Kde koupit nové dioptrické brýle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
434
26.11.24 13:07

Kde koupit nové dioptrické brýle

Zdravím, čeká mě pořízení nových dioptrických brýlí, nikdy jsem brýle nenosila. Potřebuju poradit kde v Brně je nejlepší výběr obrouček, kde jste byli spokojeni celkově s nákupem, kvalitou brýlí a samozřejmě dobré ceny. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24757
26.11.24 13:44

Obejdi toho víc, my za nové brýle s běžnu dioprií dali pětku (pěkná slušná obruba), prej v akci, i tak mi to přijde dost, jeden malý soukromý optik na poliklinice to umí za půlku, velcí prodejci tě nalákají na akce, ale výsledná cena může být i desítka, máš už změřeno? to je taky rozdíl.. někde tě i naměří, ale pak to buď zaplatíš, nebo přímo tam koupíš brýle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
26.11.24 13:49

@Lucy75 byla jsem na očním, změřeno mám, tak 5 tisíc je asi max co jsem ochotná dát, nepotřebuju žádné značkové obroučky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
26.11.24 16:01

@cestovatelka 1 pokud budeš mít první brýle, obejdi si opravdu těch optik více. Zjistíš ceny, utřídíš si myšlenky, jaké chceš obroučky. Hodně dělají na ceně i skla. Jejich materiál, filtry, tenčení nebo potřeba cylindrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.12.24 13:26

Brýle stojí dost, takže levné bych nečekala, no je to koupě na víc než jeden rok, takže určitě bych hledala lepší kvalitu. Já nakupuju často v grandopticalu, mám odtamtud multifokální brýle i sluneční a jsem spokojená. Ono v těch optikách jsou ceny podobný. Ale pokud chceš něco ušetřit, tak koukej po slevách, bývají docela často a některé jsou docela fajn. Ale je dobrý mít trochu přehled, jak se ty ceny pohybují. Takže klidně obejdi několik optik a zkoušej, za to nic nedáš. Ale určitě bych na brýlích výrazně nešetřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
9.12.24 12:15

Děláš jim reklamu, že vytahuješ diskuze o brýlích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.24 12:24

@mamule42 asi nechápu, normálně tu diskuze průběžně sleduji a chtěla jsem sdílet mou pozitivní zkušenost s eshopem na téma :D koukám že možná lepší tady na těch stránkách nekomentovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák