Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtela bych poprosit o radu. O vikendu bychom chteli jet lyzovat do Krkonos, mame pulrocniho plne kojeneho syna. S manzelem se chceme u lyzovani stridat. Nemate s tim nekdo v Krkonosich zkusenosti? Jde nam o to, aby byla lanovka blizko u parkoviste, idealne pristup k lanovce s kocarem, v blizkosti lanovky restaurace, kam se da vzit kocar. Jezdili jsme lyzovat do Herlikovic, ale tam na tohle nejsou idealni podminky- pristup k vleku/lanovce po schodech, parkoviste dal od lanovky. Chci si zalyzovat, manzel se mezitim treba projde s malym, sejdem se u auta, sundam lyzaky, manzel oblekne lyzaky, vyrazi lyzovat a ja do restaurace kojit. A tak dokola. V idealnim pripade minimalizovat cas straveny presunem parkoviste-lanovka. Aspon tak si to predstavuju, jeste jsme to nezkouseli:) Moc dekuju za tipy
Napadá mě Medvědín ve Špindlu. Parkoviště u lanovky jen přes můstek po rovině, žádné schody. Restaurace na druhou stranu u parkoviště.
@Ne85 : a do jak velkého střediska chcete? Ono je to trošku komplikovanější. Třeba taková Pec, pokud se dostaneš na parkoviště k Javoru, tak pro vas naprosto ideální, ale pokud bude plno, pošlou vas na parkoviště ke Sněžce a to je naprd a daleko. Janské lázně, pokud se vám podaří zaparkovat někde kolem Protěže, tak ideální, pokud nebude místo, tak centrální parkoviště je u kabinové lanovky, takže nic moc. Pak me napadlo Strážné, ale to je zase male strdisko. Nebo Mladé buky, ale ty jsou taky menší.
Co Harrachov? Pokud vyrazíte brzo, mohli byste parkovat blízko lanovky
I na Lipne to je dobry
parkoviste, vlek i restaurace jsou u sebe:-)
Na Benecku. Parkoviště kousek od lanovky. Chata Alfonska hned u dolní stanice lanovky.
Také Benecko - sjezdovka Kejnos, 4 sedačková lanovka, málo lidí. Hned vedle sjezdovka Liška - černá, vlek poma.
Lenka
@Ne85 Krkonoše-Harrachov-Rýžoviště, lanovka přímo u parkoviště, na parkovišti hotel kde ve spodní části je velká společenská chodba s křesílky, stolečky a TV. V klidu si tam nakojíš. Já tam jezdím taky, manžel tam pracuje ![]()
Mimochodem mám 6měsíční mimi ![]()
Ahoj holky, moc vám děkuju, nakonec jsme byli ve Špindlu a moc si to užili. Chceme jet zas- jinam, tak vyzkouším i další vaše tipy. Ještě jednou díky!