Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den prosím poraďte kde kupujete kvalitní zimní boty kůže s podobně. hodně chodím pěšky a nechci Humanic Deichman a CCC obuv eobuv díky za tipy rady
Ecco, Geox, Högl, Tamaris, Caprice. Záleží na tom, jaký styl hledáš a kolik jsi ochotná investovat. Tyto značky koupíš klidně na eobuvi. I za slušné ceny…
@Prostě Vodnář píše:
Já podporuji naší ekonomiku, takže Prabos .
Gant, Vagabond a poslední dobou skvělý český výrobce Barton.
@maldonado píše:
Dobrý den prosím poraďte kde kupujete kvalitní zimní boty kůže s podobně. hodně chodím pěšky a nechci Humanic Deichman a CCC obuv eobuv díky za tipy rady
Mam salomon goretex, už mam několikatý, nosím i v létě, těžší obuv do přirody nebo i ve městě když je slota.
Potřebuji boty elegantní do úřadu a na denní nošení třeba do Tater měl sem od Baťa hodně klouzou hrubší podrážka zateplené a hned jsem si zlomil ruku v Praze to v zimě moc neřeší když je ledovka.
@maldonado píše:
Potřebuji boty elegantní do úřadu a na denní nošení třeba do Tater měl sem od Baťa hodně klouzou hrubší podrážka zateplené a hned jsem si zlomil ruku v Praze to v zimě moc neřeší když je ledovka.
Před ledovkou tě nezachrání ani sebelepší boty. To bys tam musel mít přidané nesmeky…
@maldonado no tipů jsi dostal dost. Holt musíš vyrazit do obchodů, hledat a zkoušet. To za tebe nikdo neodmaká.
@Prostě Vodnář píše:
To jsou pracovní boty ![]()
@maldonado píše:
Do přírody Jack Wolfskin nebo levnější Loap, Willard ze Sportisima.
Elegantní? Koho znám, tak většinou jezdí autem nebo se přezouvají, tak stačí nějaké hezké odkudkoliv, to neporadím.
@Prostě Vodnář píše:
Jestli se ti líbí Prabosky, tak můžeš zkusit VM boty. Taky kvalitní, hodně si je chválili.
To bych sice mohl, ale už by to bylo bez té podpory české ekonomiky.
@Sylvania 333 píše:
Jestli se ti líbí Prabosky, tak můžeš zkusit VM boty. Taky kvalitní, hodně si je chválili.