Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kupuji značku edc tu dražší radu, v jednom butiku, za jednu dam tak 1500-2000. Jo a taková jistota je Calvin Klein, ty mi sedí dobre vždy
Mam C a vzdy najdu vyhovujici v Timo. Kamaradka tam ale nekoupi nikdy, ma D. Prumerna cena podprdy je tak 1500
Mám 75 G. Kupuju jedině u Trioly. Žádná jiná mi tak prsa prostě nepodrzi ![]()
Caresse. Nikde jinde už nenakupuju. Mají tam velkej výběr i na mou veliksot 70 H, a ty babkovský stany, co se prodávaj jinade, nosit nebudu
JInak jsem ochotna a zvyklá dávat mezi 1000 - 2500.
Kupuji kdekoli mají obvod 65, což bohužel znamená většinou internet a posílání tam a zpět, protože nesedí každá a ani velikostí košíčků se někdy netrefím.
Cena vždy přes 2000. Levnější mám již zmiňované Calvin Klein, ale tam jsem musela nechat přešívat nedostatečně kvalitně udělané detaily.
S ohledem na třetí těhotenství a opět změněné míry momentálně nakupuji podprsenky, které mi až tak nesedí, i když jsou třeba slušivé, a dávám za ně max. kolem 500,–. Ale svého času, když jsem měla míry ustálené, jsem šla i do podprdy klidně za 2 000,–, protože jsem věděla, že mi sedí parádně, dělá mi dobrou službu (prsa velikosti C - D při obvodu 75), a unosím ji. Ale přiznávám, že jak byla drahá, tak jsem měla tendenci si ji „šetřit“ a nosila nějaké obyč. Tahle drahá byla značky MarieJo, kterou jsem náhodou objevila vj ednom butiku, jinak jsem svého času hodně chodila do Triumphu (který ovšem v našem městě už zrušili). Moje maminka, která má podobně malý obvod, ale prsa olbřímí (tipovala bych snad už i na F), kupuje podprsenky v butiku Le Chaton v Praze, má už nějakou spešl značku, cena taky kolem 2 000,–… Kupovaly jsme i nějakou českou značku, jejíž název si nepamatuju, ale hrozně blbě se sháněla (pokud člověk chce zkoušet a nekupovat na blind na internetu, má smůlu) a ne vždy bylo prádlo s pěkným dekorem… Jinak sousedka, která má taky velmi slušné míry, kupuje nějaký určitý typ prádla na Astratexu a je velmi spokojená.
75F, Triumph, 1500+
Uz nedelam zadne pokusy, jine me casem tlacily nebo skrabaly.
V Brně doporučuju Dita Fashion v galerii Orlí. Sestra za nakupuje ve specializované prodejně na Pekařské. Obvylke platím něco kolem 1000. Ale drží to a vydrží.
@onajeblond já jsem teď šíleně dlouho nemohla sehnat podprsenku, přitom mám 85C
klidně zkousnu i 90c a teď jsem byla v Tescu a kupodivu jsem sehnala úplně naplánovaně a konečně mě nic neškrtí ![]()
Já si to musím vyzkoušet, poštou už jsem se spálila akolikrát, že to nesedělo.
Taky jsem dlouho hledala podprsenky, které mi sednou. Kamarádka mi doporučila stránky elegant.cz, že tam mají podprsenky za super ceny a zároveň, že ji sedí perfektně. Ikdyž jse měla pochybnosti zkusila jsem to a objednala jsem si podprsenku Carmela ve velikosti 75E a musím říct, že jsem nadšená. Nevěřila jsem, že mi padne, myslela jsem si, že ji budu muset měnit za jiné velikosti, ale překvapivě jsem se dobře trefila a sedí super.
Už přemýšlím, že si objednám nějakou další. Je sice pravda, že nemají nijak velký výběr, ale dá se vybrat. ![]()
@onajeblond nakupuji většinou ve Správné podprsence nebo v Mark and Spencer, párkrát jsem byla u Konarovské. Velikost košíčků mi tenkrát vycházela mezi rozměry D - E, dle typu podprsenky.