Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebovala bych radu. Kluic potřebují na úterý do školky nějakou masku na trapnej halloween. Něco vyrobíme a vymyslíme, ale určitě potřebuju černý klobouky, na eshopu mají všude, od ani ne 30kč, ale já bych ho potřebovala zítra koupit, poštou už by nedošel. netušíte, kde je mají? koukala jsem v Kiku, tam mají ale jen celý kostýmu, klobouk+n+jakej hábit asi za 160kč, to nechci. představovala bych si max 50kč za kus, stačí úplně obyčejný. Díky ![]()
Ahoj, ja nevim, jak v Praze, ale u nas maji u Vietnamcu, cena cca tech 35kc.
@Oudrey píše:
Tesco a lidl
v Tesku jsem dneska koukala v Liberci, a neměli, nebo jsem neviděla. Zkusím mrknout ještě u nás. Nebo i v tom Lidlu, ten máme kousek.
každopádně všem díky, klidně dávejte tipy dál, snad seženu. Já to ím už od minulýho úterý, ž ebude potřeba, ale furt jsme to odkládala, až včera jsme se uráčila konečně vymyslet apsoň to, co vůbec uděláme/koupíme, dneska jsme byli na výletě, takže jsme měli po cestě jen to tesko v Liberci…no snad zítra nestrávím celý den sháněním klobouku ![]()
V Lidlu meli minuly tyden za pade, ale brala jsem v tom nasem posledni. Jinak bych zkusila libovolne hrackarstvi.
@slavuska1
Asi uz meli vyprodano. Ja jsem kupovala na Zlicine cca pred 14ti dny za 39 kc. V Globusu by taky meli mit
Stejne mi prijde, ze ze skolky dostavame tak 3× tydne nejaky ukol. Porad tam neco nosime/ vyrabime
Je to fajn pro ty, co jsou doma, ale kdyz se chodi do prace a druhy dite je ve skole, tak je to nekdy moc
Tesco, lidl nebo v papírnictví koupit dvě čtvrtky černé a vyrobit. zabere to asi 10 minut, děti se u toho zabaví a stojí tě to asi 30 korun. nevím, nepřijde mi na výrobě věcí do školky/školy něco blbého, naopak, vždyt je to super že se tam něco děje a nesedí jak pecky a nenudí se.
Jj, deti at tvori. Taky by mohlo vyrabeni probihat ve skolce, deti by se vyradily. Jen rikam, ze u nas ve skolce maji tak 3× tydne ukoly maminky
No tak já se snažím většinu práce přehodit na děti aby z toho něco měli. dohlížím samozřejmě ale jinak dělají děcka, jinak by to nebavilo nikoho. ale každý jsme jiný, beru… u nás pravda dělají ve školce, domů se nosí akorát hotové výrobky…
@slavuska1 Kupovala jsem v papírnictví na hlavním nádraží, cena kolem 50-60 Kč..