Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, čeká mě pořízení nových dioptrických brýlí, nikdy jsem brýle nenosila. Potřebuju poradit kde v Brně je nejlepší výběr obrouček, kde jste byli spokojeni celkově s nákupem, kvalitou brýlí a samozřejmě dobré ceny. Díky
Obejdi toho víc, my za nové brýle s běžnu dioprií dali pětku (pěkná slušná obruba), prej v akci, i tak mi to přijde dost, jeden malý soukromý optik na poliklinice to umí za půlku, velcí prodejci tě nalákají na akce, ale výsledná cena může být i desítka, máš už změřeno? to je taky rozdíl.. někde tě i naměří, ale pak to buď zaplatíš, nebo přímo tam koupíš brýle..
@Lucy75 byla jsem na očním, změřeno mám, tak 5 tisíc je asi max co jsem ochotná dát, nepotřebuju žádné značkové obroučky
@cestovatelka 1 pokud budeš mít první brýle, obejdi si opravdu těch optik více. Zjistíš ceny, utřídíš si myšlenky, jaké chceš obroučky. Hodně dělají na ceně i skla. Jejich materiál, filtry, tenčení nebo potřeba cylindrů.
Brýle stojí dost, takže levné bych nečekala, no je to koupě na víc než jeden rok, takže určitě bych hledala lepší kvalitu. Já nakupuju často v grandopticalu, mám odtamtud multifokální brýle i sluneční a jsem spokojená. Ono v těch optikách jsou ceny podobný. Ale pokud chceš něco ušetřit, tak koukej po slevách, bývají docela často a některé jsou docela fajn. Ale je dobrý mít trochu přehled, jak se ty ceny pohybují. Takže klidně obejdi několik optik a zkoušej, za to nic nedáš. Ale určitě bych na brýlích výrazně nešetřila.
@mamule42 asi nechápu, normálně tu diskuze průběžně sleduji a chtěla jsem sdílet mou pozitivní zkušenost s eshopem na téma
koukám že možná lepší tady na těch stránkách nekomentovat…