Kde kupujete obuv a oděv?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
2.2.17 19:18

@Borůvka1990 nevím jak to popsat :mrgreen:
Jinak souhlasím, mě by bylo taky trapně (vnitřně), že nosím jedny džíny stále dokola, stejně tak mikiny, svetry. Ale chápu, že když na to člověk nemá, tak to jinak nejde, nicméně pokud by byla přeci jen možnost, odkládala bych si každý měsíc po výplatě nějakou korunku, i kdyby jen 50 Kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.2.17 19:22

@Borůvka1990 vadí nevadí, na moji postavu se kalhoty pravděpodobně nevyrábí, jsem ráda za ty jedny.. ale co, když jsou potřeba vyprat, hodím je přes noc na topení, když nestihnou uschnout, vezmu druhý den sukni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
2.2.17 19:27

Většinou nakupuju oblečení ve Vídni, mám to rohem a ceny jsou příjemnější, U hader je mi celkem fuk jaká je to značka když se mi to líbí. Jeansy mám ráda Levis nebo Wrangler i kalhoty společenské se u nich dají pořídt. Prádlo kupuji v Tchibu, mají dobrý poměr cena/kvalita. Tchibo mám celkově ráda. Boty jsou u mě pálka, mám ráda kvalitu. Baťa, Deichman i Humanic mě těžce zklamali kvalitou několikrát.
Naposledy kožené boty od Bati za 3500Kč vydrželi 3 měsíce, pak rozlepená podrážka, reklamace, opraveno, za další měsíc stejný problém, opět reklamace, za měsíc zase podrážka pro změnu praskla, opět reklamace. Nakonec mi přišlo vyjádření že boty jsem nepřiměřeně namáhala. Jednalo se o trekovou koženou obuv a při mé váze je tento argument uplně k smíchu. Neměla jsem čas ani náladu se s nima dál hhádat, napsala jsem jim mail a ani se neobtěžovali odpovědět, tak jsem si ulevila aspoň ve všech možných recenzích na internetu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
2.2.17 19:27

@Moise No právě, já už jsem botami Ecco tak posedlá, že jsem je vnutila i manželovi, který nosil leta zásadně černé adidasky ;) A teď se diví, jak se mu chodí :mrgreen: Dokonce jsem si už vysloužila kupon na 1300 Kč slevu, tak čekám na kolekci lodiček - ty ještě pohodlné nemám ;)

Ale opravdu mě štve, jak se v ČR špatně nakupuje, jak je u nás vše neskutečně předražené, jak máme poloviční,,slevy,, než u sousedů, o chybějících e-shopech ani nemluvím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
2.2.17 19:28
@Pomka píše:
To nestaci :D ale prozatim nic jineho nezbyva :)

Tak věřit (a snažit se možná :dance: ) že bude líp :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
2.2.17 19:37

Ale je fakt, že se dá opravu luxusně obléci po secondhandech, jenže na to člověk opravdu musí mít čas, štěstí a nervy. A někdy i ostré lokty. ;)

Předloni jsme šli na svatbu kamarádce, bylo tam přání, aby hosté byli nějak určitě oblečeni. Ale ten styl já nenosím a nechtěla jsem si kupovat nic nového, aby to pak leželo ve skříni, tak jsem obíhala sekáče. A nakonec jsem měla štěstí a koupila dokonalé šaty za celých padesát korun :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
2.2.17 19:38
@kaja00 píše:
@Borůvka1990 nevím jak to popsat :mrgreen:
Jinak souhlasím, mě by bylo taky trapně (vnitřně), že nosím jedny džíny stále dokola, stejně tak mikiny, svetry. Ale chápu, že když na to člověk nemá, tak to jinak nejde, nicméně pokud by byla přeci jen možnost, odkládala bych si každý měsíc po výplatě nějakou korunku, i kdyby jen 50 Kč :)

Tak po padesátkách bych neušetřila :mrgreen: Já si většinou nechávám papírovky všude možně a když to jednou za měsíc sesbírám, můžu vykoupit celej krám :mrgreen: Ale někdo prostě nemá, pokud nemůže jít pracovat třeba ze zdravotních důvodů, z pártisícovýho invaliďáku těžko ušetří. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
2.2.17 19:50
@Tamtama píše:
@Borůvka1990 vadí nevadí, na moji postavu se kalhoty pravděpodobně nevyrábí, jsem ráda za ty jedny.. ale co, když jsou potřeba vyprat, hodím je přes noc na topení, když nestihnou uschnout, vezmu druhý den sukni..

No nevím co tou postavou myslíš, zda dětskou nebo trojitou, ale v dnešní době se vyrábí velikosti snad na každýho :mrgreen: A kdo má internet, může sehnat tam :nevim: Nebojíš se, že si roztrhneš kalhoty i sukni a pojedeš si koupit nový v kalhotkách? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
2.2.17 19:52
@Borůvka1990 píše:
Tak věřit (a snažit se možná :dance: ) že bude líp :pankac: :palec:

Tak urcite, az se vratim do prace :-)

Jeste me zaujaly ty doplnky. Pokud tim myslis kabelky, pasky, satky apod., tak v tom jsem se nikdy nevyzivala. Pasky ke kalhotum nenosim, kabelky mam uz teda stare, ale mela jsem jednu bilou, cernou, hnedou, velkou a malou :-D
Ja miluju sperky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
2.2.17 19:53
@spagetka píše:
Ale je fakt, že se dá opravu luxusně obléci po secondhandech, jenže na to člověk opravdu musí mít čas, štěstí a nervy. A někdy i ostré lokty. ;)Předloni jsme šli na svatbu kamarádce, bylo tam přání, aby hosté byli nějak určitě oblečeni. Ale ten styl já nenosím a nechtěla jsem si kupovat nic nového, aby to pak leželo ve skříni, tak jsem obíhala sekáče. A nakonec jsem měla štěstí a koupila dokonalé šaty za celých padesát korun :mrgreen:

Já v sekáčích nenakupuju, nechci nosit textil po někom. ;) :oops: Ale kamarádka si tam nakupuje a máš pravdu, často jí to sekne ale jak píšeš; ona to umí! Má cit pro módu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
2.2.17 19:56
@Borůvka1990 píše:
No nevím co tou postavou myslíš, zda dětskou nebo trojitou, ale v dnešní době se vyrábí velikosti snad na každýho :mrgreen: A kdo má internet, může sehnat tam :nevim: Nebojíš se, že si roztrhneš kalhoty i sukni a pojedeš si koupit nový v kalhotkách? 8o :mrgreen:

budeš se divit, ale zas tak jednoduché to není.. já jsem hodně vysoká, sehnat na mě kalhoty je umění. Džíny se najdou v prodloužených délkách, ale vybírat si modely taky zrovna nemůžu, protože samozřejmě nejsou od všech.
Společenské kalhoty, byť jen úplně jednoduché rovné černé - nenajdeš.
Když jsem objevila konečně krámek, kde takové věci vedou a nevypadají jak na padesátiletou, tak stojí jedny 3000 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
2.2.17 19:57

@Big boss od Bati jsem nikdy boty nemela, ale slysela jsem stiznosti na boty z vice stran… upadla podrazka apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
2.2.17 20:03

Já zas měřím 158 cm a vychrtlina nejsem, takže zas vše krátit :roll: Závidím lidem s konfekční velikostí a podprsenkou 80B. To se dá koupit všude za pár kaček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.2.17 20:05
@Borůvka1990 píše:
Tak po padesátkách bych neušetřila :mrgreen: Já si většinou nechávám papírovky všude možně a když to jednou za měsíc sesbírám, můžu vykoupit celej krám :mrgreen: Ale někdo prostě nemá, pokud nemůže jít pracovat třeba ze zdravotních důvodů, z pártisícovýho invaliďáku těžko ušetří. :(

tak samozřejmě, že to jde těžko po padesátikorunách, ale když člověk víc dát na stranu nemůže, tak alespoň něco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.2.17 20:08

Já si třeba před 14 dny koupila boty za 2 tisíce, no, radost z toho placení jsem neměla, ale měly by být kvalitní, tak snad budou, momentálně jsem ve fázi, kdy se je bojím vzít ven, aby se neušpinily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák