Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Berousik píše:
@Bea11 kdyz se mu nepostavi ted, co s nim budes delat ve ctyriceti? Mladymu zdravymu klukovi se postavi i na hlavnim nadrazi.
@roksy25 píše:Tak tomu mému ještě teď po 10letech, stačí intenzivní líbání a už remcá, no dík, už mi zase…
![]()
Jo, tak u nás stačí taky jen trknout
ale tenkrát to bylo echt! ![]()
@Lejaa píše:
Jo, tak u nás stačí taky jen trknoutale tenkrát to bylo echt!
@roksy25 píše:
To jo, to je fakt, to člověk na nic jiného nemyslel..Páni i 3×krát za den a teď jednou a usneme jak špalci
úplně se musím smát, protože to je fakt všude stejný
Tenkrát taky, Xkrát za den a furt to bylo málo..Mohli jsme kdykoli a kdekoli a teeeď? člověk je buď rád, že nemusí vůbec, nebo jednou a nazdar
A to se nám za chvíli narodí druhej prcek, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat potom ![]()
No, nevím, kde je problém..postavil se mu, ale jakmile jsme si venku našli nějaké místečko a mělo dojít na věc, tak mu „zvadl“ (2×) proto se mi to už venku opakovat nechce..asi budeme abstinovat ![]()
A zkoušeli jste to víckrát anebo jsem měli jenom ty dvě a z toho usuzuješ že to venku nejde. Už ti aspoň napsal?
@Knofletka píše:
A zkoušeli jste to víckrát anebo jsem měli jenom ty dvě a z toho usuzuješ že to venku nejde. Už ti aspoň napsal?
napsal
ale je to zvláštní..jenom ty dvě..a je to docela nepříjemné zkoušet takhle znovu a znovu, když už se to dvakrát takhle nepovedlo..nevím, kde problém může být..
Tak přece se nescházíte kvůli sexu, nebo jo? Jestli jo, tak je to zabitý a jestli ne, tak se nejdřív poznejte a pak to přijde samo.
V obchodním centru na WC pro invalidy. Velmi často voňavé prostředí, dokonce si lze z blízkého obchodu s potravinami přinést alko i nealko občerstvení. Takové Palladium, například…nebo Tesco Eden…například.
Nikdo vás tam nebude otravovat, protože netuší, jestli tam invalida nebojuje s obědem.
@Knofletka píše:
Tak přece se nescházíte kvůli sexu, nebo jo? Jestli jo, tak je to zabitý a jestli ne, tak se nejdřív poznejte a pak to přijde samo.
Nescházíme, ale ten chtíč je silný
asi si budeme muset počkat
..
Ježiši.. vy nemáte nějaké kamarády, kteří by vám pujčili byt, chatu, zahradní domek nebo něco podobného??
@lopata píše:
Ježiši.. vy nemáte nějaké kamarády, kteří by vám pujčili byt, chatu, zahradní domek nebo něco podobného??
Ne, je to docela čerstvé a za špatných okolností, takže je to „tajné“..
V jedné diskuzi jsi psala, že chceš zkusit něco jiné. Tak tady to máš ![]()
@Bea11 píše:
No, nevím, kde je problém..postavil se mu, ale jakmile jsme si venku našli nějaké místečko a mělo dojít na věc, tak mu „zvadl“ (2×) proto se mi to už venku opakovat nechce..asi budeme abstinovat
Tak jsi mu ho mela mela hezky pozuzlat. No babicka rikala „kdyz si ho nepostavis tak si ho nezaslouzis“ ![]()