Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@kacka52 píše:
@Borůvka1990 S oblečením ne, jen s kabelkami a peněženkami a super. V Praze, možná i jinde, se dá objednat přes net a pak v jejich výdejně vyzkoušet. Kvality bych se asi nebála.
Díky Kačko, třeba kabelku bych se nebála objednat, zkusím sehnat recenze na oblečení, jak jsou lidi spokojený s materiálem. Výdejny mám daleko, Prahu 100km ![]()
@Borůvka1990 tak ja mam taky obleceni na doma, to jo. Teplaky, kratasy, tricka, mikiny. I sportovni podprda s kratasama by se nasly, chodivala jsem cvicit. Jak rikam, dost toho neoblecu, takze mam ted omezeny satnik
kdyz jsem pracovala, tak jsem si taky delala radost ![]()
@Borůvka1990 píše:
A to chodíš nahá a bosá?Né, jen mi to přijde neuvěřitelný
Boty, pokud jsou kvalitní tak vydrží X let, ale oděv, ten se časem vytahá či sepere..
tak nevím, mám jedny kalhoty, jednu sukni, jedny kraťasy, dvě mikiny, dva svetry, asi čtyři trička s krátkým rukávem, dvě tílka, dvoje šaty (letní a podzimní).. seprané a vytahané nemám nic, jen věci na doma.. ![]()
@Moise píše:
@Tamtama jo taky jsem to tak dělala, než jsem poznala jaké je to mít nohy jako v peřince. Je to fakt rozdíledit - ale v podstatě chápu, když jsem byla na mateřské, taky nebylo peněz úplně nazbyt, ale že bych se zase šidila jen proto, aby děti měly 152.kravinu, tak to taky ne
vím, že už ti to říkám po několikáté, ale nosím jen „conversky“ za 300,–, zimní jsem teď sehnala v Primarku za 400,– a nohy mám jako v peřince ![]()
@Borůvka1990 já kozačky nenosím, jedny tedy mám, takže vím, že se mi divně kroutí na těch lýtkách, v jednom místě, nevím, je to divný je nosit, jak jsem si odvykla ![]()
Jo, to je pravda, raději 2-3 dobře padnoucí džíny než několikero nepadnoucích ![]()
@Borůvka1990 presne tak
decka nici vsechno rychlosti svetla, do pepca chodim taky, vzdycky mi tam crvkne neco do nosu
a nikdy neodejdu s praznou, je to zavislost. v kiku taky, kdyz natrefim na nejaky vyprodej, tak je to za hubicku ![]()
@Tamtama píše:
vím, že už ti to říkám po několikáté, ale nosím jen „conversky“ za 300,–, zimní jsem teď sehnala v Primarku za 400,– a nohy mám jako v peřince
no jak myslíš ![]()
@Pomka píše:
@Borůvka1990 tak ja mam taky obleceni na doma, to jo. Teplaky, kratasy, tricka, mikiny. I sportovni podprda s kratasama by se nasly, chodivala jsem cvicit. Jak rikam, dost toho neoblecu, takze mam ted omezeny satnikkdyz jsem pracovala, tak jsem si taky delala radost
Tak hlavní je, jestli ti to stačí ![]()
@Tamtama píše:
tak nevím, mám jedny kalhoty, jednu sukni, jedny kraťasy, dvě mikiny, dva svetry, asi čtyři trička s krátkým rukávem, dvě tílka, dvoje šaty (letní a podzimní).. seprané a vytahané nemám nic, jen věci na doma..
Celkově ok
Ale čtyři trička mi přijdou jako kompromis, naproti tomu jedny kalhoty fakt málo
Já obvykle střídám troje oblíbený, tedy jedny kalhoty a dvoje džíny. V zimě kdy vlastně nosím kalhoty skoro pořád bych jedny mít nemohla
Už jen vození a vyzvedávání dětí, cesty do města atd…, nemohla bych se ukazovat ve stále stejných kalhotech.
Samozřejmě pokud ti to nevadí, tak to druhým může být jedno, co nosíš. Já lidi taky neřeším, ale vůči mě samotné by mi bylo celkem trapně. Asi jsem blázen.. ![]()
@kaja00 píše:
@Borůvka1990 já kozačky nenosím, jedny tedy mám, takže vím, že se mi divně kroutí na těch lýtkách, v jednom místě, nevím, je to divný je nosit, jak jsem si odvykla
Jo, to je pravda, raději 2-3 dobře padnoucí džíny než několikero nepadnoucích
A ono to souvisí i s cenou, sice to neplatí vždy, ale za kvalitu si člověk připlatit asi musí. Zase když jsou na pár let a jsou pohodlný, je to výhodný
Já mám kozačky ráda už od patnácti, jenže tehdy jsem je kupovala u vietnamců a buď se rozlepily, nebo se urval zip…
No užila jsem si s nimi dost
Jak se ti kroutí?
@frame píše:
@Borůvka1990 presne takdecka nici vsechno rychlosti svetla, do pepca chodim taky, vzdycky mi tam crvkne neco do nosu
a nikdy neodejdu s praznou, je to zavislost. v kiku taky, kdyz natrefim na nejaky vyprodej, tak je to za hubicku
Přesně tak
Na doma, ven a do školky jim kupuju v kiku a pepču, dá se vybrat za pár korun a za tisícovku člověk odejde z pepča s dvěma igelitkama
V kiku kupuju dětem třeba mikiny, šaty holce atd… A do města (focení a pod…) jim kupuju v takku, ale to vždy každýmu jen pár kousků do roka. Oni z toho rychle vyrostou
A kikovský ap. zase zničej. Díry, lihovky, tempery, skvrny od trávy atd klasika s stále ![]()
Ja sem radsi psat nebudu
ale zas tak hrozny to neni se mnou, jen si radsi koupim kvalitnejsi a mene nez hodne za malo.
@Borůvka1990 píše:
Tak hlavní je, jestli ti to stačí
To nestaci
ale prozatim nic jineho nezbyva ![]()
Holky a ty boty z Deichmana atd., nebolí vás v tom nohy? Já mám spadlou klenbu a ploché nohy a co jsem zkusila kvalitní obuv už jinak nechci. Boty mám převážně ECCO, něco Reiker a Geox. Jako outdoorové mám Keeny. A střídám je. Loni v létě jsem viděla u Bati v akci nádherné barevné lakované beleríny, tak jsem koupila hned troje v různých barvách, vzala jsem si je na pochůzky a večer a pár dní potom jsem neskutečně trpěla
Takže u mě už jen,, peřinky,,.
Oblečení spíš co mě zaujme, hodně mám různé světříky Orsay, džíny Levis ( ale kvalita šla dost dolů), něco NEXT. Ale koupím klidně i v HM, Lindex. Někdy mě opravdu děsí ceny i těch nekvalitních věcí. Svetr za pětistovku a po jednom praní dle návodu je nepoužitelný, tak by mě zajímaly i zkušenosti s kvalitou, nebo i tou péčí o oblečení. Jsem v tom nemožná
![]()
Jinak když mám cestu prohledám i sekáče, ale na to nemám moc nervy a talent.
Spodní prádlo - zrovna mám spoustu nových kalhotek z Primarku ( 5 kalhotek za 7 Euro), byla jsem na podzim v DE, ale podprsenky musím kupovat bohužel drahé - velikost 70F moc konfekční není ![]()
@spagetka o tom jsem tady psala, že jakmile se člověk obuje do lepší boty, tak už zpátky do deichmanna rozhodně nepůjde ![]()
Boty od Bati jsou děsně tuhé a tvrdé, ty taky nemusím.