Kde mít sex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
27.7.15 08:34
@Denisa76 píše:
každý jsme jinej a to co vzrušuje Fandu odradí Pepu

Tak to je jasný :-)

• Citovat
  • Upravit
6578
27.7.15 08:34
@pikola píše:
Když nevíte kde v létě, čo budete dělat v zimě?

Založí novou diskusi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.7.15 08:36
@Berousik píše:
@Bea11 kdyz se mu nepostavi ted, co s nim budes delat ve ctyriceti? Mladymu zdravymu klukovi se postavi i na hlavnim nadrazi.

:lol: jo, to je pravda… My, když s manželem začínali, jako hodně mladí, tak se mu taky postavil kdykoli kdekoli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.7.15 08:36
@Krasavicaa píše:
Tak to je jasný :-)

tak proto ten dotyčný ještě nemusí mít hned problém s erekcí ;) Zažila jsem borce co fakt uměli a i oni někdy selhali a selhala jsem i já..jj někdy prostě není den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.7.15 08:37
@Krasavicaa píše:
8o 8o 8o Ty ještě žiješ? 8o 8o 8o Dlouho jsem tě neviděla :hug: :hug: :hug: :hug: :kytka:
:mavam: :mavam: :mavam: :hug: :hug: :hug: Žijůůů! :mrgreen: Ale teď jsem tady moc nechodila, jak je venku hezky, tak jsme skoro pořád někde venku. A když už jsem tady třeba večer, tak kolikrát nenapíšu ani ň a jen čtu. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.7.15 08:37

@Krasavicaa jinak za mlada to jsme mohli všude a kdykoliv a vlastně to funguje i ted jenom jsme už starý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
27.7.15 08:38
@Denisa76 píše:
@Krasavicaa jinak za mlada to jsme mohli všude a kdykoliv a vlastně to funguje i ted jenom jsme už starý :mrgreen:

No prosímtě, ty jsi přímo ukázková stařena :cert: :cert: :cert:

Furt jsi mladá :hug: :hug: :hug: :hug: Tak nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat :-) :kytka: :kytka: :kytka: Jen si užívejte :-)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
27.7.15 08:39
@lovesmile píše: :mavam: :mavam: :mavam: :hug: :hug: :hug: Žijůůů! :mrgreen: Ale teď jsem tady moc nechodila, jak je venku hezky, tak jsme skoro pořád někde venku. A když už jsem tady třeba večer, tak kolikrát nenapíšu ani ň a jen čtu. :mrgreen:

Musíš stíhat všechno :mrgreen: Jsi ženská, my zvládáme víc věcí najednou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35489
27.7.15 08:40
Promiň, ale někdy se mladýmu klukovi právě nepostaví, že ho holka vzrušuje moc a bojí se selhání ;) ;) Mojemu se postaví kdykoliv a kdekoliv a že nám už je přes 35, ale když jsme spolu začínali, byl ze mě paf a měl trému, tak se mu to taky stalo. Od té doby už nikdy. Takže neděste laskavě chudáka holku.
@Berousik píše:
Promin, ale to je nesmysl. Erekce snad nesouvisi s tim, jestli se znaji nebo ne. Bud ho holka nepritahuje /a to hodne/, nebo ma chlapec proste problem :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.7.15 08:44
@Denisa76 píše:
@Berousik může se stydět nebo pocit, že je někdo nachytá může udělat taky svý…

Tak zajedu do hlubokyho lesa, tam je nikdo nenacapa. Maximalne bude mit kluk na pindourovi kliste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
27.7.15 08:45
@Berousik píše:
Tak zajedu do hlubokyho lesa, tam je nikdo nenacapa. Maximalne bude mit kluk na pindourovi kliste ;)

To se stalo mému bratranci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26716
27.7.15 08:46
@vodolejka píše:
Promiň, ale někdy se mladýmu klukovi právě nepostaví, že ho holka vzrušuje moc a bojí se selhání ;) ;) Mojemu se postaví kdykoliv a kdekoliv a že nám už je přes 35, ale když jsme spolu začínali, byl ze mě paf a měl trému, tak se mu to taky stalo. Od té doby už nikdy. Takže neděste laskavě chudáka holku.

Ja ani dvakrat neverim, ze to chudak holka myslela vazne. Vidim to spis na dalsi z prazdninovych plannych diskusi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
27.7.15 08:47
@Krasavicaa píše:
Musíš stíhat všechno :mrgreen: Jsi ženská, my zvládáme víc věcí najednou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A tož to já bych i stíhala, ale když mě se někdy nechce… :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Berousik píše:
Ja ani dvakrat neverim, ze to chudak holka myslela vazne. Vidim to spis na dalsi z prazdninovych plannych diskusi :nevim:

Mě to tak taky přijde :roll:

• Citovat
  • Upravit
33916
@Krasavicaa píše:
No prosímtě, ty jsi přímo ukázková stařena :cert: :cert: :cert:Furt jsi mladá :hug: :hug: :hug: :hug: Tak nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat :-) :kytka: :kytka: :kytka: Jen si užívejte :-)

jasná věc odpočívat budeme až v rakvi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria