Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, chci se zeptat vy co prodáváte levné značkové oblečení ve větším množství. Kde ho nakupujete někde na internetu nebo je někde nějaký sklad, kde si jedete nakoupit?
Velké množství levného, značkového oblečení? Ha ha… tak to by mě taky zajímalo ![]()
Ja tady mam par kousku znackoveho na prodej, nevim jakou mas velikost, kdyztak pisni ![]()
Zkus velkoobchody s outletovým oblečením nebo secondhand sklady, kde prodávají značkové věci ve velkém. Můžeš se podívat i na internetové platformy jako Vinted Wholesale nebo hledat přímo velkoobchody, které prodávají oblečení z přebytků nebo výprodejů. Některé sklady mají i možnost osobního odběru.
Zalando lounge a nebo about you outlet.
Taky je fajn zajet si do outletu, ale ideálně do US. Co mám zkušenost třeba se Štěrboholy, fak to stejný jsem našla kevněji na Zalandu. ![]()
Holky myslela, jsem to tak, že bych to měla třeba jako přivýdělek jak třeba holky na různých bazarcích prodávají nové znackove oblečení. Př. nabizi triko adidas ve více velikostech i barvách. Takže určitě někde to oblečení nakupují levněji ve větším množství.
Obnovuji diskuzi, nějaké rady kde nakoupit více značkových věcí trochu levněji?