Kde kupujete obuv a oděv?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.2.17 18:02

@Borůvka1990 jo tak na Primky si přítel myslí, ale ty mu nekoupím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9014
1.2.17 18:09

Boty Baťa - kožené, nebo Santé v obuvi, pak velmi ráda ve slevách v Německu…tady u nás často stojí pořádnou řachu a tam je seženu za super cenu. Oblečení většina Tesco -FF, jinak opět slevy v Německu a na oblečení i Flohmarkty, dají se tam ulovit luxusní drahé kousky za pár korun. Pak s. Oliver hlavně ve slevách. Pak hodně kupujem ve Sportisimu, zimní prošívané kabáty apod. jen tam…ráda taky mám Alpine, ale tam spíš ve slevách, někdy jsou to pálky. A pak Lidl, tam tedy tepláky na doma a tílka na léto na doma.
Podprsenky jen ve Spodním prádle. Kalhotky Tesco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
1.2.17 18:10
@Pralinka242 píše:
@Borůvka1990 jo tak na Primky si přítel myslí, ale ty mu nekoupím :-D

Jé, to je mi ho líto :lol: Někde muž dostává k narozkám trencle, můj dostává primky :mrgreen: Ty mu vždycky udělají radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
1.2.17 18:11

Tak já nakupuji různě. Poslední dobou mám ráda Tatuum, pár kousků mám z Pietro Filipi, něco málo z Camieu nebo Promod. Na obyčejná trička chodím do New Yorker, mám ráda i různé menší butiky. Spíš je to o tom, kde mi co padne do oka než abych měla výhradní oblíbený obchod. Boty mám nejčastěji značky Tamaris, Carprise… částky radši nepočítám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
1.2.17 18:13
@alisekR píše:
Boty Baťa - kožené, nebo Santé v obuvi, pak velmi ráda ve slevách v Německu…tady u nás často stojí pořádnou řachu a tam je seženu za super cenu. Oblečení většina Tesco -FF, jinak opět slevy v Německu a na oblečení i Flohmarkty, dají se tam ulovit luxusní drahé kousky za pár korun. Pak s. Oliver hlavně ve slevách. Pak hodně kupujem ve Sportisimu, zimní prošívané kabáty apod. jen tam…ráda taky mám Alpine, ale tam spíš ve slevách, někdy jsou to pálky. A pak Lidl, tam tedy tepláky na doma a tílka na léto na doma.
Podprsenky jen ve Spodním prádle. Kalhotky Tesco.

Já podprsenky a kalhotky taky kupuju ve spodním prádle, většinou sety. Ale sportovní podprdy ve sportisimu, mám čtyřky a s materiálem ve sportisimu jsem spokojená. Na Alpine mrknu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
1.2.17 18:17
@nozu píše:
Tak já nakupuji různě. Poslední dobou mám ráda Tatuum, pár kousků mám z Pietro Filipi, něco málo z Camieu nebo Promod. Na obyčejná trička chodím do New Yorker, mám ráda i různé menší butiky. Spíš je to o tom, kde mi co padne do oka než abych měla výhradní oblíbený obchod. Boty mám nejčastěji značky Tamaris, Carprise… částky radši nepočítám :oops:

Mě se Tamarisky strašně líbí, ale stejně jako baťa nemají výběr ve vel 42. Proto deichmann a sportisimo…
Do butiků zajdu jednou za rok, s kamarádkou na kuk, na mě moc drahé ;) Tedy většinou. Umíš si udělat radost, to prodlužuje život :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.2.17 18:22

@Kriss Tina tak za 300 by to i šlo, díky za tip :kytka:
@Borůvka1990 tak já si zrovna u oblečení netroufnu nic koupit přes internet, takže jsem zvyklá, jen se dokopat nakoupit a vzhledem k mé povaze to je těžký, dokopat se jít do velkého obchoďáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
1.2.17 18:33
@kaja00 píše:
@Kriss Tina tak za 300 by to i šlo, díky za tip :kytka:
@Borůvka1990 tak já si zrovna u oblečení netroufnu nic koupit přes internet, takže jsem zvyklá, jen se dokopat nakoupit a vzhledem k mé povaze to je těžký, dokopat se jít do velkého obchoďáku :lol:

Já si taky musím většinu věcí vyzkoušet ;) né všechno co je má velikost mi sedí :nevim: Mám 170cm, 65kg, prsa 4, tvar postavy přesýpacích hodin, často mi to není přes prsa, nebo je, ale v pase moc volný, velikost triček a tílek mám 34 a 36, jenže jsem vysoká s velkýma koz*ama a jak to přetáhnu, je mi to krátký :zed: Džíny, škoda se rozepisovat. Obvykle vyzkouším třeba patery, než mi padnou. Někdy jsem už otrávená. A podprsenka taky ne každá sedí, košíčky ano, ale obvod velký. A naopak. Proč nerada nakupuješ? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.2.17 19:03

@Borůvka1990 tak presne kvuli tvemu popisu me nebavi nakupovat :mrgreen: sice mam trochu jinou postavu, ale taky mam problem s velikostma :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
1.2.17 19:10

Za oblečení pro dospělá a děti dáme dohromady 2000 měsíčně. Sportovní oblečení kupujeme převážně ve Sportisimu nebo Alpine Pro.
Boty většinou Deichman, CCC.
Oblečení podle toho, kde narazím na to, co sedne (H&M, Lindex, C&A, Marks & Spencer, Takko, New Yorker, Orsay, Gate, Kenvelo, malé no name obchůdky ve městě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
1.2.17 19:13

Boty vetsinou kupujeme normalne v obchode jako bata, deichnam, nekdy i v tescu a tak, proste co se nam libi a libi se nam i cena. Cenove to se tezko odhaduje, nekdy narazim na akci nekdy ne, takze tezko rict. A s oblecenim je to podobne, to nejcasteji chodim do taka nebo i v kik se da dobre koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
1.2.17 20:04

Tak kdyz jen za me bez ditete, tak za boty 0,– a za obleceni taky :-D vyjimecne obcas nejake tricko do 300,– apod. Naposledy jsem si koupila rifle na podzim. Kdyz jsem si kupovavala obleceni, tak new yorker, lidl, kenvelo a podobne obchody v OC. Boty ruzne, deichmann, obuv ve meste apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
1.2.17 20:07

Momentalne dost brouzdam i po Fleru, taky bych si tam vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
1.2.17 20:28
@kaja00 píše:
@Borůvka1990 tak presne kvuli tvemu popisu me nebavi nakupovat :mrgreen: sice mam trochu jinou postavu, ale taky mam problem s velikostma :?

S tím popisem jsem to asi nepochopila :think: 8o Možná chodit ke švadleně a nechat si šít na míru :lol: Alespoň by jim dal člověk vydělat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
1.2.17 20:31
@frame píše:
Boty vetsinou kupujeme normalne v obchode jako bata, deichnam, nekdy i v tescu a tak, proste co se nam libi a libi se nam i cena. Cenove to se tezko odhaduje, nekdy narazim na akci nekdy ne, takze tezko rict. A s oblecenim je to podobne, to nejcasteji chodim do taka nebo i v kik se da dobre koupit.

Jo, do kiku chodím hlavně s dětma a do pepča. U nich nemá cenu kupovat kvalitu, jsou to zvířata :lol: A občas si tam koupím něco co se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák