Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím vás, kde sa dá v Brne kúpiť vyššie spomínaný výrobok? Rada by som zašla do predajne a hneď si tovarr vzala. Objednávať zatiaľ nechcem. Neviete ako zistiť, kde daný výrobok majú? Philips predajňu nemá, Avent tuším tiež nie. Máte nejaký nápad? Ak to nepôjde, budem musieť objednať, ale radšej by som pre tovar zašla osobne.
Ahojky, ja som kupovala tento parní hrnec s mixérem online na www.datart.cz a v možnostiach máš na výber osobní odber (Brno - Shopping park Avion alebo Brno - Galerie Vaňkovka) kde si ho vyzdvihneš a aj platiť možeš až pri prevzatí (je to na tebe čo si vyberieš pri objednávaní), ide o to si len spraviť online objednávku. Ak sa ti ten hrniec nebude pozdávať tak ho na mieste platiť nemusíš
Je to klasická možnosť ktorú tieto dni ponúka vela predajcov
aspon nebudeš musieť behať po predajni a hladať ho, prídeš tam a podla objednávky ti ho predavači donesú do ruky
verím, že sa to podarí, pozerala som aj electroworld.cz ale tam ho už nemajú skladom.
@leluška
Ahojky, to máš pravdu, málo kde ho už majú skladom tak sa to dá riešiť i takto. Nakoniec som ho objednala, veď ak nebudem spokojná, môžem ho vrátiť. Ale ďakujem za radu.