Kde sdílet svoje příběhy?

Štofik
18.4.21 10:44

Kde sdílet svoje příběhy?

Prosím vás, píšete tu někdo a sdílíte někde na netu? Popřípadě na jakých stránkách? Já přemýšlím, že vše nahážu veřejně na instagram, ale tam to asi není moc atraktivní. :think: jsou nějaký stránky, pro lidi, co se věnují amatérskému psaní?
Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
18.4.21 12:04

Najdi si nějaký server, kde se ti bude líbit co píšou ostatní - jen si teda udělej rešerši které jsou ještě aktivní.

https://vltava.rozhlas.cz/…line-6936548

jinak na instagramu docela jede poezie tak prozkoumej hashtagy, jestli tam není i nějaké společenství co by četlo tvoje texty a zkus se přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
18.4.21 12:27

Myslíš jako životní příběhy, třeba život s nemocným dítětem, sama na 5 dětí, paterčata?

nebo tvoje psané fanfiction?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.4.21 12:30
@debra.morgan píše:
Myslíš jako životní příběhy, třeba život s nemocným dítětem, sama na 5 dětí, paterčata?nebo tvoje psané fanfiction?

FanFiction? To není FanFiction, víš vůbec co to znamená? Jsem nevěděla, že se to dělí na příběhy s dětma a bez :think: ale já myslím všeobecně prostě psaní pro každýho, kdo si to bude chtít přečíst.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
18.4.21 12:30

@Ou Díky za odkaz :palec:

• Citovat
  • Upravit
40431
18.4.21 12:33

@holka_z_hor

Byla jsem tady jedním kamarádem upozorněna na Liter.cz, že tam dával svoje povídky.
Ale netuším, jak to tam chodí, já na další „internety“ opravdu nemám už čas, možná takových portálů bude i víc… :)
 https://www.liter.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
18.4.21 12:34

@holka_z_hor ano vím, fanfiction mám ráda. ;)

no tak sleduji různé rodiny, které mají těžký osud a vypisování jejich zážitků/příběhů jim pomáhá, tyto mají většinou svoji fb skupinu, kam píšou těm kteří o to stojí.

vymyšlené psaní směřuji na wattpad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.4.21 12:36
@free333 píše:
@holka_z_horByla jsem tady jedním kamarádem upozorněna na Liter.cz, že tam dával svoje povídky.
Ale netuším, jak to tam chodí, já na další „internety“ opravdu nemám už čas, možná takových portálů bude i víc… :)
https://www.liter.cz/

Já se kouknu, děkuju :palec:

@debra.morgan píše:
@holka_z_hor ano vím, fanfiction mám ráda. ;)

no tak sleduji různé rodiny, které mají těžký osud a vypisování jejich zážitků/příběhů jim pomáhá, tyto mají většinou svoji fb skupinu, kam píšou těm kteří o to stojí.

vymyšlené psaní směřuji na wattpad.

Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20855
18.4.21 15:00

Dobrý den, @holka_z_hor

Už vám nestačíme? :,( ;)

Máme vaše deníčky rády! A myslím také, že mezi našimi uživatelky máte solidní „čtenářskou základnu“ ;-)

Pište dále vaše deníčky! ;-)

:kytka:

Hezký den :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
18.4.21 15:27
@admin píše:
Dobrý den, @holka_z_hor

Už vám nestačíme? :,( ;)

Máme vaše deníčky rády! A myslím také, že mezi našimi uživatelky máte solidní „čtenářskou základnu“ ;-)

Pište dále vaše deníčky! ;-)

:kytka:

Hezký den :mavam:

Petra

Jeee to je od vás hezký, budu a děkuju :kytka: Zrovna tu nad jedním sedím.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
1.8.21 14:41

…potřebuju popostrčit asi. Dneska mi psal jeden týpek, co bude vydávat knihu, jestli to nechci taky zkusit, že by na mým místě do toho šel. A napsal mi jak na to šel on. A ty kráso, já mám asi strach to jako víc zkoušet pouštět do světa. :oops: já jsem takovej přizemisrá. č…ale bylo by to super to je jasný. Vy kdo jste něco ode mě četly, mám to zkusit? :oops: 😶 ⚰️️

• Citovat
  • Upravit
Štofik
14.8.21 07:41

@admin Zdravím Peťo, mám prosbu. Pokud bych se pokoušela vydat knihu, bylo by možné všechny deníčky A jak to bylo dál smazat? Aby nebyl děj nikde veřejně. Děkuji za odpověď. I.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová