Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@g.sandova píše:
@hrubik tak já jsem pejskař od mala, psy jsme si musela pořídit pro sebe.
Dceři bude třináct, takže vím, že by se starala, ale už tak toho máme dost, byl by to další výdaj a stejně bych musela pomáhat. A hlavně vím, že bych se jim měl taky potřebu věnovat a kde vzít čas?
Já se do nedávna za pejskaře fakt nepovažovala, ikdyž mi v rukách taky pár pejsků v dětství prošlo (na půjčení, hlídání atd). Až pak syn byl hlavní důvod proč do toho jít. A ačkoli byly děti tím důvodem, tak nakonec je to hlavně můj pes a ne že bych musela, ale protože chci. Netušila jsem, že mě to až tak moc pohltí a naplní ![]()
A máš pravdu, času je málo a kde ho brát na všechny své koníčky a zvířátka. My měli dvě andulky, co nám po 11letech umřely, a ikdyž bych brala další, tak do toho taky nepůjdu. Je to závazek, když někam jedeme, někdo jim musel dát vodu. Takhle nám tato povinnost odpadla, psa budeme brát vždy s sebou a nemusíme řešit nějaký zvířátko doma.
@Kissie9 píše:
Mám 2 kennelky, klidně ti jednu půjčím dlouhodobě
Vůbec netušim jak to všechno bude, každopádně, pokud bych z nějakého důvodu kennelku do té doby neměla, pak se stavím a nabídku ráda přijmu
![]()
@Duckula píše:
Vůbec netušim jak to všechno bude, každopádně, pokud bych z nějakého důvodu kennelku do té doby neměla, pak se stavím a nabídku ráda přijmu![]()
To je hrozný, co se člověk všechno snaží stihnout před příchodem štěňátka, že? Já si živě pamatuju, jak se u nás montovaly zábrany, aby se Balto nedostal ke kabelům, atd. A za pár dnů nastane den D. Musíš se pak pochlubit fotečkou, jsem moc zvědavá!
@hrubik jj, zitra du drhnout kotec, abych ho mohla znova natřít, tak příští týden by to mohlo klapnout ![]()
@Duckula Tak co Deli, už je doma? Fotky, zážitky… sem s nima ![]()
@hrubik o víkendu, sem si říkala, že nebudu psat a překvapím, tak nic no ![]()
@Duckula píše:
@hrubik o víkendu, sem si říkala, že nebudu psat a překvapím, tak nic no
Tak já budu dělat že jsem to vůbec nečetla
A budu pak děsně překvapená ![]()
@Duckula to je kulicka nádherná
ty jo úplně člověk zapomněl jak byla i ta moje koza malá..tak přeji hodně trpělivosti..tu budeš teď potřebovat nejvíc..miminko maly ![]()
@Duckula píše:
@hrubik naše Deli
Ta je boží
Sladká, nádherná! Já chci zpátky svoje malinký štěňátko
Ale ne, je to krásný taková malinká kulička, ale čím je Balto starší, tím je to s ním lepší a lepší. Tak hodně sil na piplání štěněčího mimina a pevné nervy
A hlavně si to moc užívej, protože vážně děsně rychle vyrostou. A doufám, že nás budeš pravidelně zásobovat informacema, jak se Deli daří a jaké lumpárny dělá ![]()