Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky poraďte mi kde koupit samodrzici punčochy aby nepadaly? Ja jsem hodně štíhlá, jedny jsem si teď koupila a nejde to, vůbec mi nedrží a přitom mají nahoře 3 ty silikonové pásky
Podle mě buď špatný/vadný produkt nebo velikost. Kupuji v calzedonia, prodavačky ti s velikostí poradí, když nebudeš vědět
Já mám z dm, myslím belinda a drží dobře. Jinak bych zkusila třeba i objednat z Ali, wish atak, ty Číňani dělají všechno na hrozně hubené lidi ![]()
V galanterii nebo obchodě s punčochovým zbožím. Měla jsem i z Lidlu a dm a držely mi téměř všechny. Na hubené noze možná drží hůř, chce to nějaké úzké.
To nemusí být jen štíhlostí, mně třeba nedrží nic kvůli suché, hůře hydratované pleti.
Takže jedině old-school podvazky.
Výborně mi držely Belinda. Z Lidlu a jednoho levnějšího obchodu (vše „za půlku“) držely velmi špatně.
@listento píše:
To nemusí být jen štíhlostí, mně třeba nedrží nic kvůli suché, hůře hydratované pleti.Takže jedině old-school podvazky.
co namazat nohy nějakým pleťovým krémem před natažením punčoch? ![]()
Určitě Calzedonia, z punčochama od nich jsem nadmíru spokojená.
Mě vyhovuje Bellinda a pokud jsou suché nohy, tak namazat tělovým krémem
Jinak Calzedonia se specializuje na punčochové zboží, tam ti poradí.
@lucynka25 koupila jsem si od Bellinda, tak uvidime..zítra je vyzkousim ![]()
@Ariane no ty prave mám a nedá se to..neujdu ani dva kroky a mám je spadlé..ale možná je to jen špatnou velikosti..nevím