Kde kupujete obuv a oděv?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4315
2.2.17 12:58

@Borůvka1990 Úplně s klidem, kvalitní bota při správné péči vydrží. Mám Campery tak 5? let a letos na jaro už budou jako náhradní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56343
2.2.17 13:32

@kacka52 no jo, jde to, kvalitní boty vydrží x let, ale asi se s jejich koupí nevejdeš do rozpočtu 1000 Kč za rok :mrgreen: :mrgreen:

Pro mě je to teda nepředstavitelné, to bych se nevešla ani jedním párem bot 8o :think:

Obdivuju. To nesmím ukazovat manželovi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56343
2.2.17 13:33
@Pomka píše:
Taky mam predvybrano a mozna si tam nekdy objednam :-)

Poprvé jsem měla strach, aby mi to sedlo, vrátit to nelze, ale když se dobře změříš, tak je to v poho. A chce to vybírat prodejce s dobrým hodnocením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
2.2.17 13:37

@Moise Mně kupodivu docela drží i boty z Deichmana. Pravda, jsou na jaro/podzim, takže je člověk zas tolik neunosí. Stály asi 300,– ve slevě, styl chelsea boots. Jako s litrem na rok bych nevyžila taky. V lednu jsem si kupovala cardigan, triko a legíny v N&Y, vše za 800,–. A teď pokukuji po spodním prádle z H&M, zrovna mají akci 3 za 2 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56343
2.2.17 13:39

@kacka52 já mám s botama s Deichmanna špatné zkušenosti.. vydržely mi jednu, max dvě sezony a s botama od riekera se ten komfort nošení nedá srovnat.. a když se to spočítá, kolik sezon vydrží ty a kolik stojí, tak vyjdou ve finále levněji.
Zrovna chelsea boots mám od nich už tři roky… pořád vypadají stejně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
2.2.17 13:41

Potrpím si na značkové kožené boty, do oblečení už tolik neinvestuju, postačí mi např. NewYorker, protože kousek nosím max dvě sezony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
2.2.17 13:41

@Moise Já tam nakupuji taky málo, většina nevydržela ani sezonu. Tyhle kupodivu drží, taky se divím. Jinak jsem tam nekoupila nic už poměrně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.2.17 14:11
@Borůvka1990 píše:
Pro mě nepředstavitelný :? Nic nedědíme a nedostáváme, musíme koupit…

na sebe taky nic nedědím a nedostávám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.2.17 14:12

@Moise boty kupuju v Deichmannu a když se rozpadnou, tak je jdu reklamovat a koupím si za to nový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
2.2.17 14:14

Máte zkušenosti se zoot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
2.2.17 14:28
@Tamtama píše:
na sebe taky nic nedědím a nedostávám :nevim:

A to chodíš nahá a bosá? :mrgreen: Né, jen mi to přijde neuvěřitelný :think: Boty, pokud jsou kvalitní tak vydrží X let, ale oděv, ten se časem vytahá či sepere.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
2.2.17 14:29

@Borůvka1990 S oblečením ne, jen s kabelkami a peněženkami a super. V Praze, možná i jinde, se dá objednat přes net a pak v jejich výdejně vyzkoušet. Kvality bych se asi nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56343
2.2.17 14:30

@Tamtama jo taky jsem to tak dělala, než jsem poznala jaké je to mít nohy jako v peřince. Je to fakt rozdíl :D

edit - ale v podstatě chápu, když jsem byla na mateřské, taky nebylo peněz úplně nazbyt, ale že bych se zase šidila jen proto, aby děti měly 152.kravinu, tak to taky ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
2.2.17 14:34
@Borůvka1990 píše:
A to chodíš nahá a bosá? :mrgreen: Né, jen mi to přijde neuvěřitelný :think: Boty, pokud jsou kvalitní tak vydrží X let, ale oděv, ten se časem vytahá či sepere.. :nevim:

No hele, boty mám kožený, nosím je už asi 5 let, pravda, moderní už nejsou. Ale teplo v nich je a neteče do nich :D Oblečení taky moc nemám, do oblečení před porodem se nevejdu :) a momentálně mám asi 2 trička s krátkým rukávem, jedno s dlouhým, tři svetry a dvoje džíny. Sukně a punčocháče, halenky apod nosím jen při příležitosti, jinak běžně ne. No je to bída, oblečení bych potřebovala, ale nejsou finance. Nemysli, před dítětem jsem byla taky zvyklá aspoň dvakrát za rok vyrazit na nákupy a koupit si něco na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
2.2.17 14:51
@Pomka píše:
No hele, boty mám kožený, nosím je už asi 5 let, pravda, moderní už nejsou. Ale teplo v nich je a neteče do nich :D Oblečení taky moc nemám, do oblečení před porodem se nevejdu :) a momentálně mám asi 2 trička s krátkým rukávem, jedno s dlouhým, tři svetry a dvoje džíny. Sukně a punčocháče, halenky apod nosím jen při příležitosti, jinak běžně ne. No je to bída, oblečení bych potřebovala, ale nejsou finance. Nemysli, před dítětem jsem byla taky zvyklá aspoň dvakrát za rok vyrazit na nákupy a koupit si něco na sebe.

No když nejsou kačky, nedá se nic dělat. To je jasný. Já třeba nekouřím, nepiju alko (jen příležitostně), kromě výletů s dětmi na kulturu nejsem, do restaurací nechodim (raději si uvařím ve své čisté kuchyni :mrgreen: ), atd. Takže co ušetřím za neřesti, to si utratím za sebe. Taky nejsem na sladkosti/chipsy/uzeniny/lahůdky/konzervy atd atd, takže opět ušetřím, jím celkem málo (tak 2krát denně)…
V podstatě si neumim představit mít oblečení jako ty. Mám oblečení sportovní (spodní prádlo, 3legíny, 3 tílka, 3 trička a jednu mikinu), to pouze na běh. Pak mám na ven a na doma, vytahaný tepláky, tričko od sava, trička s dírkou či sepraný atd… :mrgreen: V tom jsem schopná chodit i po vsi :nevim: :mrgreen:
No a pak hadříky pro radost. :oops: Není jich moc, dejme tomu že bych mohla mít každý den v týdnu jiný outffit, ale nemám toho tři skříně :) O ty věci pro radost se starám, takže mi vydrží dlouho. :palec: Jsem zvyklá se dvakrát denně převlékat a rovnou dávám do špíny, to by bylo málo :,( Obdivuju jak to bereš v pohodě… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák