Kde kupujete kvalitní boty na zimu?

56
14.9.23 16:56

Kde kupujete kvalitní boty na zimu

Dobrý den prosím poraďte kde kupujete kvalitní zimní boty kůže s podobně. hodně chodím pěšky a nechci Humanic Deichman a CCC obuv eobuv díky za tipy rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21783
14.9.23 17:02

Ecco, Geox, Högl, Tamaris, Caprice. Záleží na tom, jaký styl hledáš a kolik jsi ochotná investovat. Tyto značky koupíš klidně na eobuvi. I za slušné ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
14.9.23 17:05

Mammut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
14.9.23 17:45

Já podporuji naší ekonomiku, takže Prabos .

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
14.9.23 18:26

Rieker

• Citovat
  • Upravit
26583
14.9.23 18:37
@Prostě Vodnář píše:
:palec: Ja od nich daaaavno koupila boty na turistiku do hor. Jela jsem primo do Slavicina, meli (mozna porad maji) tam podnikovou prodejnu. NAprosto bezkonkurencne nejlepsi boty jake jsem kdy mela. A vydrzeli fakt hodne, ani ted nedopocitam kolik let. A to na techto typech bot nejak nesetrim.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
14.9.23 18:42

Gant, Vagabond a poslední dobou skvělý český výrobce Barton.

• Citovat
  • Upravit
Hanney
14.9.23 19:08
@maldonado píše:
Dobrý den prosím poraďte kde kupujete kvalitní zimní boty kůže s podobně. hodně chodím pěšky a nechci Humanic Deichman a CCC obuv eobuv díky za tipy rady

Mam salomon goretex, už mam několikatý, nosím i v létě, těžší obuv do přirody nebo i ve městě když je slota.

• Citovat
  • Upravit
56
15.9.23 07:31

Potřebuji boty elegantní do úřadu a na denní nošení třeba do Tater měl sem od Baťa hodně klouzou hrubší podrážka zateplené a hned jsem si zlomil ruku v Praze to v zimě moc neřeší když je ledovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
15.9.23 07:48
@maldonado píše:
Potřebuji boty elegantní do úřadu a na denní nošení třeba do Tater měl sem od Baťa hodně klouzou hrubší podrážka zateplené a hned jsem si zlomil ruku v Praze to v zimě moc neřeší když je ledovka.

Před ledovkou tě nezachrání ani sebelepší boty. To bys tam musel mít přidané nesmeky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
15.9.23 07:49

@maldonado no tipů jsi dostal dost. Holt musíš vyrazit do obchodů, hledat a zkoušet. To za tebe nikdo neodmaká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
15.9.23 08:19
@Prostě Vodnář píše:

To jsou pracovní boty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2727
15.9.23 08:28
@maldonado píše:

Do přírody Jack Wolfskin nebo levnější Loap, Willard ze Sportisima.
Elegantní? Koho znám, tak většinou jezdí autem nebo se přezouvají, tak stačí nějaké hezké odkudkoliv, to neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
15.9.23 08:30
@Prostě Vodnář píše:

Jestli se ti líbí Prabosky, tak můžeš zkusit VM boty. Taky kvalitní, hodně si je chválili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
15.9.23 12:37

To bych sice mohl, ale už by to bylo bez té podpory české ekonomiky.

@Sylvania 333 píše:
Jestli se ti líbí Prabosky, tak můžeš zkusit VM boty. Taky kvalitní, hodně si je chválili.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová