Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, založila jsem tuto diskuzi pro všechny, kteří mají rádi výrobky z Tchiba.
Bylo by fajn, kdyby jsme si sem dávali tipy co/kde/jak např. jaká právě teď tento den/tři dny běží akce atd.
Nedávno se mi stalo, že v Brně ve Vaňkovce měli v akci na kolekci podzim a déšť 2+1 zdarma ![]()
Nebo tam uprostřed prodejny mívají mix věci za 1+1 (např. dámské holinky, béžový trenčkot, chlapecké punčocháče, deštníky). ![]()
Nechodím do města každý den, spíše tak průměrně jednou týdně, konkrétně do Tchiba chodím mrknout tak 2-3 měsíčně když mám cestu kolem.
Není tam teď nějaká zajímavá akce?
![]()
Zrovna mám tady kód do e-shopu na slevu CZ43ALL15 (platí jen do dneška)
při koupi:
1ks zboží = sleva 3%
2ks = 6%
3ks = 9%
4ks = 12%
5ks = 15%
6ks = 18%
7ks = 21%
V e-shopu se sleva uplatnila i na zlevněné zboží, na kamenné prodejně ne.
Já tuto slevu bohužel nevyužiji, tak dlouho jsem čekala
až to co jsem chtěla bylo vyprodáno
![]()
@Caitlyn skvělej nápad, fakt super, miluji TCM
Zrovna jsem v kamenné prodejně koupila dvě vesty dětské, oboustranné 2 za cenu jedné 599,–. Mám pro obě holky dáreček, budou nadšené.
@Caitlyn no to mám taky a právě jsi mi to připoměla, ale mě to úplně vypadlo z hlavy sakry
![]()
@majka 4 píše:
@Caitlyn skvělej nápad, fakt super, miluji TCM
Zrovna jsem v kamenné prodejně koupila dvě vesty dětské, oboustranné 2 za cenu jedné 599,–. Mám pro obě holky dáreček, budou nadšené.
@Caitlyn no to mám taky a právě jsi mi to připoměla, ale mě to úplně vypadlo z hlavy sakry![]()
Tak to byl super kup
![]()
A ve které prodejně to bylo? Myslíš, že mají tyhle akce ve všech prodejnách? ![]()
Co všechno tam kromě vest bylo? Celá kolekce?
Moc se mi líbí tyhle termo džíny https://www.tchibo.cz/…0075137.html?…, ale ta cena.
Taky jsem si chtěla koupit trika s dlouhým rukávem, byly dvě v balení, jedno růžové a druhé tuším pruhované šedorůžové. Tuším, že to byl jen on-line prodej, a najednou už nejsou ![]()
Lituju, že jsem je hned nekoupila
![]()
U těch termodžín budu ještě čekat, třeba bude nějaká akce. Dala bych za ně max. 300 Kč, 400 Kč se mi zdá moc. ![]()
Dívala jsem se na ně v prodejně, jsou náádherné
![]()
@Caitlyn jsem z Č. B. a nevím jestli to mají tak všude. A byl tam ještě nějaký kousek pro kluky, asi vesta, ale barevně klučičí, tak jsem to neprohlížela. Normálně jsem se jako tupka šla k pokladně optat, jestli to tak fakt je ![]()
Tak přes net já objednávám často, vždy někde narazím na poštu zdarma, nebo si nechám poslat na prodejnu. Poštovné nikdy neplatím. Já hodně vyčkávám na slevy, dost věcí je drahejch, hlavně pro dítě které ti z toho bleskem vyroste. Já si na jejich značce ale fakt ulítávám. I na MMB si vybírám tuhle značku a někdy koupím i použité, jsou to držáky.
@majka 4
Mám to úplnĕ stejnĕ ![]()
Koukám, že jsme tu jen my dvĕ, myslela jsem, že bude vĕtší zájem ![]()
@Caitlyn no to je divné, nevadí, alespoň vím kam pro dobrý typ na nákup, jsi jednička ![]()
Já jsem diskuzi zaznamenala a dala si do oblíbených, takže nemusíte být nutně samy, jen když zatím nemám tip na akci, tak nepíšu.
Tak jsem tam dneska byla a schválně jsem se na to zeptala prodavačky
![]()
Byla ochotná a milá a říkala, že každý pátek a sobotu jsou ty akce 2+1 (apod).
A že pokaždé když začne nová kolekce, tak tu co skončila dávají do výprodeje. Ale jen něco.
Takže to co už není na e-shopu, je ještě možné sehnat v kamenném obchodě.
Hm hm, mám chuť tam v pátek zajít, ideálně ráno vobejít všechny Tchiba v Brně ![]()
Ne, stačí jen ten ve Vaňkovce, na České a v Avionu, tam mají teď nově od září outlet!!!
![]()
Už se nemůžu dočkat středy, co bude nového za kolekci. Ta běžecká je naprd ![]()
Dnes na e-shopu s kódem „Ona15“ sleva 20% na všechno, i na to co je ve slevách!!
![]()
A k tomu doprava zdarma ![]()
Příspěvek upraven 19.10.15 v 15:28
V Brně v Avionu jak je Tchibo outlet, tak každou středu tam mají nové věci. ![]()