Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
11.4.16 11:27

Omluva za chyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
11.4.16 19:20
@g.sandova píše:
@hrubik tak já jsem pejskař od mala, psy jsme si musela pořídit pro sebe :lol:.
Dceři bude třináct, takže vím, že by se starala, ale už tak toho máme dost, byl by to další výdaj a stejně bych musela pomáhat. A hlavně vím, že bych se jim měl taky potřebu věnovat a kde vzít čas?

Já se do nedávna za pejskaře fakt nepovažovala, ikdyž mi v rukách taky pár pejsků v dětství prošlo (na půjčení, hlídání atd). Až pak syn byl hlavní důvod proč do toho jít. A ačkoli byly děti tím důvodem, tak nakonec je to hlavně můj pes a ne že bych musela, ale protože chci. Netušila jsem, že mě to až tak moc pohltí a naplní :srdce:
A máš pravdu, času je málo a kde ho brát na všechny své koníčky a zvířátka. My měli dvě andulky, co nám po 11letech umřely, a ikdyž bych brala další, tak do toho taky nepůjdu. Je to závazek, když někam jedeme, někdo jim musel dát vodu. Takhle nám tato povinnost odpadla, psa budeme brát vždy s sebou a nemusíme řešit nějaký zvířátko doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
12.4.16 20:22

@hrubik Krása :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
12.4.16 21:06
@Kissie9 píše:
Mám 2 kennelky, klidně ti jednu půjčím dlouhodobě :)

Vůbec netušim jak to všechno bude, každopádně, pokud bych z nějakého důvodu kennelku do té doby neměla, pak se stavím a nabídku ráda přijmu ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
12.4.16 21:13
@Icestar píše:
@hrubik Krása :palec:

Díky :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
12.4.16 21:17
@Duckula píše:
Vůbec netušim jak to všechno bude, každopádně, pokud bych z nějakého důvodu kennelku do té doby neměla, pak se stavím a nabídku ráda přijmu ;) :D

To je hrozný, co se člověk všechno snaží stihnout před příchodem štěňátka, že? Já si živě pamatuju, jak se u nás montovaly zábrany, aby se Balto nedostal ke kabelům, atd. A za pár dnů nastane den D. Musíš se pak pochlubit fotečkou, jsem moc zvědavá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
12.4.16 23:25

@hrubik jj, zitra du drhnout kotec, abych ho mohla znova natřít, tak příští týden by to mohlo klapnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
21.4.16 14:26

@Duckula Tak co Deli, už je doma? Fotky, zážitky… sem s nima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
21.4.16 21:58

@hrubik o víkendu, sem si říkala, že nebudu psat a překvapím, tak nic no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
22.4.16 11:14
@Duckula píše:
@hrubik o víkendu, sem si říkala, že nebudu psat a překvapím, tak nic no :mrgreen:

Tak já budu dělat že jsem to vůbec nečetla :mrgreen: A budu pak děsně překvapená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
22.4.16 12:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
22.4.16 20:25
@Duckula píše:
@hrubik :mrgreen: :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
23.4.16 21:02

@hrubik naše Deli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
23.4.16 21:27

@Duckula to je kulicka nádherná :srdce: ty jo úplně člověk zapomněl jak byla i ta moje koza malá..tak přeji hodně trpělivosti..tu budeš teď potřebovat nejvíc..miminko maly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
24.4.16 08:36
@Duckula píše:
@hrubik naše Deli :D

Ta je boží :srdce: Sladká, nádherná! Já chci zpátky svoje malinký štěňátko :mrgreen: Ale ne, je to krásný taková malinká kulička, ale čím je Balto starší, tím je to s ním lepší a lepší. Tak hodně sil na piplání štěněčího mimina a pevné nervy :lol: A hlavně si to moc užívej, protože vážně děsně rychle vyrostou. A doufám, že nás budeš pravidelně zásobovat informacema, jak se Deli daří a jaké lumpárny dělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný