Kdo jsou pro vas socky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
4.4.20 23:31
@Janli píše:
@Terodaktil stává se ti často, že máš potřebu urážet lidi, kteří mají jiný názor než ty? Velmi ráda poukazuješ na inteligenci druhých, ale měla by jsi se sama snažit, aby v tobě ostatní neviděli osobu chudou duchem…

Kde vidis urazku? Kdyz mi nekdo (ty) 2× napise nesmysl, tezko se pak s nekym takovym dale bavit a nejakym zpusobem neustale davat na pravou miru jak jsem toto tema myslela ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.4.20 23:34

@Terodaktil ty jsi fakt marná… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
377
4.4.20 23:39
@Janli píše:
@Terodaktil ty jsi fakt marná… :mrgreen:

A kdopak to urazi? 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
4.4.20 23:40

Já mám občas pocit, že jsem socka od přírody bez ohledu na výši výdělku. Rozhodně je snazší mě šatit než živit, neprahnu po luxusních dovolených, miluji své dvacetileté auto, kosmetika 0, pedikúra 0, manikúra 0, kadeřnice byla v okamžiku, kdy odrosty vypadaly fakt blbě, ale teď jsem díky koroně zjistila, že se umím nabarvit doma…, mám sklony k low-cost řešením :think:
Jako občas se i umeju a snažím se pracovat, ale co si říkají sousedi, to netuším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
4.4.20 23:45
@Alberta píše:
@shadowbabe
Ano, ve výměně manželek už takových pár bylo. Bohužel v pořadu takové úrovně je přesně o takové tvory největší zájem..já většinou zkouknu začátek, to mě hned naštve a vypínám.. Ale nekdy je mozna fajn se podivat na odstrašující případy :roll:

Zajímavé postřehy k Výměně manželek byly na DVTV tady:
https://video.aktualne.cz/…cc47ab5f122/
Ne, že bych s paní socioložkou ve všem souzněla, ale ty důvody ke sledování a co to způsobuje mě zaujaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.4.20 00:30

Pro mě typický účastník Výměny manželek. Několik dětí v bytě s otriskanymi zdmi, pokojíček vypadá jako ubytovna, zdi holé a špinavé. Jedí se rohlíky a laciné párky nebo paštiky. Rodiče hulí jednu za druhou, matka sleduje nekonečné seriály. Zuby má celá rodina zkažené. Další dítě je na cestě, protože selhala antikoncepce. V bytě se vyskytuje max 5 kusů knih, z toho všechny dětské. :nevim: Členů rodiny je více, nez kolik je zubních kartáčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
5.4.20 00:38

@Mialina to je presny :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
5.4.20 00:44

Sockou jsem snad nikdy nikoho nenazvala. Pod tím výrazem si představím takovou tu partu v parku nebo na nádraží, co nevíte, jestli to jsou bezdomovci, určitě narkomani a alkoholici, smrdí na metry daleko, sprchu a čisté oblečení neviděli snad věčnost. Pár let zpátky jsem slyšela od jedné osoby, že si musí půjčit 100 000 na nové zuby, protože jeden zub musel ven a cituji: „Nebudu bez zubu jak nějaká socka.“. No nevím, já takhle neškatulkuji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
5.4.20 06:56

Socky jsou pro mě lidé, kteří na sociálních sítích negativně komentují mé fotky z dovolené v Itálii, na které jsem byl začátkem března :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.4.20 07:02

@Terodaktil

To nevím. Sama smrdim korunou. Jsem socka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
5.4.20 07:15
@Knihomyš píše:
Já mám občas pocit, že jsem socka od přírody bez ohledu na výši výdělku. Rozhodně je snazší mě šatit než živit, neprahnu po luxusních dovolených, miluji své dvacetileté auto, kosmetika 0, pedikúra 0, manikúra 0, kadeřnice byla v okamžiku, kdy odrosty vypadaly fakt blbě, ale teď jsem díky koroně zjistila, že se umím nabarvit doma…, mám sklony k low-cost řešením :think:
Jako občas se i umeju a snažím se pracovat, ale co si říkají sousedi, to netuším :lol:
:mrgreen: Mám to dost podobně. Jedna z mých nejoblíbenějších filmových scén je ta, jak ve Slavnostech sněženek veze týpek kozy na pastvu v Pontiaku :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
5.4.20 08:56

Vždyť to je ubohost se nad tímto vůbec zamýšlet. Zejména v dnešní době, kdy je jasné, že utrácení je ruku v ruce spjaté s ničením životního prostředí. ty, co se staví za nesocky, by měli chodit kanálama.

Pro mě je hrdina každý, kdo dokáže vyjít s nízkým příjmem a umí si poradit se stravou, bydlením a oblečením.
Když už jede na dovolenou a stačí mu nízká kvalita ubytování nebo dokonce stan, strava paštiková, je to pro mě známka toho, že ten člověk je pohodový, zdatný a odolný.
A úplně nevíc obdivuji, když někdo na tu dovču nemá, nejede a NEVADÍ MU TO, nebo když na super výbavu sportovní nemá a jede na hory s práskačkama, ujede dlouhou kilometáž na kolech vejtřaskách, nebo nemá na membránu pro celou rodinu, tak nosí pláštěnku atd… když prostě nemá potřebu tohle všechno mít a stejně je spokojený a aktivně žije…to je ideál, ke kterému bychom se měli všichni blížit.

A když někdo vypustí z úst slovo socka v peiorativním smyslu, je u mě úplný intelektuální a morální bahno. Protože konzum je znakem degenerace současné doby a předznamenáním současné ekologické krize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.4.20 08:59
@Mialina píše:
Pro mě typický účastník Výměny manželek. Několik dětí v bytě s otriskanymi zdmi, pokojíček vypadá jako ubytovna, zdi holé a špinavé. Jedí se rohlíky a laciné párky nebo paštiky. Rodiče hulí jednu za druhou, matka sleduje nekonečné seriály. Zuby má celá rodina zkažené. Další dítě je na cestě, protože selhala antikoncepce. V bytě se vyskytuje max 5 kusů knih, z toho všechny dětské. :nevim: Členů rodiny je více, nez kolik je zubních kartáčků.

dost přesný popis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
5.4.20 09:00
@Knihomyš píše:
Jako občas se i umeju a snažím se pracovat, ale co si říkají sousedi, to netuším :lol:

Přesně tak by to mělo být. Sice by masovým rozšířením tohoto postoje padlo celé odvětví služeb, ale prospělo by to planetě a myslím, že i duševnímu zdraví. Nebažit. A pokud se náhodou nějak nepříjemně hromadí peníze, není problém je poslat někomu, pro koho je třeba luxus tekoucí pitná voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
5.4.20 09:04
@Knihomyš píše:
@Knihomyš píše:

Hele tak to jsem taky socka. Jezdím 20 let starou fábií(je to mazlík spolehlivej), ke kadeřnici nechodím, respektive moje kamarádka je kadeřnice a když potřebuju, tak mi střihne konečky, ale zvládám to i sama, na pedikúru bych teda šla, ale jsem líná a bojím se, že mi pedikérka nebude sympatická, manikúru nepotřebuju, vlasy si barvím sama, protože se barvím hennou.
Co se týká dovolený, tak pro někoho můžeme být socky, protože jedeme k moři, ale autobusem, s cestouvkou a nejčastěji do stanu, loni jsme teda na LM chytli mobilhome.
Na druhou stranu, třeba pro mojí ségru jsme milionáři, protože máme hypotéku, moře, auto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová