Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
24.11.17 08:51
@Dračice 2 píše:
Příjemné čtení při pátku dámy a pánové. Pokochejte se do jakého marastu a žumpy naší zemi přivedly hlasy lidí, kteří ve volbách lehkomyslně hodili svůj hlas „firmě“ ANO a vychvalují do nebe našeho prolhaného prezidenta!http://forum24.cz/…-a-pravidla/

„Je to něco jako ďábelský orchestr, v němž každý nástroj hraje podle vlastních not a až z celku vzniká celospolečenský proud, který připomíná zástupy krys z Dykova Krysaře. Jednu subverzi provádí Babiš, jinou Zeman, jinou Okamura, jinou Filip, jinou Parlamentní listy, jinou Sputnik, jinou MF DNES a zase trochu jinou Lidové noviny, jinou Barrandov, TV NOVA a Prima. A k výslednému efektu likvidace všech základních hodnot, na nichž stojí demokracie a vůbec civilizace v daném národě ještě slouží kontingent krasoduchů, kteří ubezpečují lidi, že se nic neděje a že je všechno v pořádku. Takovými odborníky na zakrývání pravdy disponuje zejména Český rozhlas, ale i vysoké školy umí vyslat do médií množství různých expertů na nicotu a pohrdání pravdou.“

Takové normální Havloidní brečení. Všichni jsou zlí a rozšlapali mi bábovičku beee beee. No a tak kdo je ten hodný, kníže, Kalousek, Bělobrádek a Fiala? Která objektivní média nám tedy doporučíš jako zdroj informací, když všechno ovládá te zlý všemocný Putin? Kdyby Havloidi neměli Putina, na koho by sváděli to, kam to dopracovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
24.11.17 10:13
@jaguar píše:
http://svobodnenoviny.eu/…va-kalouska/
Tady máte jeden článeček jaký „poctivý“ člověk nám tady vládl od devadesátých let a o Babiše se tady otíráte…

Ale co je na tom? Já souhlasím, že Kalousek je to samé. Teď ale vládnout nebude, tak se řeší Babiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
24.11.17 11:08
@jaguar píše:
Kalousek není to samé. Kalousek je mnohem horší.

Dobře, je mnohem horší. Musíme tedy řešit všechny. Neznamená to, že kvůli jednomu se nikdo jiný řešit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41087
24.11.17 11:14
@jaguar píše:
Ano Kalouskovi stamiliardové podvody a vraždy prošli. On vlastě nic neudělal. On chce zase vládnout, proto se řeší Babiš. A udělá pro to uplně všechno. Přeci nemůže dopustit aby Babiš rozkryl tu špínu za kterou Kalousek stojí. Tak to prostě je..

Vraždy?? 8o Vážně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
24.11.17 11:25
@Keyllah píše:
Vraždy?? 8o Vážně? :mrgreen:

Jsou to jenom spekulace. Pro připomenutí
http://www.podivinsky.cz/?…

Za dosti podivných okolností získává Kalousek dosti drahou vilu v Bechyni a luxusní byt v Praze. Situaci se
pokouší zachránit jeho tchán mafián Kašák tím, že mu tyto peníze půjčil z vlastních prostředků. V září 2002
jsou u Orlíku zastřeleni Kalouskův švagr Lubomír Kašák a jeho společník Zdeněk Němec. Zrovna v době,
kdy policie šetří podivné zakázky jejich firmy IDOS od příbramské radnice, kterou šéfuje Kalouskův politický
kolega Josef Vacek. Na Kašáka má policie už tou dobou připraveno obvinění z řady trestných činů. Z povzdálí
tahá za provázky známý příbramský kmotr Jaroslav Starka. Ale jak známo, mrtví už nemluví. Z majitelů
IDOSu zůstává kupodivu naživu jen minoritní 5% vlastník. A jaké překvapení – jmenuje se Radka Kalousková!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41087
24.11.17 11:29
@Gnaar píše:
Jsou to jenom spekulace. Pro připomenutí
http://www.podivinsky.cz/?…Za dosti podivných okolností získává Kalousek dosti drahou vilu v Bechyni a luxusní byt v Praze. Situaci se
pokouší zachránit jeho tchán mafián Kašák tím, že mu tyto peníze půjčil z vlastních prostředků. V září 2002
jsou u Orlíku zastřeleni Kalouskův švagr Lubomír Kašák a jeho společník Zdeněk Němec. Zrovna v době,
kdy policie šetří podivné zakázky jejich firmy IDOS od příbramské radnice, kterou šéfuje Kalouskův politický
kolega Josef Vacek. Na Kašáka má policie už tou dobou připraveno obvinění z řady trestných činů. Z povzdálí
tahá za provázky známý příbramský kmotr Jaroslav Starka. Ale jak známo, mrtví už nemluví. Z majitelů
IDOSu zůstává kupodivu naživu jen minoritní 5% vlastník. A jaké překvapení – jmenuje se Radka Kalousková!!!

Tak jsou nebo nejsou to jen spekulace? A vedli k němu nějaké důkazy nebo jen smyšlenky? Tak hlavně, že se napíše, že mu prošly vraždy! Tak pak u Babiše nezapomeňte napsat, že mu prošly podvody. Je to stejný metr? vlastně není, protože u Babiše došlo k zahájení trestního stíhání, to v Kalouskově případě ani nebylo…a to píšu jako někdo kdo Kalouska nemusí. Ony se pak celkově tyto názory nedají brát absolutně ani trochu vážně, když začínají pokřikem „Kalouskovi prošly vraždy“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
24.11.17 11:33

Jojo, ať už Babiš udělá cokoli, tak se hned někdo ozve s „A co Kalousek?“ A tím pádem je Babiš čistý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.11.17 11:34

Kalousek může za všechno přeci! A kdyby ne, tak by za to stejně mohl!

• Citovat
  • Upravit
6915
24.11.17 11:35
@Keyllah píše:
Tak jsou nebo nejsou to jen spekulace? A vedli k němu nějaké důkazy nebo jen smyšlenky? Tak hlavně, že se napíše, že mu prošly vraždy! Tak pak u Babiše nezapomeňte napsat, že mu prošly podvody. Je to stejný metr? vlastně není, protože u Babiše došlo k zahájení trestního stíhání, to v Kalouskově případě ani nebylo…a to píšu jako někdo kdo Kalouska nemusí. Ony se pak celkově tyto názory nedají brát absolutně ani trochu vážně, když začínají pokřikem „Kalouskovi prošly vraždy“

Nic mu nedokázali, takže máš pravdu, že se jedná jen o spekulace. Ale to, že Al Capona nakonec dostali „jen“ za daňové úniky, neznamená, že se nepodílel na jiné trestné činnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41087
24.11.17 11:40
@Gnaar píše:
Nic mu nedokázali, takže máš pravdu, že se jedná jen o spekulace. Ale to, že Al Capona nakonec dostali „jen“ za daňové úniky, neznamená, že se nepodílel na jiné trestné činnosti?

Takže můžeš prohlašovat jen tak, že někdo spáchal vraždy a že mu to prošlo, asi ne, že? Navíc je to i trestné. A když jsme u toho trestu, tak Babiš je v trestním řízení o mnoho dál než Kalousek. A že jsou to oba neřádi, jen jeden víc než druhý -) to mě má uklidnit? asi jsem divná, ale dala bych přednost komukoli, kdo by neměl potřebu se přetahovat s jinými, kdo je větší gázlík. Trestně stíhaný premiér mi klidu nepřidává ani když si pozve na pomoc komunisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
24.11.17 13:01
@Keyllah píše:
Takže můžeš prohlašovat jen tak, že někdo spáchal vraždy a že mu to prošlo, asi ne, že? Navíc je to i trestné. A když jsme u toho trestu, tak Babiš je v trestním řízení o mnoho dál než Kalousek. A že jsou to oba neřádi, jen jeden víc než druhý -) to mě má uklidnit? asi jsem divná, ale dala bych přednost komukoli, kdo by neměl potřebu se přetahovat s jinými, kdo je větší gázlík. Trestně stíhaný premiér mi klidu nepřidává ani když si pozve na pomoc komunisty.

Copak já prohlašuju, že to neviňátko ubohé něco spáchalo? :mrgreen: Ale ta kontroverzní záležitost z jeho CV tu byla zmíněna, tak jen pro připomenutí, o co tam šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
24.11.17 14:34

Z nějaké diskuze:

Neberte nám Kraďouska!!!
Po tom, co dosud předvádí Národní fronta pod ideovým vedením opilce Kraďouska, je jasné, že další volby budou znamenat těžké ztráty všech jejich členů.

Kraďousek svým smrtelným polibkem v dubnu 2017 polibil Sralbotku, který hned v květnu podal demisi, pak ji stáhl, pak byl o ni požádán… a když mu kraďousek objasnil, co všechno musí ještě udělat, aby se zbavil Babiše, tak projel tragicky i volby.

Teď si vybral Kraďousek další strany, které by chtěl zlikvidovat!!
Držím mu palce aby se mu to co nejdřív podařilo! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
24.11.17 14:46
@jaguar píše: Že jste všichni stašně řvali, když kradl v miliardách Kalousek :think: Nojo vlastně o nic nešlo 8)…A to ho ještě polovic národa volila. Já jsem s výsledky voleb spokojena a ostatní mužou jen nadávat :palec: :mavam:

Má radost však není celá, dokud Kraďous v parlamentu zasedá… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
24.11.17 15:40
@jaguar píše: Že jste všichni stašně řvali, když kradl v miliardách Kalousek :think: Nojo vlastně o nic nešlo 8)…A to ho ještě polovic národa volila. Já jsem s výsledky voleb spokojena a ostatní mužou jen nadávat :palec: :mavam:

A kde bereš, že to tak nebylo? Nesouhlasil jsem s Klausem, Paroubkem, Topolánkem, Rathem, Nečasem a spousty dalšími. Teď je tam Babiš, tak nesouhlasím s Babišem.
Proč se má řešit někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
24.11.17 15:54
@jaguar píše:
Zapoměl jsi na Zemana… :think: Ten tam seděl a sedí a sedí a pije :mrgreen:. Nevíte někdo jak se bude jmenovat google až ho andri koupí? Teď gooooglujem jak tomu budeme říkat pak? :think: :mrgreen:

Ještě Třeba Gros nebo Lux. Zeman také. Zrovna pití mi nevadí, to ať pije jak Jelcin, když ostatní zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová