalepky, jeste pribudou…věra brno
Sháním body na nádobí Alessi z Billa pro mojí mamku v důchodu.. děkuji. Štěpánka
Měl by ještě někdo body na nádobí Alessi? Alespoň 10 či nalepenou kartičku?
Děkuji.
@vctvrt píše:Dobrý den, jsou samolepky jeste k dipozici? Mela bych velky zajem, dekuji
Dobry den nabízela jste mi samolepky Billa poslání na dobírku? Na můj dotaz zda je prodavate jste neodpověděla. Tak ted nevim zda nam je poslete iva ![]()
@vctvrt píše:
Měla bych zájem, zda-li ještě budou. Děkuji