Kdo má Border kolii?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26055
16.5.16 22:12

@Kissie9 símtě, to očko, sem si uvědomila, že si mi říkala, že máš očkované ještě něco mimo schema a tetanus :think: co to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
16.5.16 22:18

@hrubik ještě sem si vzpomněla, že u koní se občas praktikuje, že se jim dává veškeré krmení do vozíku, když do něj nechtějí, a stává se, že pak ok. Já a můj kůň sme jiný, on vozík zná, ví na co je, ae stejně dycky dělá cavyky, a přesně, já je vždycky podstupuju, a vím, že ikdyby v něm bydlel, na celé situaci se nezmění nic, ptž si mě vychutnává, a dělá to rád, a teda ne jenom mě, ae i ostatním, ae mě asi nejraději :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
17.5.16 14:02
@zolik18 píše:
No tak oni to mají v ty makovicce srovnany, nic není zadarmo. sikovnej Baltik..jsou fakt chytrý. :mrgreen:..jinak s tím autem jsme to měly taky, ale opravdu časem se to nějak srovnalo a ted mi tam Amy skáče sama..ale je pravda ze když se jede tak vi ze bude zábava..nikam ji bezdůvodně nevozim..sama teď fakt vidím ze pomalu vše funguje jak na drátku..ani na vodítku nechodime moc. funguje jak když bičem mrska. mám z toho strašnou radost… :srdce:

To je super, že Amy tak krásně poslouchá :palec: Jak je teď stará? Taky doufám, že se toho dočkám, že Balto bude naprosto spolehlivě poslouchat. U nás to přivolání, resp. odvolání od něčeho lákavýho, je fakt pořád těžký. Třeba jak jsme hodně u vody (rybníků a nádrží), tak třeba od mrtvý ryby nemám šanci odvolat ho když je na volno. Proto teď dost často za sebou vláčí 5m stopku, abych ho kdyžtak odlapila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
17.5.16 14:03
@Duckula píše:
@hrubik většinou se to děje ve spěchu, zapomenu se a je to, a přesně, klapne rozpoložení, situace a je pak bomba sledovat zvíře, jeho výraz a do pr… já se prozradil :mrgreen:
Bezva reference :palec:
Já si říkala, že snad jednou, časem bych k němu ráda zavítala. Mám ráda odborníky co tom rozumí, i na koně si občas někoho pozvu, teďkom čekám na Centíka Angeliku Tambosi, koník má nějaké pohybové problémy a názor odborníka se dycky hodí.

Jj, názor odborníka se fakt hodí. Tak držím palce s koníkem. Co má za pohybové problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
17.5.16 14:07
@Duckula píše:
@hrubik ještě sem si vzpomněla, že u koní se občas praktikuje, že se jim dává veškeré krmení do vozíku, když do něj nechtějí, a stává se, že pak ok. Já a můj kůň sme jiný, on vozík zná, ví na co je, ae stejně dycky dělá cavyky, a přesně, já je vždycky podstupuju, a vím, že ikdyby v něm bydlel, na celé situaci se nezmění nic, ptž si mě vychutnává, a dělá to rád, a teda ne jenom mě, ae i ostatním, ae mě asi nejraději :mrgreen:
:mrgreen: Tak to mě má Balto asi taky nejraději :mrgreen: Nebo ví, že já jsem skoro jediný zdroj žrádla v naší rodině :lol: Tak proč nedělat něco, za co kokinka získá :cert: Dnes třeba total bojkot, několikrát skoro nastoupil a vždy zpátečka. Já mám trpělivost jen do určité míry, dělám přesně to co mám, ale když vidím, že on se sekne v jednom místě a dál prostě nepůjde a nepůjde, tak ztratím nervy, vylezu zase z auta a čapnu ho do náruče a dám dovnitř :jazyk: Taky mě napadlo, že mu tam hodím mooooc dobrůtek a počkám, až se chlapec rozhodne si sám nastoupit a sníst si je, ale bojím se, že tohle už je spíš lákání a tomu bych se ráda vyhnula. Chtěla bych, aby nejdřív nastoupil a pak dostal to mega množství dobrot. Ach jo, tohle je prostě boj u nás :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
17.5.16 14:14

@hrubik co třeba zkusit nasednout a odjed? bez něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
17.5.16 15:09
@Duckula píše:
@hrubik co třeba zkusit nasednout a odjed? bez něj…

Leda u nás v práci na parkovišti a to v rámci tréninku o víkendu, když tam nebudou jezdit zákazníci. jinak jsme furt u silnice a provozu, to si nelajznu. Ale někdy to prubnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
17.5.16 15:11

@hrubik zkus ho nechat u pro něho cizího člověka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
17.5.16 15:19
@Duckula píše:
@hrubik zkus ho nechat u pro něho cizího člověka :think:

To nevím, jestli by klaplo, Balto je totiž děsně prodejnej a šel by s každým :mrgreen: Nemá problém s lidma, spíš naopak, je děsně kontaktní a až vtěrka. Když jdu ráno do práce a jsou už ve firmě zákazníci, tak Balto si dělá své ranní drbací kolečko :mrgreen: U každého se zastaví a očekává podrbání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
17.5.16 15:20

@Duckula Ale děkuji za rady a tipy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
17.5.16 15:24

@hrubik je fakt, že to mi nedocvaklo, rys borderek :oops: Balto má štěstí, má činorodé dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
17.5.16 15:25

@hrubik však počkej, za chvíli tu budu škemrat já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
17.5.16 15:32
@Duckula píše:
@hrubik je fakt, že to mi nedocvaklo, rys borderek :oops: Balto má štěstí, má činorodé dny :D

Jako to fakt má :mrgreen: Na nedostatek socializace si stěžovat nemůže. U školy ho čeká spousta dětí, co si ho chce pohladit, v práci se zas má ke každýmu zákazníkovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2967
17.5.16 15:33
@Duckula píše:
@hrubik však počkej, za chvíli tu budu škemrat já :mrgreen:
:mrgreen: Od toho tu jsme, abychom si poradily. A víc hlav víc ví :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
17.5.16 18:24
@hrubik píše:
To je super, že Amy tak krásně poslouchá :palec: Jak je teď stará? Taky doufám, že se toho dočkám, že Balto bude naprosto spolehlivě poslouchat. U nás to přivolání, resp. odvolání od něčeho lákavýho, je fakt pořád těžký. Třeba jak jsme hodně u vody (rybníků a nádrží), tak třeba od mrtvý ryby nemám šanci odvolat ho když je na volno. Proto teď dost často za sebou vláčí 5m stopku, abych ho kdyžtak odlapila :roll:

Teď ji bylo deset měsíců..ty jo fakt každá border je jiná koukám..my taky chodíme hodně k vodě a mrtvý ryby ji vůbec nezajímají a nějaký pamlsek taky ne..u nás je velká motivace míček a klacek, ale jak pises prodejna je taky..kdyby ji někdo ukázal míček, šla by na konec světa s nim..tak snad s tim autem to pomine, dyť jezdíte každý den, to je divný ze si ještě nezvykl…jo a odvolání uz máme taky vychytany i když je něco zajímavého, ale trvalo to vlastně celou dobu..začala az teď poradne poslouchat. konečně po zaseti sklizim ovoce :dance:..Baltasovi uz bude pul roku jestli si dobre pamatuju vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný