Kde na WC ještě sednete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
26.10.15 21:36
@vertunka píše:
Sedám si všude, když mám blbej pocit vytahnu desinfekční sprej z lidlu asi za 50,– nastříkám, setřu papírem a sedám…

Můžu se zeptat, co to je za desinfekční sprej a kde ho hledat? :) Dnes jsem prolezla celý Lidl a ne a ne něco takového najít. Našla jsem jen antibakteriální gel ne ruce, ale to je mýdlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
27.10.15 03:55

Teda holky, tohle téma mě fakt pobavilo :D
Je vidět, jak jsou lidé odlišní ;)
Jinak za mě - taky nesedám nikde jinde než doma, nebo rodiny/přátel. Ruce drhnu v jednom kuse, antibakteriální gel je moje součást kabelky :lol: ale ten antibakteriální sprej, tak o ten bych taky měla zájem :think: kdyby jste ho zahlédli někde v nabídce, dejte vědět :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
27.10.15 08:02

@Petule030 měli ho tenkrát v rámci nějakého týdne čistoty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.10.15 08:18

@vertunka Aha. Já právě hledala mezi hygienickým zbožím a potom i mezi úklidovým, ale nikde jsem ho neviděla :( Tak třeba něco vyčíhnu někde jinde ;)
@AAnneett A antibakteriální gel - jako mýdlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.10.15 09:15
@Petule030 píše:
Můžu se zeptat, co to je za desinfekční sprej a kde ho hledat? :) Dnes jsem prolezla celý Lidl a ne a ne něco takového najít. Našla jsem jen antibakteriální gel ne ruce, ale to je mýdlo :think:

I tím gelem na ruce to jde, taky ho občas použiju. Nebo kupuju desinfeční ubrousky v dm, mají malé balení akorát do kabelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová