Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Boudová píše:
Já nikde, ale po pár střikách všude![]()
Ja nesedam, je to teda desne narocny, zrovna vcera jsem to v hospode absolvovala trikrat, dnes me bolej stehna ![]()
Doma, u rodiny a nekterych kamaradek, o kterych vim, ze jsou velmi cistotne sedam.
Podojeny prkynka jsou prave od tech, co nesedaj.Pri sednuti si se tezko pocura. ![]()
Doma, klasika…venku NIKDE…pokud tam nejsou ta jednorázová papírová sedátka, což je málokde.
Na návštěvách většinou ano, pokud mají čistý byt, bývá čistá i toaleta
V práci nás je 6 a na WC máme i vlhčené ubrousky, takže pokud se mi sedátko nezdá, vypucuju…
Jednou jsem sledovala dámy, a málo která si umyla ruce mýdlem, opravdu některý lidi jsou prasata nehorázný, já jen když si představím, že dotyčná si vyměňovala tampon a pak šáhla prstem z pochvy na splachovadlo, z toho důvodu nesahám rukou na splachovadla
Já jsem teda asi velké prase ale sedám si skoro všude, vůbec to neřeším… jen ve vlaku a na hnusných veřejných záchodcích si nesedám, jinak to neřeším protože vesměs je tam čistěji než u některých mých kamarádek…
zajímá mě jestli si všechny kamarádky sedají na mém záchodě u mě doma
![]()
@Anonymní píše:
Jednou jsem sledovala dámy, a málo která si umyla ruce mýdlem, opravdu některý lidi jsou prasata nehorázný, já jen když si představím, že dotyčná si vyměňovala tampon a pak šáhla prstem z pochvy na splachovadlo, z toho důvodu nesahám rukou na splachovadla
však se pak hned umyješ mýdlem ne, tak co řešíš ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No, takže vlastně za to všechno můžete ale vy - protože kdyby si všechny sedaly, tak to prkýnko prostě počůrané být nemůže.
@Ondrášovka.N Nojo, ale argumentace, že si nesedají, protože počurané utřené nestačí už tu taky padla… jasně, kdo nechce, ať si nesedá, ale ať si ho před sebou zvedne… chlapa, který to neudělá každá označí za prase, ale sebe ne ![]()
@j.a.n.i1 Já spíše vidím prasata, ženy co si na ty pochcaná prkénka sedají s tím, že to jen utřou a pak si sednou, ty bakterie jen utřením toaleťáku nezmizí ![]()
Navíc v těch velkejch nakupácích např. mejou ty hajzliky každou hodinu… Tam je kolikrát čistěji než u vás doma, dámy ![]()
@RoseK píše:
Navíc v těch velkejch nakupácích např. mejou ty hajzliky každou hodinu… Tam je kolikrát čistěji než u vás doma, dámy
asi tak, kolikrát tam jdu těsně po uklizečce…
zajímalo by mě jestli se ty, které nesedají pak utírají toaleťákem, jestli jo, tak je pravděpodobné že na něho sahal i někdo kdo měl bakterie na ruce ![]()
Doma a u rodiny.
Na veřejných se štítím všeho, takže využívám minimálně. V práci nesedám a to jsme tam 4 ženské.
Nákupní vozíky a koše to je taky hnus. Takže v autě máme dezinfekci.
A když dojdem domů odkudkoliv horká voda a mýdlo.
A jak to rešíte u dcer? Holka teď začla chodit do školy. Učila jsem ji položit papír na prkýnko, ale nevím jak to funguje v reálu. A ted má jet se školou do divadla v Brně a představa, že půjde na wc n benzíně nebo v divadle
. Nejraději bych ji nechala doma.
Tak já si sedám jedině doma, u rodičů, u tchýně, u kamarádek. V restauraci nebo na veřejném WC si, pokud je čisté prkénko, obložím toaleťákem, jinak pokud je počůrané, tak radši stojím. Ale je to děs, moc to neumím, je pravda, že už jsem si párkrát připochcala kalhoty ![]()
@Mava U dcer bych jí řekla narovinu, že může takto chytit nemoce a že je třeba aby si tam ty papíry dávala, než si sedne. A říkala bych jí to často, aby si to uvědomovala, mně to rodiče a babičky říkali každou chvíli, takže jsem byla jako malá naučená, že nikdy nesmím sednout na záchod. Akorát vim, že ve školce jsem sedala. Od základky už ne
@misa.859 píše:
@j.a.n.i1 Já spíše vidím prasata, ženy co si na ty pochcaná prkénka sedají s tím, že to jen utřou a pak si sednou, ty bakterie jen utřením toaleťáku nezmizí
Ale jak se tam dostala, nejspíš on nějakého jiného prasete, které to prkénko pochcalo, že… a ještě se tváří děsně hygienicky, že ONA si nesedá.