Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kissie9 símtě, to očko, sem si uvědomila, že si mi říkala, že máš očkované ještě něco mimo schema a tetanus
co to bylo?
@hrubik ještě sem si vzpomněla, že u koní se občas praktikuje, že se jim dává veškeré krmení do vozíku, když do něj nechtějí, a stává se, že pak ok. Já a můj kůň sme jiný, on vozík zná, ví na co je, ae stejně dycky dělá cavyky, a přesně, já je vždycky podstupuju, a vím, že ikdyby v něm bydlel, na celé situaci se nezmění nic, ptž si mě vychutnává, a dělá to rád, a teda ne jenom mě, ae i ostatním, ae mě asi nejraději ![]()
@zolik18 píše:
No tak oni to mají v ty makovicce srovnany, nic není zadarmo. sikovnej Baltik..jsou fakt chytrý...jinak s tím autem jsme to měly taky, ale opravdu časem se to nějak srovnalo a ted mi tam Amy skáče sama..ale je pravda ze když se jede tak vi ze bude zábava..nikam ji bezdůvodně nevozim..sama teď fakt vidím ze pomalu vše funguje jak na drátku..ani na vodítku nechodime moc. funguje jak když bičem mrska. mám z toho strašnou radost…
To je super, že Amy tak krásně poslouchá
Jak je teď stará? Taky doufám, že se toho dočkám, že Balto bude naprosto spolehlivě poslouchat. U nás to přivolání, resp. odvolání od něčeho lákavýho, je fakt pořád těžký. Třeba jak jsme hodně u vody (rybníků a nádrží), tak třeba od mrtvý ryby nemám šanci odvolat ho když je na volno. Proto teď dost často za sebou vláčí 5m stopku, abych ho kdyžtak odlapila ![]()
@Duckula píše:
@hrubik většinou se to děje ve spěchu, zapomenu se a je to, a přesně, klapne rozpoložení, situace a je pak bomba sledovat zvíře, jeho výraz a do pr… já se prozradil
Bezva reference
Já si říkala, že snad jednou, časem bych k němu ráda zavítala. Mám ráda odborníky co tom rozumí, i na koně si občas někoho pozvu, teďkom čekám na Centíka Angeliku Tambosi, koník má nějaké pohybové problémy a názor odborníka se dycky hodí.
Jj, názor odborníka se fakt hodí. Tak držím palce s koníkem. Co má za pohybové problémy?
@Duckula píše:
@hrubik ještě sem si vzpomněla, že u koní se občas praktikuje, že se jim dává veškeré krmení do vozíku, když do něj nechtějí, a stává se, že pak ok. Já a můj kůň sme jiný, on vozík zná, ví na co je, ae stejně dycky dělá cavyky, a přesně, já je vždycky podstupuju, a vím, že ikdyby v něm bydlel, na celé situaci se nezmění nic, ptž si mě vychutnává, a dělá to rád, a teda ne jenom mě, ae i ostatním, ae mě asi nejraději
@Duckula píše:
@hrubik co třeba zkusit nasednout a odjed? bez něj…
Leda u nás v práci na parkovišti a to v rámci tréninku o víkendu, když tam nebudou jezdit zákazníci. jinak jsme furt u silnice a provozu, to si nelajznu. Ale někdy to prubnu ![]()
@Duckula píše:
@hrubik zkus ho nechat u pro něho cizího člověka
To nevím, jestli by klaplo, Balto je totiž děsně prodejnej a šel by s každým
Nemá problém s lidma, spíš naopak, je děsně kontaktní a až vtěrka. Když jdu ráno do práce a jsou už ve firmě zákazníci, tak Balto si dělá své ranní drbací kolečko
U každého se zastaví a očekává podrbání ![]()
@hrubik je fakt, že to mi nedocvaklo, rys borderek
Balto má štěstí, má činorodé dny ![]()
@Duckula píše:
@hrubik je fakt, že to mi nedocvaklo, rys borderekBalto má štěstí, má činorodé dny
Jako to fakt má
Na nedostatek socializace si stěžovat nemůže. U školy ho čeká spousta dětí, co si ho chce pohladit, v práci se zas má ke každýmu zákazníkovi ![]()
@Duckula píše:
@hrubik však počkej, za chvíli tu budu škemrat já
@hrubik píše:
To je super, že Amy tak krásně posloucháJak je teď stará? Taky doufám, že se toho dočkám, že Balto bude naprosto spolehlivě poslouchat. U nás to přivolání, resp. odvolání od něčeho lákavýho, je fakt pořád těžký. Třeba jak jsme hodně u vody (rybníků a nádrží), tak třeba od mrtvý ryby nemám šanci odvolat ho když je na volno. Proto teď dost často za sebou vláčí 5m stopku, abych ho kdyžtak odlapila
Teď ji bylo deset měsíců..ty jo fakt každá border je jiná koukám..my taky chodíme hodně k vodě a mrtvý ryby ji vůbec nezajímají a nějaký pamlsek taky ne..u nás je velká motivace míček a klacek, ale jak pises prodejna je taky..kdyby ji někdo ukázal míček, šla by na konec světa s nim..tak snad s tim autem to pomine, dyť jezdíte každý den, to je divný ze si ještě nezvykl…jo a odvolání uz máme taky vychytany i když je něco zajímavého, ale trvalo to vlastně celou dobu..začala az teď poradne poslouchat. konečně po zaseti sklizim ovoce
..Baltasovi uz bude pul roku jestli si dobre pamatuju vid?