Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky.
Mám téměř 2 letého syna. Přemýšlela jsem, že bych si našla nějaký přivýdělek. Třeba 1-2 týdně po domluvě na pár hodin.
Syna by hlídala některá z babiček nebo muž.
Ale kde nic, tu nic a to si nevybírám, jen nemohu být tak flexibilní… Ale ptž. mám SŠ vzdělaní a klidně budu uklízet, ale ani to, kde nic, tu nic ![]()
Kde prosím berete ty přivýdělky a v jaké profesi?
S prací z domova nemám zkušenosti, tak se do toho ani nechci pouštět. Nemám v tom ani přehled.
Dotaz je ze zvědavosti, nemám finanční problémy, ale něco navíc a trénink do práce je vždycky fajn. ![]()
Díky za tipy.
@dog.s Já chodila taky při rodicaku pracovat.Byl to úklid ale bylo to každý den na 4hodiny…
Ja mam domluveno, ze budu pokracovat ve sve stavajici praci, jen na zkraceny uvazek.
Vedouci krouzku pro deti. Je to na par hodin v odpolednim case. Casto si muzes vybrat i den, kdy se ti to hodi a rozsah prace. Staci mit jen neco, co muzes predat dal a naplnit krouzek. Jsou krouzky ruznorode od vytvarky/sport/deskove hry/siti/pocitace/hudba-vlastne skoro cokoliv.
Pracovala jsem v puvodnimm oboru, jen na zkraceny uvazek, napr 2 dny v tydnu. Bud u puvodniho zamestnavatele na dohodu nebo jsem presla k jinemu na klas. smlouvu.
@Oriseka píše:
Vedouci krouzku pro deti. Je to na par hodin v odpolednim case. Casto si muzes vybrat i den, kdy se ti to hodi a rozsah prace. Staci mit jen neco, co muzes predat dal a naplnit krouzek. Jsou krouzky ruznorode od vytvarky/sport/deskove hry/siti/pocitace/hudba-vlastne skoro cokoliv.
Za ty peníze které si tím vydělá, bych od dítěte nešla.. Ale přivedlo mě to třeba k doučování, vyzvedavani /hlídání dětí.
Zakladatelko, já jsem zehlila a měla jsem i nabidky těm ženským uklízet, mýt okna. Dělám copywriting, moderuju různé akce, dělám pro mikroregionalní televizi. Záleží, co umíš. Taková klasika je výpomoc v hospodě, u nás pořád hledají do restaurací personál. Ale to asi není jen na odpoledne. Prosím anonym, jsem podle svých aktivit snadno poznatelna.
Z mojí práce bohužel brigady nejsou možné. Tak jsem jednu chvíli chodila uklízet. Ale bylo to 2× tydne na 4hodiny večer, měsíčně 3tisice. Babicky hlídací nemáme, manžel často dlouho v práci a ja za to hlídání a dojíždění nakonec dala vic nez jsem vydělala.
@Anonymní píše:
Za ty peníze které si tím vydělá, bych od dítěte nešla.. Ale přivedlo mě to třeba k doučování, vyzvedavani /hlídání dětí.
Zakladatelko, já jsem zehlila a měla jsem i nabidky těm ženským uklízet, mýt okna. Dělám copywriting, moderuju různé akce, dělám pro mikroregionalní televizi. Záleží, co umíš. Taková klasika je výpomoc v hospodě, u nás pořád hledají do restaurací personál. Ale to asi není jen na odpoledne. Prosím anonym, jsem podle svých aktivit snadno poznatelna.
Tady se za to nabizi 250-350 na hodinu a porad nekoho hledaji. Ja jsem si tim privydelala slusne, kdyz jsem mela na RD jen jedno dite a hlidani. Navic nebyva problem obcas si tam dite vzit s sebou, kdyz ti treba selze hlidani.
Chodila jsem 2 víkendy v měsíci od 10 do 20h prodávat oblečení do obchodního centra. Takových brigádníků tento obchod měl 4 a ostatní plus mínus taky. Jestli máš někde poblíž obchodní centrum typu Olympia Brno tak to zkus.