Kde mít sex?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.7.15 11:18
@Berousik píše:
@Bea11 kdyz se mu nepostavi ted, co s nim budes delat ve ctyriceti? Mladymu zdravymu klukovi se postavi i na hlavnim nadrazi.
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.7.15 12:36
@roksy25 píše: :oops: Tak tomu mému ještě teď po 10letech, stačí intenzivní líbání a už remcá, no dík, už mi zase… :mrgreen: :mrgreen:

Jo, tak u nás stačí taky jen trknout :-D ale tenkrát to bylo echt! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
27.7.15 12:55
To jo, to je fakt, to člověk na nic jiného nemyslel..Páni i 3×krát za den a teď jednou a usneme jak špalci :mrgreen:
@Lejaa píše:
Jo, tak u nás stačí taky jen trknout :-D ale tenkrát to bylo echt! :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.7.15 13:25
@roksy25 píše:
To jo, to je fakt, to člověk na nic jiného nemyslel..Páni i 3×krát za den a teď jednou a usneme jak špalci :mrgreen:

:lol: úplně se musím smát, protože to je fakt všude stejný :lol: Tenkrát taky, Xkrát za den a furt to bylo málo..Mohli jsme kdykoli a kdekoli a teeeď? člověk je buď rád, že nemusí vůbec, nebo jednou a nazdar :lol: A to se nám za chvíli narodí druhej prcek, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat potom :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.7.15 18:01

No, nevím, kde je problém..postavil se mu, ale jakmile jsme si venku našli nějaké místečko a mělo dojít na věc, tak mu „zvadl“ (2×) proto se mi to už venku opakovat nechce..asi budeme abstinovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
27.7.15 18:07

A zkoušeli jste to víckrát anebo jsem měli jenom ty dvě a z toho usuzuješ že to venku nejde. Už ti aspoň napsal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.7.15 18:11
@Knofletka píše:
A zkoušeli jste to víckrát anebo jsem měli jenom ty dvě a z toho usuzuješ že to venku nejde. Už ti aspoň napsal?

napsal :D ale je to zvláštní..jenom ty dvě..a je to docela nepříjemné zkoušet takhle znovu a znovu, když už se to dvakrát takhle nepovedlo..nevím, kde problém může být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
27.7.15 18:21

Tak přece se nescházíte kvůli sexu, nebo jo? Jestli jo, tak je to zabitý a jestli ne, tak se nejdřív poznejte a pak to přijde samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Otakar Z.
27.7.15 18:25

V obchodním centru na WC pro invalidy. Velmi často voňavé prostředí, dokonce si lze z blízkého obchodu s potravinami přinést alko i nealko občerstvení. Takové Palladium, například…nebo Tesco Eden…například.

Nikdo vás tam nebude otravovat, protože netuší, jestli tam invalida nebojuje s obědem.

• Citovat
  • Upravit
19
27.7.15 18:36
@Knofletka píše:
Tak přece se nescházíte kvůli sexu, nebo jo? Jestli jo, tak je to zabitý a jestli ne, tak se nejdřív poznejte a pak to přijde samo.

Nescházíme, ale ten chtíč je silný ;) asi si budeme muset počkat :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.7.15 18:39

Ježiši.. vy nemáte nějaké kamarády, kteří by vám pujčili byt, chatu, zahradní domek nebo něco podobného??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.7.15 18:46
@lopata píše:
Ježiši.. vy nemáte nějaké kamarády, kteří by vám pujčili byt, chatu, zahradní domek nebo něco podobného??

Ne, je to docela čerstvé a za špatných okolností, takže je to „tajné“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
27.7.15 18:47

V jedné diskuzi jsi psala, že chceš zkusit něco jiné. Tak tady to máš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.7.15 18:50

Super, dík za koment :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.15 06:17
@Bea11 píše:
No, nevím, kde je problém..postavil se mu, ale jakmile jsme si venku našli nějaké místečko a mělo dojít na věc, tak mu „zvadl“ (2×) proto se mi to už venku opakovat nechce..asi budeme abstinovat :D

Tak jsi mu ho mela mela hezky pozuzlat. No babicka rikala „kdyz si ho nepostavis tak si ho nezaslouzis“ :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky