Kde kupujete spodní prádlo?

33916
1.10.18 17:59

Mám 85F a kupuji od Veny sedí mi jak p .rdel na hrnec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
1.10.18 18:00

Kupuji značku edc tu dražší radu, v jednom butiku, za jednu dam tak 1500-2000. Jo a taková jistota je Calvin Klein, ty mi sedí dobre vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
1.10.18 18:08

Mam C a vzdy najdu vyhovujici v Timo. Kamaradka tam ale nekoupi nikdy, ma D. Prumerna cena podprdy je tak 1500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
1.10.18 18:13

Mám 75 G. Kupuju jedině u Trioly. Žádná jiná mi tak prsa prostě nepodrzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
1.10.18 18:17

Caresse. Nikde jinde už nenakupuju. Mají tam velkej výběr i na mou veliksot 70 H, a ty babkovský stany, co se prodávaj jinade, nosit nebudu

JInak jsem ochotna a zvyklá dávat mezi 1000 - 2500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12936
1.10.18 18:24

Kupuji kdekoli mají obvod 65, což bohužel znamená většinou internet a posílání tam a zpět, protože nesedí každá a ani velikostí košíčků se někdy netrefím.
Cena vždy přes 2000. Levnější mám již zmiňované Calvin Klein, ale tam jsem musela nechat přešívat nedostatečně kvalitně udělané detaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
1.10.18 18:29

S ohledem na třetí těhotenství a opět změněné míry momentálně nakupuji podprsenky, které mi až tak nesedí, i když jsou třeba slušivé, a dávám za ně max. kolem 500,–. Ale svého času, když jsem měla míry ustálené, jsem šla i do podprdy klidně za 2 000,–, protože jsem věděla, že mi sedí parádně, dělá mi dobrou službu (prsa velikosti C - D při obvodu 75), a unosím ji. Ale přiznávám, že jak byla drahá, tak jsem měla tendenci si ji „šetřit“ a nosila nějaké obyč. Tahle drahá byla značky MarieJo, kterou jsem náhodou objevila vj ednom butiku, jinak jsem svého času hodně chodila do Triumphu (který ovšem v našem městě už zrušili). Moje maminka, která má podobně malý obvod, ale prsa olbřímí (tipovala bych snad už i na F), kupuje podprsenky v butiku Le Chaton v Praze, má už nějakou spešl značku, cena taky kolem 2 000,–… Kupovaly jsme i nějakou českou značku, jejíž název si nepamatuju, ale hrozně blbě se sháněla (pokud člověk chce zkoušet a nekupovat na blind na internetu, má smůlu) a ne vždy bylo prádlo s pěkným dekorem… Jinak sousedka, která má taky velmi slušné míry, kupuje nějaký určitý typ prádla na Astratexu a je velmi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.10.18 18:34

Timo, Astratex, Werso. Nejlíp mi sedí od Wersa (80 F).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
1.10.18 18:43

Web a obchod Správné podprsenky je fajn. Doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
1.10.18 19:02

kupuji značku sassa, taky mam kosicky D a spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
1.10.18 21:13

75F, Triumph, 1500+
Uz nedelam zadne pokusy, jine me casem tlacily nebo skrabaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
1.10.18 21:55

V Brně doporučuju Dita Fashion v galerii Orlí. Sestra za nakupuje ve specializované prodejně na Pekařské. Obvylke platím něco kolem 1000. Ale drží to a vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
2.10.18 07:06

@onajeblond já jsem teď šíleně dlouho nemohla sehnat podprsenku, přitom mám 85C :nevim: klidně zkousnu i 90c a teď jsem byla v Tescu a kupodivu jsem sehnala úplně naplánovaně a konečně mě nic neškrtí :palec:
Já si to musím vyzkoušet, poštou už jsem se spálila akolikrát, že to nesedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunečnice94
2.10.18 09:50

Taky jsem dlouho hledala podprsenky, které mi sednou. Kamarádka mi doporučila stránky elegant.cz, že tam mají podprsenky za super ceny a zároveň, že ji sedí perfektně. Ikdyž jse měla pochybnosti zkusila jsem to a objednala jsem si podprsenku Carmela ve velikosti 75E a musím říct, že jsem nadšená. Nevěřila jsem, že mi padne, myslela jsem si, že ji budu muset měnit za jiné velikosti, ale překvapivě jsem se dobře trefila a sedí super. :) Už přemýšlím, že si objednám nějakou další. Je sice pravda, že nemají nijak velký výběr, ale dá se vybrat. :)

• Citovat
  • Upravit
24184
2.10.18 09:58

@onajeblond nakupuji většinou ve Správné podprsence nebo v Mark and Spencer, párkrát jsem byla u Konarovské. Velikost košíčků mi tenkrát vycházela mezi rozměry D - E, dle typu podprsenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák