Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@kaja00 píše:
tak samozřejmě, že to jde těžko po padesátikorunách, ale když člověk víc dát na stranu nemůže, tak alespoň něco
Pokud někdo má tak malé příjmy, že je schopný šetřit jen mědíčně po pajdách, tak neušetří. Vždycky se za ten měsíc najde něco, co mu bude připadat důležitější.. ![]()
@Pomka píše:
Tak urcite, az se vratim do praceJeste me zaujaly ty doplnky. Pokud tim myslis kabelky, pasky, satky apod., tak v tom jsem se nikdy nevyzivala. Pasky ke kalhotum nenosim, kabelky mam uz teda stare, ale mela jsem jednu bilou, cernou, hnedou, velkou a malou
Ja miluju sperky
Já miluju náušnice…
Ale nejsem na drahý kovy, spíš lepší bižu
A kabelky moc nenosím, ale ráda kupuju ![]()
@Moise píše:
budeš se divit, ale zas tak jednoduché to není.. já jsem hodně vysoká, sehnat na mě kalhoty je umění. Džíny se najdou v prodloužených délkách, ale vybírat si modely taky zrovna nemůžu, protože samozřejmě nejsou od všech.
Společenské kalhoty, byť jen úplně jednoduché rovné černé - nenajdeš.
Když jsem objevila konečně krámek, kde takové věci vedou a nevypadají jak na padesátiletou, tak stojí jedny 3000
Tak to mě nikdy nenapadlo
Fakt ne
Měřím 170cm a každý druhý džíny jsou mi dlouhý…
A v německých eshopech se nedá sehnat?
@Borůvka1990 píše:
No nevím co tou postavou myslíš, zda dětskou nebo trojitou, ale v dnešní době se vyrábí velikosti snad na každýhoA kdo má internet, může sehnat tam
Nebojíš se, že si roztrhneš kalhoty i sukni a pojedeš si koupit nový v kalhotkách?
![]()
toho se nebojím, nedělám asi žádné činnosti, u kterých bych si je mohla roztrhat
kalhoty potřebuju s vnitřní délkou 85 cm, v pase mám 73 cm a přes boky 106 cm, takže když už mi jsou přes boky, tak jsou většinou krátké a v pase bych se do nich vešla dvakrát.. a přes internet si netroufám, potřebuju je vyzkoušet..
Příspěvek upraven 02.02.17 v 21:13
@Moise píše:
budeš se divit, ale zas tak jednoduché to není.. já jsem hodně vysoká, sehnat na mě kalhoty je umění. Džíny se najdou v prodloužených délkách, ale vybírat si modely taky zrovna nemůžu, protože samozřejmě nejsou od všech.
Společenské kalhoty, byť jen úplně jednoduché rovné černé - nenajdeš.
Když jsem objevila konečně krámek, kde takové věci vedou a nevypadají jak na padesátiletou, tak stojí jedny 3000
přesně ![]()
@Tamtama píše:
toho se nebojím, nedělám asi žádné činnosti, u kterých bych si je mohla roztrhatkalhoty potřebuju s vnitřní délkou 85 cm, v pase mám 73 cm a přes boky 106 cm, takže když už mi jsou přes boky, tak jsou většinou krátké a v pase bych se do nich vešla dvakrát.. a přes internet si netroufám, potřebuju je vyzkoušet..Příspěvek upraven 02.02.17 v 21:13
A co si koupit co nejvíc padnoucí a nechat zúžit v pase? Nešlo by to? Je to děs nesehnat na sebe odpovídající velikost… ![]()
@Tamtama píše:
@Borůvka1990 to jsem zkoušela, ale nevypadá to dobře
No musí se to nechat zúžit od nohavic až k pasu ve švech, nestačí vzadu založit (stáhnout). Teď otázka zda se to vyplatí…
![]()
@Borůvka1990 schválně jsem to musela přeměřit
v pase bych potřebovala zúžit o 17 cm, což na těch kalhotách přece bude strašně znát, ne?
@Tamtama píše:
@Borůvka1990 schválně jsem to musela přeměřitv pase bych potřebovala zúžit o 17 cm, což na těch kalhotách přece bude strašně znát, ne?
No já nejsem švadlena, ale určitě by to šlo komplet zmenšit, ne? ![]()
@Borůvka1990 píše:
Tak to mě nikdy nenapadloFakt ne
Měřím 170cm a každý druhý džíny jsou mi dlouhý…
A v německých eshopech se nedá sehnat?
Nevím, nezkoušela jsem. To se musí vyzkoušet
@Tamtama píše:
toho se nebojím, nedělám asi žádné činnosti, u kterých bych si je mohla roztrhatkalhoty potřebuju s vnitřní délkou 85 cm, v pase mám 73 cm a přes boky 106 cm, takže když už mi jsou přes boky, tak jsou většinou krátké a v pase bych se do nich vešla dvakrát.. a přes internet si netroufám, potřebuju je vyzkoušet..Příspěvek upraven 02.02.17 v 21:13
No zase, na oněch kalhotách za 3000, které mi visely měsíc ve skříni, protože jsem se bála, aby se jim něco nestalo
jsem po roce objevila díru
Někde jsem si to zkrátka zatrhla o stůl. Super věc ![]()
@Moise píše:
Nevím, nezkoušela jsem. To se musí vyzkoušet
Já taky džíny zkouším, ale snad by se dal změřit pas, boky, přes hýžně, přes stehna, přes lýtka a na dýlku a podle toho koupit fakt odpovídající, nechat si dle parametrů doporučit
![]()
@Borůvka1990 jj presne presne, na ven se to nevyplati kupovat nejake drahe, stejne to rychle znici jak rikas, trava to je neco, to me uplne nici. jeste ze to pepco mame ![]()
@frame píše:
@Borůvka1990 jj presne presne, na ven se to nevyplati kupovat nejake drahe, stejne to rychle znici jak rikas, trava to je neco, to me uplne nici. jeste ze to pepco mame
Přesně tak! Mě by ani ta tráva nevadila, ale že hned roztrhne nový tepláky, který má na sobě poprvý…
A když se ho zeptám jak se to stalo, tak řekne že lezl do křoví, protože chtěl chytit ptáka a dát ho do klece ![]()
Fakt sláva Pepču
Teď v zimě sláva mrazu a sněhu ![]()