Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
8.5.16 13:59

Ahojte holky, už jste měly nemocného pejska? megí má kašel a když je uhoněná tak zvrací pěnu nebo hleny, koupila jsem ji céčko, ale raději dnes půjdem k vetovi.. má někdo podobnouzkušenost? díky všem.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
8.5.16 19:05
@megoska píše:
Ahojte holky, už jste měly nemocného pejska? megí má kašel a když je uhoněná tak zvrací pěnu nebo hleny, koupila jsem ji céčko, ale raději dnes půjdem k vetovi.. má někdo podobnouzkušenost? díky všem.. :,(

Jejda, chudinka Megí :( Já mám zkušenost jen s lehkou rýmou, nebo spíš kýcháním, prostě žádné drama. Určitě jeď k vetovi. Držím palce a ať je Megí brzo líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
8.5.16 21:41
@megoska píše:
Ahojte holky, už jste měly nemocného pejska? megí má kašel a když je uhoněná tak zvrací pěnu nebo hleny, koupila jsem ji céčko, ale raději dnes půjdem k vetovi.. má někdo podobnouzkušenost? díky všem.. :,(

Ahoj..ty jo tak to vubec nemam zkušenost..tak preji brzké uzdravení..chudinka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
9.5.16 14:51

@megoska tak jsem prubla taky kolo kolem jezera. musela jsem ale slezat z kola cca po deseti minutách a házet klacek. jinak se nudila..běžela pěkně před kolem tak dvacet minut a pak uz knucela a stavěla se mi do cesty..takže jsem slejzala a občas hodila a taky koupacka byla.ve finále jsem ja najela asi dvacet km..a Amy tak 25km pac se ještě honila za klackem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.5.16 12:22
@zolik18 píše:
@megoska tak jsem prubla taky kolo kolem jezera. musela jsem ale slezat z kola cca po deseti minutách a házet klacek. jinak se nudila..běžela pěkně před kolem tak dvacet minut a pak uz knucela a stavěla se mi do cesty..takže jsem slejzala a občas hodila a taky koupacka byla.ve finále jsem ja najela asi dvacet km..a Amy tak 25km pac se ještě honila za klackem :dance:

my jsme na tom čím dál líp, ale tolik zatím nejezdíme a ted jsme nemocní tak nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
10.5.16 20:32
@megoska píše:
my jsme na tom čím dál líp, ale tolik zatím nejezdíme a ted jsme nemocní tak nic :(

A jak jste s Megí dopadli u veta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.5.16 08:31
@hrubik píše:
A jak jste s Megí dopadli u veta?

ahoj, megí má prý vyrozu, že to mohla chytnou kdekoliv nesmí k pejskům a honit se, dávám ji 4 vitámíny C každý den a jitrocelový sirup..,kdyby přestala jíst a měla nechut ke hraní tak máme příjít a nasadí antibiotika..plíce a srdíčko má v pořádku.. tak ted spíš cvičíme.. je jak člověk ráno a večer má ucpaný čumák, škoda že jí nemůžu nějak pomoct.. tak alespon ji o víkendu udělám rýži s masíčkem a vývarem :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
12.5.16 07:33

@hrubik včera s Deli prvně venku :D, vzala sem ji na vodítko, strašně se všeho bojí, na vodítku byla skvělá, přijala ho, někdy si do něj kousla a byla v něm pořád zamotaná :mrgreen: Už sem ji sice venku měla, ae na zem sem ji pustila když nic nehrozilo, jinak sem ji měla v náruči, jak někde něco zarachotáí, nebo nedej bože štěkne pes, utíká, jedno kam. Tak to bude na delší trať teda.
Jak Balto?, co už umí za lumpárny? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
12.5.16 13:27
@megoska píše:
ahoj, megí má prý vyrozu, že to mohla chytnou kdekoliv nesmí k pejskům a honit se, dávám ji 4 vitámíny C každý den a jitrocelový sirup..,kdyby přestala jíst a měla nechut ke hraní tak máme příjít a nasadí antibiotika..plíce a srdíčko má v pořádku.. tak ted spíš cvičíme.. je jak člověk ráno a večer má ucpaný čumák, škoda že jí nemůžu nějak pomoct.. tak alespon ji o víkendu udělám rýži s masíčkem a vývarem :D :D

Tak hlavně ať je jí brzo líp, držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
12.5.16 13:33
@Duckula píše:
@hrubik včera s Deli prvně venku :D, vzala sem ji na vodítko, strašně se všeho bojí, na vodítku byla skvělá, přijala ho, někdy si do něj kousla a byla v něm pořád zamotaná :mrgreen: Už sem ji sice venku měla, ae na zem sem ji pustila když nic nehrozilo, jinak sem ji měla v náruči, jak někde něco zarachotáí, nebo nedej bože štěkne pes, utíká, jedno kam. Tak to bude na delší trať teda.
Jak Balto?, co už umí za lumpárny? :mrgreen:

Teda, Deli je taková poseroutka malá? :( To mě mrzí, že se všeho bojí, snad se to brzy zlepší, jak si na nové prostředí více zvykne a zjistí, že jí nikdo neublíží. S tím kousáním do vodítka to známe, máme do teď. Běda jak vyjdu ven bez uzlu na přetahování, tak je vodítko v ohrožení :mrgreen: Jinak lumpárny umí ten náš opičák skvělé. Dnes hned po ránu jsem vyhodila syna s Balťasem na zahradu, že se musím ještě dochystat a vyzvednu je tam, abychom šli společně do školy. A volám na Lukyho, ať ho připne na vodítko, že už jdeme a Lukáš na mě, že to bude problém, protože Balto si „ukradl“ míček a nechce ho dát. On je děsnej zloděj :cert: Jakmile si něco „ukradne“ tak je pro něj největší zábava na světě s tím zdrhat a nechat se honit a ani za boha to nedá. Takže ráno šel synátor do školy sám a já dalších 10min přesvědčovala Balťase, aby mi dal míček a šli jsme :roll: Nakonec jsem mu naštvaně řekla „ahoj, já jdu teda sama“ a pak teda milostivě vyplivl míček a šel s náma :mrgreen: Takže se s ním rozhodně nenudíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
12.5.16 13:44

@hrubik ukradne :mrgreen: taky o zábavu postarané ;) Deli si zvkne, nic jiného jí nezbyde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
13.5.16 10:27

@Duckula Na to pozor s tím zvedáním - pokud se nenaučí přivolání v tomhle věku, kdy ji snadno doženeš, pak to budeš učit složitě. Budujte společný vztah formou her, pamlsků, hraček, volej ji, vyluzuj zajímavé zvuky, buď vždycky to nejzajímavější a nejlepší v jejím okolí (a když všecky pokusy selžou, no tak ji dohoníš, má krátké nožičky :mrgreen: ). Zvedáním do vzduchu ji akorát učíš dvě věci - zaprvé, je nutno všeho se bát. Zadruhé, pokud někam chci, musím to udělat rychle a zdrhnout, jinak mě panička uloví. A to přece nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
13.5.16 13:02

@Icestar na první a na druhé procházce byla pouze po prvním očkování, sem ji fakt nosila, na zem sem ji dala v místě, o kterém vím, že tam nechodí psy, domu šla zase v náruči, na vodítku byla až týden po očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
13.5.16 20:58

@Duckula ahoj..když byla moje Amy malá tak se taky strašně všeho bála..od děti po pavouka :mrgreen:..ale pominulo to..dneska číhá u baráku a jak vidí nějaký dítě ze projde, máme jich tu dost, tak uz mu nese klacek nebo míček a chce si hrát…teď ji bylo deset měsíců a opravdu vidím ze trpělivost přináší růže..každý den nějaký pokrok. největší problém jsme měli s odložením, to jsme fakt cepovali od malička a až teď to zvládá tak na devadesát procent..a jak to zvládá venku? uz tam spi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
13.5.16 23:02

@zolik18 ahoj, děkuju za povzbuzení ;)
:D joo, venku je od začátku, prvně sem tam za ní pořád chodila, i v noci, teď už je ostřílenec. I na prochajdách vidím že se to zlepšuje, prvně jak na ni zaštěkal pes tak utíkala jedno kam, dnes toho psa přes plot naháněla :lol: začíná se pomalu otrkávat, holt musím počítat s tím, že co je pro ni nové bude obávané :think: Dnes sem ji měla prvně u koní a zmákla to na jedničku, nebála se (jen chviličku), byla hodná, jen jak sem se s ní blížila z louky na silnici, tak mazala honit auta a to sem ji haltovala ze 30m, tak příště dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný