Možné vedlejší účinky po vitamínech Donnahair

Anonymní
14.9.23 13:59

Možné vedlejší účinky po vitamínech Donnahair

Ahoj maminky. Začala jsem brát vitamíny Donnahair, beru druhý měsíc. Trochu zlepšení vidím. Ale bohužel mi začalo dost rychle růst ochlupení všude a jako plus mi začaly růst chlupy na prsou což se mi nikdy v životě nestalo a jsem z toho v šoku. Myslíte že to jsou možné vedlejší účinky? Stalo se to prosím některé z vás? Jsem z toho nešťastná

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37144
14.9.23 14:19

No já bych rekla, ze je to logické :D když beres něco, co má urychlit růst, tak musíš počítat, ze to urychlí růst i ostatních chlupů, nebude to působit jen lokálně na vlasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
14.9.23 14:19
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. Začala jsem brát vitamíny Donnahair, beru druhý měsíc. Trochu zlepšení vidím. Ale bohužel mi začalo dost rychle růst ochlupení všude a jako plus mi začaly růst chlupy na prsou což se mi nikdy v životě nestalo a jsem z toho v šoku. Myslíte že to jsou možné vedlejší účinky? Stalo se to prosím některé z vás? Jsem z toho nešťastná

Pokud vám začlo růst více ochlupení, je možné, že je to vlivem jmenovaných vitamínů a vzhledem ke složení, je to takové „hnojivo pro vlasy“ a tedy i chlupy. A vzhledem ke složení - L-tyrosin - mohly vitamíny zapůsobit i na hormony, konkrétně testosteron, každý jsme holt originál. Testosteron bezpečně a silně, až o 30% snižuje mátový čaj, pokud nechcete vitamíny vysadit, zkuste čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
14.9.23 14:20

Samozřejmě, ty vitamíny nedělají rozdíly mezi vlasy a chlupy. Prostě to zesílí všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.23 14:22

@LadaSva děkuji za radu, s čajem začnu. Vitamíny chci dobrat když už jsem za to zaplatila.

• Citovat
  • Upravit
2003
14.9.23 14:28
@LadaSva píše:
Pokud vám začlo růst více ochlupení, je možné, že je to vlivem jmenovaných vitamínů a vzhledem ke složení, je to takové „hnojivo pro vlasy“ a tedy i chlupy. A vzhledem ke složení - L-tyrosin - mohly vitamíny zapůsobit i na hormony, konkrétně testosteron, každý jsme holt originál. Testosteron bezpečně a silně, až o 30% snižuje mátový čaj, pokud nechcete vitamíny vysadit, zkuste čaj.

Mně se to stalo i po čistém methioninu, s hormony to nemělo nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
14.9.23 14:32
@medvidka píše:
Mně se to stalo i po čistém methioninu, s hormony to nemělo nic společného.

Methioninu je produktu také poměrně dost, nicméně mátovým čajem a dočasným snížením testosteronu nic nezkazí, pokud chce dobrat vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová