Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já bych rekla, ze je to logické
když beres něco, co má urychlit růst, tak musíš počítat, ze to urychlí růst i ostatních chlupů, nebude to působit jen lokálně na vlasy ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. Začala jsem brát vitamíny Donnahair, beru druhý měsíc. Trochu zlepšení vidím. Ale bohužel mi začalo dost rychle růst ochlupení všude a jako plus mi začaly růst chlupy na prsou což se mi nikdy v životě nestalo a jsem z toho v šoku. Myslíte že to jsou možné vedlejší účinky? Stalo se to prosím některé z vás? Jsem z toho nešťastná
Pokud vám začlo růst více ochlupení, je možné, že je to vlivem jmenovaných vitamínů a vzhledem ke složení, je to takové „hnojivo pro vlasy“ a tedy i chlupy. A vzhledem ke složení - L-tyrosin - mohly vitamíny zapůsobit i na hormony, konkrétně testosteron, každý jsme holt originál. Testosteron bezpečně a silně, až o 30% snižuje mátový čaj, pokud nechcete vitamíny vysadit, zkuste čaj.
Samozřejmě, ty vitamíny nedělají rozdíly mezi vlasy a chlupy. Prostě to zesílí všechno.
@LadaSva děkuji za radu, s čajem začnu. Vitamíny chci dobrat když už jsem za to zaplatila.
@LadaSva píše:
Pokud vám začlo růst více ochlupení, je možné, že je to vlivem jmenovaných vitamínů a vzhledem ke složení, je to takové „hnojivo pro vlasy“ a tedy i chlupy. A vzhledem ke složení - L-tyrosin - mohly vitamíny zapůsobit i na hormony, konkrétně testosteron, každý jsme holt originál. Testosteron bezpečně a silně, až o 30% snižuje mátový čaj, pokud nechcete vitamíny vysadit, zkuste čaj.
Mně se to stalo i po čistém methioninu, s hormony to nemělo nic společného.
@medvidka píše:
Mně se to stalo i po čistém methioninu, s hormony to nemělo nic společného.
Methioninu je produktu také poměrně dost, nicméně mátovým čajem a dočasným snížením testosteronu nic nezkazí, pokud chce dobrat vitamíny.
Ahoj maminky. Začala jsem brát vitamíny Donnahair, beru druhý měsíc. Trochu zlepšení vidím. Ale bohužel mi začalo dost rychle růst ochlupení všude a jako plus mi začaly růst chlupy na prsou což se mi nikdy v životě nestalo a jsem z toho v šoku. Myslíte že to jsou možné vedlejší účinky? Stalo se to prosím některé z vás? Jsem z toho nešťastná