Kde najít nové kamarády?

219
18.8.16 20:31

Kde najít nové kamarády?

Chci vas poprosit o radu. Je mi 55, děti jsou pryč, s manželem jsme se rozvedli. Celé manželství jsme se potkávali hodně jen s jeho kamarády (moje moc neuznával). Jenže ti jeho jsou teď pryč či spíš se mnou nechtějí být. Jsem hodně sama. Kam jít a najít si nové kamarády? Mužský to má jednoduchý, jde do hospody. Ale ženská? Chtěla bych zas občas jít si někam večer s partou posedět nebo jet na hory lyžovat nebo jet s někým na vodu. Není s kým? Kam byste šly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1108
18.8.16 20:46

A nemate nejakeho konicka?
Treba keramiku, cviceni, vyroba sperku atd. Jit na nejaky kurz, kde by byli lidi s podobnymi zajmy a tam se seznamit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
18.8.16 20:48

@jajsem
cvičit, na kolo, ven..tam kde jsou lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
18.8.16 21:08

Klub turistu, jazykovy kurz, kurzy kosmetiky nebo nejake do kuchyne, nejake cviceni jestli je v okoli… jestli mas cas, porid si pejska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
18.8.16 21:13

Zkusila bych to na nějakých zájezdech. Pokud třeba ráda cestuješ ( lyžuješ, turistika atak. )dá se tam poznat spousta fajn lidí nebo zkusit internet nějakou seznamku. Něco jako hledám kamarádku na cestování atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
18.8.16 21:13

@jajsem Ja bych se odpichla i od toho, kde bydlis (omlouvam se za tykani, ale beru to tak nejak, ze toto je anonymni server a tykame si tu vsichni, tak snad to nevadi), jestli je to vesnice nebo mesto, samozrejme zalezi i na velikosti. Spousta obci porada ruzne akce, kde by se taky dalo seznamit. A je to blbe takhle rict, ale treba seznamit se da i treba na hrbitove. Tam odkud pochazim to byla uplna spolecenska udalost (a dodnes je). Kazdou nedeli na hrbitov, po ceste se s kazdym na chvili zastavit, pozdravit, popovidat… Stejne tak prochazky do parku a tak. A treba za sebe musim rict, ze se kamaradi daji sehnat i takto online. Proste si tu treba s nekym budes tak dlouho dopisovat, padnete si do oka a nakonec zjistite, ze bydlete kousek od sebe a pratelstvi je na svete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
18.8.16 22:39

A já bych šla klidně i do té hospody..třeba pod záminkou, že vám ujel autobus, tak ať vám to uteče..dala bych si čaj, nebo malé pivo a ono by se našlo kamarádů..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí