Kde kupujete obuv a oděv?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
2.2.17 14:54
@kacka52 píše:
@Borůvka1990 S oblečením ne, jen s kabelkami a peněženkami a super. V Praze, možná i jinde, se dá objednat přes net a pak v jejich výdejně vyzkoušet. Kvality bych se asi nebála.

Díky Kačko, třeba kabelku bych se nebála objednat, zkusím sehnat recenze na oblečení, jak jsou lidi spokojený s materiálem. Výdejny mám daleko, Prahu 100km ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
2.2.17 16:02

@Borůvka1990 tak ja mam taky obleceni na doma, to jo. Teplaky, kratasy, tricka, mikiny. I sportovni podprda s kratasama by se nasly, chodivala jsem cvicit. Jak rikam, dost toho neoblecu, takze mam ted omezeny satnik :-) kdyz jsem pracovala, tak jsem si taky delala radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.2.17 16:16
@Borůvka1990 píše:
A to chodíš nahá a bosá? :mrgreen: Né, jen mi to přijde neuvěřitelný :think: Boty, pokud jsou kvalitní tak vydrží X let, ale oděv, ten se časem vytahá či sepere.. :nevim:

tak nevím, mám jedny kalhoty, jednu sukni, jedny kraťasy, dvě mikiny, dva svetry, asi čtyři trička s krátkým rukávem, dvě tílka, dvoje šaty (letní a podzimní).. seprané a vytahané nemám nic, jen věci na doma.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.2.17 16:18
@Moise píše:
@Tamtama jo taky jsem to tak dělala, než jsem poznala jaké je to mít nohy jako v peřince. Je to fakt rozdíl :Dedit - ale v podstatě chápu, když jsem byla na mateřské, taky nebylo peněz úplně nazbyt, ale že bych se zase šidila jen proto, aby děti měly 152.kravinu, tak to taky ne :mrgreen:

vím, že už ti to říkám po několikáté, ale nosím jen „conversky“ za 300,–, zimní jsem teď sehnala v Primarku za 400,– a nohy mám jako v peřince :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.2.17 16:19

@Borůvka1990 já kozačky nenosím, jedny tedy mám, takže vím, že se mi divně kroutí na těch lýtkách, v jednom místě, nevím, je to divný je nosit, jak jsem si odvykla :mrgreen:
Jo, to je pravda, raději 2-3 dobře padnoucí džíny než několikero nepadnoucích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
2.2.17 16:25

@Borůvka1990 presne tak :-) decka nici vsechno rychlosti svetla, do pepca chodim taky, vzdycky mi tam crvkne neco do nosu :-) a nikdy neodejdu s praznou, je to zavislost. v kiku taky, kdyz natrefim na nejaky vyprodej, tak je to za hubicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
2.2.17 16:54
@Tamtama píše:
vím, že už ti to říkám po několikáté, ale nosím jen „conversky“ za 300,–, zimní jsem teď sehnala v Primarku za 400,– a nohy mám jako v peřince :mrgreen:

no jak myslíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
2.2.17 18:20
@Pomka píše:
@Borůvka1990 tak ja mam taky obleceni na doma, to jo. Teplaky, kratasy, tricka, mikiny. I sportovni podprda s kratasama by se nasly, chodivala jsem cvicit. Jak rikam, dost toho neoblecu, takze mam ted omezeny satnik :-) kdyz jsem pracovala, tak jsem si taky delala radost ;)

Tak hlavní je, jestli ti to stačí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
2.2.17 18:26
@Tamtama píše:
tak nevím, mám jedny kalhoty, jednu sukni, jedny kraťasy, dvě mikiny, dva svetry, asi čtyři trička s krátkým rukávem, dvě tílka, dvoje šaty (letní a podzimní).. seprané a vytahané nemám nic, jen věci na doma.. :lol:

Celkově ok :palec: Ale čtyři trička mi přijdou jako kompromis, naproti tomu jedny kalhoty fakt málo :( Já obvykle střídám troje oblíbený, tedy jedny kalhoty a dvoje džíny. V zimě kdy vlastně nosím kalhoty skoro pořád bych jedny mít nemohla :nevim: Už jen vození a vyzvedávání dětí, cesty do města atd…, nemohla bych se ukazovat ve stále stejných kalhotech. :oops: Samozřejmě pokud ti to nevadí, tak to druhým může být jedno, co nosíš. Já lidi taky neřeším, ale vůči mě samotné by mi bylo celkem trapně. Asi jsem blázen.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
2.2.17 18:29
@kaja00 píše:
@Borůvka1990 já kozačky nenosím, jedny tedy mám, takže vím, že se mi divně kroutí na těch lýtkách, v jednom místě, nevím, je to divný je nosit, jak jsem si odvykla :mrgreen:
Jo, to je pravda, raději 2-3 dobře padnoucí džíny než několikero nepadnoucích ;)

A ono to souvisí i s cenou, sice to neplatí vždy, ale za kvalitu si člověk připlatit asi musí. Zase když jsou na pár let a jsou pohodlný, je to výhodný :palec: Já mám kozačky ráda už od patnácti, jenže tehdy jsem je kupovala u vietnamců a buď se rozlepily, nebo se urval zip… :zed: No užila jsem si s nimi dost :mrgreen: Jak se ti kroutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
2.2.17 18:33
@frame píše:
@Borůvka1990 presne tak :-) decka nici vsechno rychlosti svetla, do pepca chodim taky, vzdycky mi tam crvkne neco do nosu :-) a nikdy neodejdu s praznou, je to zavislost. v kiku taky, kdyz natrefim na nejaky vyprodej, tak je to za hubicku :)

Přesně tak :lol: Na doma, ven a do školky jim kupuju v kiku a pepču, dá se vybrat za pár korun a za tisícovku člověk odejde z pepča s dvěma igelitkama :mrgreen: V kiku kupuju dětem třeba mikiny, šaty holce atd… A do města (focení a pod…) jim kupuju v takku, ale to vždy každýmu jen pár kousků do roka. Oni z toho rychle vyrostou ;) A kikovský ap. zase zničej. Díry, lihovky, tempery, skvrny od trávy atd klasika s stále :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
2.2.17 18:36

Ja sem radsi psat nebudu :mrgreen: ale zas tak hrozny to neni se mnou, jen si radsi koupim kvalitnejsi a mene nez hodne za malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
2.2.17 19:02
@Borůvka1990 píše:
Tak hlavní je, jestli ti to stačí :palec:

To nestaci :D ale prozatim nic jineho nezbyva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
2.2.17 19:05

Holky a ty boty z Deichmana atd., nebolí vás v tom nohy? Já mám spadlou klenbu a ploché nohy a co jsem zkusila kvalitní obuv už jinak nechci. Boty mám převážně ECCO, něco Reiker a Geox. Jako outdoorové mám Keeny. A střídám je. Loni v létě jsem viděla u Bati v akci nádherné barevné lakované beleríny, tak jsem koupila hned troje v různých barvách, vzala jsem si je na pochůzky a večer a pár dní potom jsem neskutečně trpěla :oops: :oops: Takže u mě už jen,, peřinky,,.

Oblečení spíš co mě zaujme, hodně mám různé světříky Orsay, džíny Levis ( ale kvalita šla dost dolů), něco NEXT. Ale koupím klidně i v HM, Lindex. Někdy mě opravdu děsí ceny i těch nekvalitních věcí. Svetr za pětistovku a po jednom praní dle návodu je nepoužitelný, tak by mě zajímaly i zkušenosti s kvalitou, nebo i tou péčí o oblečení. Jsem v tom nemožná :oops: :oops: :oops:

Jinak když mám cestu prohledám i sekáče, ale na to nemám moc nervy a talent.

Spodní prádlo - zrovna mám spoustu nových kalhotek z Primarku ( 5 kalhotek za 7 Euro), byla jsem na podzim v DE, ale podprsenky musím kupovat bohužel drahé - velikost 70F moc konfekční není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
2.2.17 19:09

@spagetka o tom jsem tady psala, že jakmile se člověk obuje do lepší boty, tak už zpátky do deichmanna rozhodně nepůjde :lol:
Boty od Bati jsou děsně tuhé a tvrdé, ty taky nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák